görümce belası

haklısınız altınları verirken bi an bile düşünmedim
borca girmmeyelim bozduralım demiştim
meğer kullanılmısım

Genç çocuğun sizin evde ne işi var canım siz yeni evli değil misiniz?Bu ne genişlik ya?Ben biliyorum seni diğer gruplardan.sende çocuk için uğraşıyosun yeni bir kaybın oldu.Bu ne düşüncesizlik.insanlar ne rahat ya.O çocuğunda işini gücünü yemeğini temizliğini siz yapıyosunuz sizin fikriniz sorulmadan izin alınmadan nasıl yerleşebiliyor offf bana fenalık geldi

Bencede yeni konu açın, cok sacma size sorulmadan böyle birşey yapılması

Bence de yeni konu açın.
Genç delikanlı oğlanın ne işi var yeni evli insanların yanında. Ne münesabet. Ayrıca okulların açılıp açılmayacağı bile belli değil. Erkenden gelmesine hiç gerek yok. Uzaktan eğitimi evinden alabilir. Derdi okumak değil. Evden uzak gezip tozup keyfine bakmak belliki. Kesin tavrınızı koyun. Yurt olmazsa özel yurtlar var ya da apart evler. Kız olsa diyeceğimki güvenemiyorlar. Eşek kadar genç oğlanın evinizde işi ne. Gece gece kapıyı çalacak kadarda densiz ve art niyetli gördüm.
İnsan evinde bir yayılıp oturmak, ne bileyim sütyensiz gezmek, şort giymek filan istemez mi? İstemiyorum deyin çekilin kenara eşiniz nasıl hallediyorsa halletsin.

Canım evet benim aynen kimse halden anlamıyor işte iki kişisiniz burada rahat okusun diyorlar inan eşim çok iyi niyetli ama ailesi işte anlayissiz( bende öğrencilik yaşadım on ay teyzemlerde kaldım yurt cikmanisrti bana sonra iş bulup ev tuttumKendim ve sıfırdan esyalirimi aldım hatta şuan aynı kurulu düzenim) ondan çok hassasım ama hiç rahat edemedim su koronadan dolayı gitti ve şimdi yeniden geliyo neyapacagimi bilmiyorum üzmeden göndermek istiyorum evimden

Çok söyledim esime içine atıp üzüldü söyleyemez yeğeni aynen o söylediklerinizin hiç birini yapamıyorum üstelik İzmir gibi sıcak bı yerdeyim attığımız her adımda bizimle denize gitsek gezmeye gitsek hep bizimle özel yilbasi gecelerinde hep buzimleydi bı yolu olmalı esimide üzmeden onuda üzmeden gondermeliyim

Sizin bu hassasiyetinizi eşiniz size göstermiyor ama. Şimdiye kadar üzerinize düşen görevi yapmışsınız. Artık dur demenin vakti gelmiş. Eşiniz üzüntüden değil söylemekten çekiniyor galiba. Biraz üzülsün bir şey olmaz.
İzmir deyince anlaşıldı durum. Paşamız tabi gelip gezip tozmak ister mis gibi turistik şehir. Köyde napsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…