- Konu Sahibi Cerensgdnc
Sadece böyle bir soru sorulmuş olsaydı yalana sarılmakla kötü yapmışsınız hamileliğinize yoruyorum ama iki medeni insan gibi oturuk aranızda konuşsanız iyi olur en azından özrünüzü dilersiniz içiniz rahatlar diye bir yorum yapardım büyük ihtimal amaaaa....
Eminimki o görümce sadece bunu yazmakla kalmazdı mesela yengenin nasıl heryere kuyruk gibi geldiğini
ve herşeye karıştığını iyi niyetliliğin arkasına saklanıp kendisini ailesiyle ters düşürdüğünüde anlatırdı..
ve bu durumda az yukarda yazdığım cevap geçersiz olurdu yani böyle birşey yazmazdım
Siz bana sordunuz bende size birşey sorayım o zaman.. Abinizin eşi sizi ailenizle kötü etseydi sizi yengenizle kıyaslasalardı siz bu durumdan hoşnut olurmuydunuz ve o yengeye cephe alırmıydınız... empati çok önemli birşey
Ve büyük ihtimal görümce fln olduğumu sanacaksınız
Abim fln yok tek çocuğum görümce olmak nasıl birşeydir hiç bilmicem
ama olayı görümceliğe bağlamadım
sadece dışardan gelen bir kız beni ailemle kötü etseydi beni çocuk gibi azarlasaydı ve en hassas dönemlerimden birinde ispiyonlarmış gibi yaptığımı ettiğimi araştırsaydı ben ne yapardım diye söyle bir düşündüm ve ortaya bunlar çıktı
Sen beni hiç anlamamşsn anlaşılan.ben durduk yere araştırma yapmadm ortada suçlanmak istenen biri vardı o da bendim bundan kurtulmak için arastırdım.
Yalana olan yaklaşımınızla gerçeğe olan yaklaşımınız arasındaki farka da hayret ettim doğrusu.
Herşeye dahil olma konusundaki ithamlarınızı da kınıorm kimse kimseye kuyruk diyemez üslubum yargılanmıştı bi de yorumlarda?? Herşeye dahil olmaya ben de hevesli değilim çalışan biriyim bi ton işim var özel ders öğrencilerim var çok az vakit buluorım oraya buraya gitmek için kv çok ısrar etti o gelmedi demek ki istemio desem de gel bak böylelikle aranz düzelir dedi kaldı ki kendi de bana gel demişti ayrıca alışverişini yaptığımz her gün bana iyi davranıodu ?
💕✨