görümce belası

Okurken gerildim. Allah yardımcın olsun, üzüldümde.

Baban icin cok geçmiş olsun, oyle bir insandan ve değişik ailesinden kurtulana cok sevindim. Evin ve altınların yarısınıda almışsın oh cok daha güzel. Insallah bundan sonraki hayatında cok mutlu olursun

Baban icin cok geçmiş olsun, oyle bir insandan ve değişik ailesinden kurtulana cok sevindim. Evin ve altınların yarısınıda almışsın oh cok daha güzel. Insallah bundan sonraki hayatında cok mutlu olursun
çok sağol Allah razı olsun bende çok mutluyum kurtulduğum için

Sizin adınıza çok sevindim. Olaylar sonrasında nasıl gelişti, vaktiniz olunca biraz detaylı anlatır mısınız ?
avukat bunlarla irtibata geçince bizim kapımıza dayandılar bağırıp çağırdılar mahalle ayağa kalktı o gün babam kalp krizi geçirdi uzun zamanda yoğun bakımda kaldı. Babam hastanedeyken ben rahatsızlandım hamileymişim meğer haberim yoktu (uzun süre mücadele etmiştim olması için olmamıştı )kanamam başladı düşük yaptım bu kadar kötü olay üst üste gelince eşim tekrar biraraya gelmeyi teklif etti.Asla olmayacağını söyledim ve arakasından herşey çorap söküğü gibi peş peşe oldu ev satıldı paylaşımlar yapıldı ve bitti ...

Bu kadar kısa sürede boşanabilmiş olmanıza sevindim. Anlaşmalı mı boşandınız acaba?
bazı sağlık sorunları yaşanınca geri adım attı eşim çok üzgün olduğunu falan söyledi sonrasında ev satıldı paylaşımlar yapıldı herşey peş peşe oldu ve bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…