Lutfen bunlarin hicbirini yapmadiginizi soyleyinayni ayni, benim kv evi tutup mobilyalari dösedikden sonra gördü evi. odalari gezerken yemek odasina gerek yoktu, bize oda kalmamis, neyse su dolabi surdan kaldir cek yat koyun nerede kalacaz biz gelince. bardaklari burda istemiyorum su dolaba kaldir. yatagin minderi iyiymis tamam o olur. fazla anahtar yoksa su an 3 tane daha yaptirin biz (kv kayin görümce) kapida kalmayalim diye siralamisti. aradaki fark esim arkamdaydi yoksa bende bitirirdim geri dönüsü olmayacak sekilde.
Kadin siddet gordu ve darp raporu aldi , gitmeyip ne yapsin?Sizin evi terkedip bosanasiniz varmis birazda.benimde ole sebep bekliyordum.
Yoksa gorumce gelmemis ortada daha bisi yok engel olma ihtimaliniz var ama hop gitmissiniz.
Arkadaşım sen beni niye alintiliyorsun ki.Kadin siddet gordu ve darp raporu aldi , gitmeyip ne yapsin?
Keske siddet goren tum kadinlar koni sahibi gibi olabilse
Lutfen bunlarin hicbirini yapmadiginizi soyleyin
Supersinizelbetteki yapmadim. burasi benim evim ben bardaklari en uygun burada buluyorum dedim. bu odayida keyfim icin yemek odasi yaptim ben yatili misafir istemiyorum evimde o yüzden yatak olacak koltuk almadim, anahtarda yeterince var biri esime bir bana biride yedek dedim.
bana nikahi kiydim diye kendine güvenme hic dedi, bende ben kendime güvenirim nikaha degil, gerekirse oglunu gelinlik icinde yine terk ederim dedim. uzuuuun süre konusmadi benle sagolsun
haklısınız kamera görüntülerinide almam lazım
Supersiniz
sabah erkenden gidicez babamlaSizden önce kamera görüntülerini silmesinler
Hemen gidip alın yarın sabah babanızla
sabah erkenden gidicez babamla
çocuk yok Allah nasip etmedi,İnşallah bir güzel rezil rüsva olurlar, siz de en az hasarla kurtulursunuz. Çok üzüldüm yaşadıklarınıza ama çocuk yok sanırım, hakkınızda en hayırlısı olmuş. Ömür boyu anasının eteğinden ayrılmayan bir adamı çekmek zorunda değilsiniz. Allah yolunuzu açık etsin.
çocuk yok Allah nasip etmedi,
amin inşşalh çok sağolun
Pislikler en çok da bu yüzden yanlarına bırakmavurdular ittiler
Birşey de olmazdı gene ayrilsindi sadece çocuk olduğu için sürekli iletişim halinde olmak zorunda olurdu..Adam once kimsenin sana kardesim gelecek falan dedigi yok kapat konuyu dedi, sonra kardesim o tabiki gelecek dedi. Bir oyle bir boyle. Saglam insani hasta, akilli insani deli eder boyleleri. Sonra da ustune bir de suclu cikarirlar. Allah kurtardi konu sahibini. Ya cocuk olsaydi ortada ne olacakti? Suan uzulmesi normal ama gencligi kurtuldu gencligi..
Annesiyle görüntülü konuşma yaparken dünyada sadece kendisi var sanıyor, kurtulduk diye kendini ve annesini telkin ediyormuşya. Özlemek, pisman olmak, özür dilemek normal insan duygu ve davranışları. Bu tarz erkek bozuntulari eslerini kendilerinin askeri, ailelerinin de kölesi saniyorlar. Ömrü boyunca karsisina tekrar evlilik yapabilecegi bir kız çıkmaz umarım. Bir yasa çıksa; evli çiftlerin evine evliliklerine karisan, en ufak bir şekilde müdahale eden kv görumce ve türevlerine hapis cezası falan verilse, belki caydırıcı olurda elin kızına köle muamelesi yapmaktan çekinirler. Kızın evi işgal edilmiş, darp edilmiş komşular polis çağırmış sonuç, kız evden gitmiş, kv görümce kızın evinde oturuyor. Yazık. Sebep görümce abisiyle yaşayacak, o evde bir abisi yaşıyordu çünkü.Ya benim aklim almiyo bu adam gece yattığında hic düşünmüyo mu özlemiyo mu pismanlik duymuyo mu cidden. Ne bileyim daha bi kac gun öncesine kadar bu yatakta asel yanimda yatiyodu sarilip uyuyoduk ama simdi yanimda degil ustelik annemden kardesimden dayak yedi ben öylece izledim naptim ben demiyo mu ya. Hic kendiyle hesaplasmiyo mu.
Eşinin gözüne işin ciddiyetini hala kavrayamayacak kadar perden inmiş gibi. Normalde seninle hiç sorunu yokken bir anda her şeyin tepetaklak olmasına ses etmemesi çok tuhaf çünkü. Sen gorumceyle kv ni evden çıkartınca kalacakları yer kalmamış olacak dönerler memleketlerine diye düşünüyorum.evet cimrilikten başka yere gitmezler haklısınız
bedava diye evime yerleştiler
eşimde çok tuhafmış görememişim