Ayrılman hayırlı olmuş Bu tip kaynanalar ömürboyu huzur vermezdi , bu tür salak adamlar hiç mutlu olamazlar analarinin kuklaları da ondan , seni idare edemedi , anasının eteğinin altında çıkamayan pasik kişili erkek yetiştirmelerkızlar selam sizlere haber veremedim özür dilerim hepinizden sizi merakta bıraktım
bazı kötü durumlar oluştu giremedim hiç babamla alakalı şimdi iyi çok şükür
bizde ayrıldık şükürler olsun bitti herşey..
O kaynananın dilleri damada çıkar mı ki?Eşekler köpekler gibi sürünsün
Oh ne güzel mahvolsun pişmanlıktan
Görümce de evlenip gidince mal gibi kalır ortada
amin hepimizi inşallah aslında hemen değil ama babam kalp krizi geçirdi onlar yüzünden ve ben evlendiğimden beri uğraştığım ama olmayan bebeğimi
Yeni konu açın kendinize bence.Merhaba kızlar benimde hikayem benzer gibi konu sahibinin kine tavsiye lerinize ihtiyacım var evlendigimizde eşim köyüne gitmek istedi beni annesi ve babasının mezarına götürmek istedi bende kırmadım eşimi düğünden bı on gün sora gittik bı hafta kaldık dönüşte biz uçak bileti almıştık bizimdonus tarihimizden bir gün önce abisi oğlunu otobüsle bizden bı gün önce gönderdi ve ertesi gün biz gece evde olduk eşimin yeğeni o saat bize geldi ogun bugün dur bizimle üni okuymaya gelmişti ve daha okullarin açılmasına bir ay kala geldi güya yurtta kalacaktı ama üç gün okulda 4 gün bizdeydi sonra ben eşimden uzak durdum onlar her yere beraber gittiler ben yalnız kaldım tatil de.dusunun daha yeni evliyiz okul açılınca okuluma gittim öğretmenim bu arada neyse eşime direk istemiyorum dedim eşim çok üzüldü gece hep balkona çıkıp sigara iciyodu ona rağmen geri adım atmadim ve bu şahıs gece birde odamızın kapısını çalıp havlu istiyodu eşim kızdı sen köye git dedi okul falanda okuma boşver dedi ki ama o guluyodu neyse ve sonra beni tongaya düşürdüler bütün aile bir olup yurttan aldılar şimdi tamamen bende kaliyo eşim bana sarılırken eşimin kolundan tutup çekiyordu ilk zamanlar neyse şben alıştım çocuğa ama derslerinde kötü çoğu dersten gecensene kalmıştı çünkü okula gitmiyo hep evde yada dusarda geziyi şimdi okllar daha belli değil belki yine uzaktan eğitim ama bugün aradı ve salı günü ordayım dedi inanın hiç rahatım yok o varken hep dikkat etmem gerekiyo içine giydiğim belli i pijamayla gecelikle odadan adım atamıyorum eşimle yakinlasamiyorum bile inanın .tavır alsammi kalbimi kırılır bilemedim gerçekten genç çocuk üzmeden kırmadan nasıl yollarım evimden
amiiinn inşallahNasıl bi aileymiş hayretle okudum verilmiş sadakanız varmış yaa.. Allah uydukları şeytandan buldursun böylelerini
Allah yardımcınız olsunMerhaba kızlar benimde hikayem benzer gibi konu sahibinin kine tavsiye lerinize ihtiyacım var evlendigimizde eşim köyüne gitmek istedi beni annesi ve babasının mezarına götürmek istedi bende kırmadım eşimi düğünden bı on gün sora gittik bı hafta kaldık dönüşte biz uçak bileti almıştık bizimdonus tarihimizden bir gün önce abisi oğlunu otobüsle bizden bı gün önce gönderdi ve ertesi gün biz gece evde olduk eşimin yeğeni o saat bize geldi ogun bugün dur bizimle üni okuymaya gelmişti ve daha okullarin açılmasına bir ay kala geldi güya yurtta kalacaktı ama üç gün okulda 4 gün bizdeydi sonra ben eşimden uzak durdum onlar her yere beraber gittiler ben yalnız kaldım tatil de.dusunun daha yeni evliyiz okul açılınca okuluma gittim öğretmenim bu arada neyse eşime direk istemiyorum dedim eşim çok üzüldü gece hep balkona çıkıp sigara iciyodu ona rağmen geri adım atmadim ve bu şahıs gece birde odamızın kapısını çalıp havlu istiyodu eşim kızdı sen köye git dedi okul falanda okuma boşver dedi ki ama o guluyodu neyse ve sonra beni tongaya düşürdüler bütün aile bir olup yurttan aldılar şimdi tamamen bende kaliyo eşim bana sarılırken eşimin kolundan tutup çekiyordu ilk zamanlar neyse şben alıştım çocuğa ama derslerinde kötü çoğu dersten gecensene kalmıştı çünkü okula gitmiyo hep evde yada dusarda geziyi şimdi okllar daha belli değil belki yine uzaktan eğitim ama bugün aradı ve salı günü ordayım dedi inanın hiç rahatım yok o varken hep dikkat etmem gerekiyo içine giydiğim belli i pijamayla gecelikle odadan adım atamıyorum eşimle yakinlasamiyorum bile inanın .tavır alsammi kalbimi kırılır bilemedim gerçekten genç çocuk üzmeden kırmadan nasıl yollarım evimden
birazını satmıştık ama ben gramını biliyordumAltınlarını da alabildin mi , genelde damat adayların yaptığı iş altınları satmak oluyor da ya kaynana altına el koyuyor
Allah daha beter etsin sizin adınızı sayıklaya sayıklaya kafayı yesin inşallah.Güzelim kızları alıyorlar rezil ediyorlaroğulları baya üzgün diğerlerini hiç bilmiyorum
Neye gitti altınlarbirazını satmıştık ama ben gramını biliyordum
inşallah yaptıklarını yasasınlarAllah daha beter etsin sizin adınızı sayıklaya sayıklaya kafayı yesin inşallah.Güzelim kızları alıyorlar rezil ediyorlar
askerliğine bedelli yapmıştıNeye gitti altınlar
Sukur valla basina birsey geldi sandik.. kurtulduğuna sevindim eşyalarını ve maddi hakkını alabildin mı mahkemedrkızlar selam sizlere haber veremedim özür dilerim hepinizden sizi merakta bıraktım
bazı kötü durumlar oluştu giremedim hiç babamla alakalı şimdi iyi çok şükür
bizde ayrıldık şükürler olsun bitti herşey..
aklı bi yerde dank edicek ama ne zaman kimbilirEşekler köpekler gibi sürünsün
Oh ne güzel mahvolsun pişmanlıktan
Görümce de evlenip gidince mal gibi kalır ortada
sağolun kusura bakmayın haber veremedim sizedeSukur valla basina birsey geldi sandik.. kurtulduğuna sevindim eşyalarını ve maddi hakkını alabildin mı mahkemedr
Ay iyice iğrendim soğan erkeği demek evlenmeden o borç varmı diye sormak gerekaskerliğine bedelli yapmıştı
onunla evlenen kişiyede Allah yardımcı olsun pis şeytan çünküMuhtemelen görümce evlenir, evliliğini de her şeyin önünde tutar. Adam da pişmanlığıyla kalakalır.