görümce belası

Sizi çok merak etmiştim büyük sıkıntılar yasamışsınız, dilerim bundan sonra yüzünüz güler.
Tekrar bir araya gelseniz bile o kv ve görümce ile nasıl olacaktı ki. Eminim kv mal paylaşımını duyunca sinirden krizlere girmiştir.

evet çok sıkıntı yaşasadım ömrümden ömür gitti babama bişey olsaydı kısmını suan düşünmek bile istemiyorum
mal paylaşımını duyunca evi bastılar alamazsın yedirmem diye bağırıyodu

oğulları baya üzgün diğerlerini hiç bilmiyorum
Bu kadar kısa sürede boşanmışsanız anlaşmalı boşanmışsınızdır. Üzgün mü gerçekten bilemem ama ailesinin gazına fena geldiği kesin. Yoksa boşanma yoluna girdiğinde biraz diretirdi, zorluk çıkarırdı.

Ben sadece şeyi merak ettim, uğruna yuvasını yıktığı kök ailesi ile şu an çok mu mutlular? Siz evliyken yaşadıkları aşk hala taze mi? Sanmıyorum da. El kızı araya girince kıymetli olurlar sadece. Başka zaman birbirlerini yerler. Hiç şaşmaz.

Bu sefer istediği olmadı, hakkınızı almakla çok iyi etmişsiniz. O kadar rezilliğin üstüne bir de malın üstüne konsalardı kadın hepten galip gibi havalanacaktı. Evi basınca eski eşinizde mi oradaydı ?

Ben ilerde tekrar bir şans için direteceğini düşünüyorum, kendini affettirmenin yollarını deneyecektir.

Ben ilerde tekrar bir şans için direteceğini düşünüyorum, kendini affettirmenin yollarını deneyecektir.
Heee, o çok kolladığı kardeşi ile aynı evin içinde kedi köpeğe dönünce, daha iyisini de bulamayınca döner son düzlükten.

evet sağlık sorunları olunca herşeyi kabul etti eşim bianda değişti görseniz inanamazdınız öyle diyim
mutlulardır eminim ben yokum ya ama bi süre sonra yine koparlar çok haklısınız ek kızı araya girince oğulları kıymetlendi bi anda

Heee, o çok kolladığı kardeşi ile aynı evin içinde kedi köpeğe dönünce, daha iyisini de bulamayınca döner son düzlükten.
Bulsa da bu aileyle sonu belli değil mi ? Konu sahibi zamanında eşine gereğinden fazla değer vermiş, o da bu durumu maalesef suistimal etmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…