- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 11.429
O görümce asla ama asla mutlu olamaz.inşallah o da kapı kapı gezer de kapısız kalır günün birinde.nasıl sinirlendim.ohh çok şükür kurtuldun.kına yak canım seninşallah yaptıklarını yasasınlar
benim ne günahım vardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O görümce asla ama asla mutlu olamaz.inşallah o da kapı kapı gezer de kapısız kalır günün birinde.nasıl sinirlendim.ohh çok şükür kurtuldun.kına yak canım seninşallah yaptıklarını yasasınlar
benim ne günahım vardı
haklısınız altınları verirken bi an bile düşünmedimAy iyice iğrendim soğan erkeği demek evlenmeden o borç varmı diye sormak gerek
Üni borcu varmı sormalı , babana kredi çektin mi sormalı, bağkur borcun var mı sormalı
Bunlar hep eksi rakamlarda başlatıyor evlilikleri , hesabıda gelinler ödüyor bunların hepsi oturup sorulmalı , çiçekten böcekten konuşulmamalı , evlilik bu sonuçta evcilik oyunu değil
yanına kalmasın yaptıkları pislikO görümce asla ama asla mutlu olamaz.inşallah o da kapı kapı gezer de kapısız kalır günün birinde.nasıl sinirlendim.ohh çok şükür kurtuldun.kına yak canım sen
çok sağolunÇok geçmiş olsun hem size hem babanıza. Kurtulmanıza sevindim. Daha güzel günler yaşayın insalah.
Genç çocuğun sizin evde ne işi var canım siz yeni evli değil misiniz?Bu ne genişlik ya?Ben biliyorum seni diğer gruplardan.sende çocuk için uğraşıyosun yeni bir kaybın oldu.Bu ne düşüncesizlik.insanlar ne rahat ya.O çocuğunda işini gücünü yemeğini temizliğini siz yapıyosunuz sizin fikriniz sorulmadan izin alınmadan nasıl yerleşebiliyor offf bana fenalık geldiMerhaba kızlar benimde hikayem benzer gibi konu sahibinin kine tavsiye lerinize ihtiyacım var evlendigimizde eşim köyüne gitmek istedi beni annesi ve babasının mezarına götürmek istedi bende kırmadım eşimi düğünden bı on gün sora gittik bı hafta kaldık dönüşte biz uçak bileti almıştık bizimdonus tarihimizden bir gün önce abisi oğlunu otobüsle bizden bı gün önce gönderdi ve ertesi gün biz gece evde olduk eşimin yeğeni o saat bize geldi ogun bugün dur bizimle üni okuymaya gelmişti ve daha okullarin açılmasına bir ay kala geldi güya yurtta kalacaktı ama üç gün okulda 4 gün bizdeydi sonra ben eşimden uzak durdum onlar her yere beraber gittiler ben yalnız kaldım tatil de.dusunun daha yeni evliyiz okul açılınca okuluma gittim öğretmenim bu arada neyse eşime direk istemiyorum dedim eşim çok üzüldü gece hep balkona çıkıp sigara iciyodu ona rağmen geri adım atmadim ve bu şahıs gece birde odamızın kapısını çalıp havlu istiyodu eşim kızdı sen köye git dedi okul falanda okuma boşver dedi ki ama o guluyodu neyse ve sonra beni tongaya düşürdüler bütün aile bir olup yurttan aldılar şimdi tamamen bende kaliyo eşim bana sarılırken eşimin kolundan tutup çekiyordu ilk zamanlar neyse şben alıştım çocuğa ama derslerinde kötü çoğu dersten gecensene kalmıştı çünkü okula gitmiyo hep evde yada dusarda geziyi şimdi okllar daha belli değil belki yine uzaktan eğitim ama bugün aradı ve salı günü ordayım dedi inanın hiç rahatım yok o varken hep dikkat etmem gerekiyo içine giydiğim belli i pijamayla gecelikle odadan adım atamıyorum eşimle yakinlasamiyorum bile inanın .tavır alsammi kalbimi kırılır bilemedim gerçekten genç çocuk üzmeden kırmadan nasıl yollarım evimden
gelmedi çok şükür kurtuldumAa Asel21 gelmiş. Çok sevindim başınıza bir şey gelmediğine.
Alma mazlumun ahını çıkar aheste, ahesteinşallah yaptıklarını yasasınlar
benim ne günahım vardı
Bencede yeni konu açın, cok sacma size sorulmadan böyle birşey yapılmasıMerhaba kızlar benimde hikayem benzer gibi konu sahibinin kine tavsiye lerinize ihtiyacım var evlendigimizde eşim köyüne gitmek istedi beni annesi ve babasının mezarına götürmek istedi bende kırmadım eşimi düğünden bı on gün sora gittik bı hafta kaldık dönüşte biz uçak bileti almıştık bizimdonus tarihimizden bir gün önce abisi oğlunu otobüsle bizden bı gün önce gönderdi ve ertesi gün biz gece evde olduk eşimin yeğeni o saat bize geldi ogun bugün dur bizimle üni okuymaya gelmişti ve daha okullarin açılmasına bir ay kala geldi güya yurtta kalacaktı ama üç gün okulda 4 gün bizdeydi sonra ben eşimden uzak durdum onlar her yere beraber gittiler ben yalnız kaldım tatil de.dusunun daha yeni evliyiz okul açılınca okuluma gittim öğretmenim bu arada neyse eşime direk istemiyorum dedim eşim çok üzüldü gece hep balkona çıkıp sigara iciyodu ona rağmen geri adım atmadim ve bu şahıs gece birde odamızın kapısını çalıp havlu istiyodu eşim kızdı sen köye git dedi okul falanda okuma boşver dedi ki ama o guluyodu neyse ve sonra beni tongaya düşürdüler bütün aile bir olup yurttan aldılar şimdi tamamen bende kaliyo eşim bana sarılırken eşimin kolundan tutup çekiyordu ilk zamanlar neyse şben alıştım çocuğa ama derslerinde kötü çoğu dersten gecensene kalmıştı çünkü okula gitmiyo hep evde yada dusarda geziyi şimdi okllar daha belli değil belki yine uzaktan eğitim ama bugün aradı ve salı günü ordayım dedi inanın hiç rahatım yok o varken hep dikkat etmem gerekiyo içine giydiğim belli i pijamayla gecelikle odadan adım atamıyorum eşimle yakinlasamiyorum bile inanın .tavır alsammi kalbimi kırılır bilemedim gerçekten genç çocuk üzmeden kırmadan nasıl yollarım evimden
babama sebep oluyolardı napardım nasıl yaşardımAlma mazlumun ahını çıkar aheste, aheste
Etme bulma dünyası
Sabırlı ol onlar belâlarını bulurlar çok göz yaşı döktün çünkü
teşekkür ederimYeni hayatınızda mutluluklar dilerim. Bu korona döneminde allahtan çok hızlı görülmüş davanız.
Bütün sayfaları okumadım.sanırım boşandınız.hayırlısı olsun.teşekkür ederim
evet bitti gitti anlaşmalıda olunca çabucak oldu
çok sağolunBütün sayfaları okumadım.sanırım boşandınız.hayırlısı olsun.
Genç delikanlı oğlanın ne işi var yeni evli insanların yanında. Ne münesabet. Ayrıca okulların açılıp açılmayacağı bile belli değil. Erkenden gelmesine hiç gerek yok. Uzaktan eğitimi evinden alabilir. Derdi okumak değil. Evden uzak gezip tozup keyfine bakmak belliki. Kesin tavrınızı koyun. Yurt olmazsa özel yurtlar var ya da apart evler. Kız olsa diyeceğimki güvenemiyorlar. Eşek kadar genç oğlanın evinizde işi ne. Gece gece kapıyı çalacak kadarda densiz ve art niyetli gördüm.Merhaba kızlar benimde hikayem benzer gibi konu sahibinin kine tavsiye lerinize ihtiyacım var evlendigimizde eşim köyüne gitmek istedi beni annesi ve babasının mezarına götürmek istedi bende kırmadım eşimi düğünden bı on gün sora gittik bı hafta kaldık dönüşte biz uçak bileti almıştık bizimdonus tarihimizden bir gün önce abisi oğlunu otobüsle bizden bı gün önce gönderdi ve ertesi gün biz gece evde olduk eşimin yeğeni o saat bize geldi ogun bugün dur bizimle üni okuymaya gelmişti ve daha okullarin açılmasına bir ay kala geldi güya yurtta kalacaktı ama üç gün okulda 4 gün bizdeydi sonra ben eşimden uzak durdum onlar her yere beraber gittiler ben yalnız kaldım tatil de.dusunun daha yeni evliyiz okul açılınca okuluma gittim öğretmenim bu arada neyse eşime direk istemiyorum dedim eşim çok üzüldü gece hep balkona çıkıp sigara iciyodu ona rağmen geri adım atmadim ve bu şahıs gece birde odamızın kapısını çalıp havlu istiyodu eşim kızdı sen köye git dedi okul falanda okuma boşver dedi ki ama o guluyodu neyse ve sonra beni tongaya düşürdüler bütün aile bir olup yurttan aldılar şimdi tamamen bende kaliyo eşim bana sarılırken eşimin kolundan tutup çekiyordu ilk zamanlar neyse şben alıştım çocuğa ama derslerinde kötü çoğu dersten gecensene kalmıştı çünkü okula gitmiyo hep evde yada dusarda geziyi şimdi okllar daha belli değil belki yine uzaktan eğitim ama bugün aradı ve salı günü ordayım dedi inanın hiç rahatım yok o varken hep dikkat etmem gerekiyo içine giydiğim belli i pijamayla gecelikle odadan adım atamıyorum eşimle yakinlasamiyorum bile inanın .tavır alsammi kalbimi kırılır bilemedim gerçekten genç çocuk üzmeden kırmadan nasıl yollarım evimden
Canım evet benim aynen kimse halden anlamıyor işte iki kişisiniz burada rahat okusun diyorlar inan eşim çok iyi niyetli ama ailesi işte anlayissiz( bende öğrencilik yaşadım on ay teyzemlerde kaldım yurt cikmanisrti bana sonra iş bulup ev tuttumKendim ve sıfırdan esyalirimi aldım hatta şuan aynı kurulu düzenim) ondan çok hassasım ama hiç rahat edemedim su koronadan dolayı gitti ve şimdi yeniden geliyo neyapacagimi bilmiyorum üzmeden göndermek istiyorum evimdenGenç çocuğun sizin evde ne işi var canım siz yeni evli değil misiniz?Bu ne genişlik ya?Ben biliyorum seni diğer gruplardan.sende çocuk için uğraşıyosun yeni bir kaybın oldu.Bu ne düşüncesizlik.insanlar ne rahat ya.O çocuğunda işini gücünü yemeğini temizliğini siz yapıyosunuz sizin fikriniz sorulmadan izin alınmadan nasıl yerleşebiliyor offf bana fenalık geldi
Çok söyledim esime içine atıp üzüldü söyleyemez yeğeni aynen o söylediklerinizin hiç birini yapamıyorum üstelik İzmir gibi sıcak bı yerdeyim attığımız her adımda bizimle denize gitsek gezmeye gitsek hep bizimle özel yilbasi gecelerinde hep buzimleydi bı yolu olmalı esimide üzmeden onuda üzmeden gondermeliyimBence de yeni konu açın.
Genç delikanlı oğlanın ne işi var yeni evli insanların yanında. Ne münesabet. Ayrıca okulların açılıp açılmayacağı bile belli değil. Erkenden gelmesine hiç gerek yok. Uzaktan eğitimi evinden alabilir. Derdi okumak değil. Evden uzak gezip tozup keyfine bakmak belliki. Kesin tavrınızı koyun. Yurt olmazsa özel yurtlar var ya da apart evler. Kız olsa diyeceğimki güvenemiyorlar. Eşek kadar genç oğlanın evinizde işi ne. Gece gece kapıyı çalacak kadarda densiz ve art niyetli gördüm.
İnsan evinde bir yayılıp oturmak, ne bileyim sütyensiz gezmek, şort giymek filan istemez mi? İstemiyorum deyin çekilin kenara eşiniz nasıl hallediyorsa halletsin.
Canım Allah sana cektirdikketini elbet onların burnundan getirir çok şükür kurtulmussun Allah gönlüne göre bir yaşam sunsun sana insallahbabama sebep oluyolardı napardım nasıl yaşardım
alalh kahretsin hepsini
Sizin bu hassasiyetinizi eşiniz size göstermiyor ama. Şimdiye kadar üzerinize düşen görevi yapmışsınız. Artık dur demenin vakti gelmiş. Eşiniz üzüntüden değil söylemekten çekiniyor galiba. Biraz üzülsün bir şey olmaz.Çok söyledim esime içine atıp üzüldü söyleyemez yeğeni aynen o söylediklerinizin hiç birini yapamıyorum üstelik İzmir gibi sıcak bı yerdeyim attığımız her adımda bizimle denize gitsek gezmeye gitsek hep bizimle özel yilbasi gecelerinde hep buzimleydi bı yolu olmalı esimide üzmeden onuda üzmeden gondermeliyim