görümce belası

Offf okadar uzuldum ki anlatamam. Allah boyle aileleri ayirmaya calisanlarin belasini versin, bile bile yapanlarin basina gecirsin tum planlarini..
Umarim benimde sonum boyle olmaz. Kimse kimsenin hizmetcisi olmak icin evlenmiyor.
Gecmis olsun allah yardimciniz olsun

Geçmiş olsun canım
Görümçeyle aynı evde kalmak ne ya eşinizde iki yüzlülmaüş tam. Kaynananızda bela tam dicek bişey bile bulamıyorum. Şöyle anne babalara çok şayırıyorum ya bi anne evladının yuvasını nasıl yıkabilir bunu destekleyebilir.

Şimdi bu kv ile görümce ceza almayacak mı? Haneye tecavüz gibi birşey. Kadının evine girip dövüp dışarı atmışlar. Bunlara da ayrıyeten dava açmak lazım. O kadar sinirlendim ki gece gece. Böylelerini toplaşıp meydan dayağı atmak istiyorum ben. Şiddet vs tamam ama valla hakediyorlar. 5 tane abim var hiçbirinin evinde 1 gün bile kalmadım. Ne demek oraya yerleşmek. Lütfen o iki kadına dava aç ve ceza alırlarsa burdan yaz bir gün. İçimiz rahatlar en azından. Bu konu da yumruk gibi içimde kalcak lanet olsun.

Evet konu sahibi arkadaşım sakın vazgeçme hesap sor
Ayrı ayrı aç davalarını. Adalet sağlanamasa bile korkmaları yeter

Evet konu sahibi arkadaşım sakın vazgeçme hesap sor
Ayrı ayrı aç davalarını. Adalet sağlanamasa bile korkmaları yeter
ya bide bu görümce memur olma sevdalısı. dava açsa siciline işler memur da olamaz o zaman görürüm bu pislikleri. konu sahibi dava açacak ama yanlarına bırakmayacak.

Konu nerelere gelmiş. Boşanma sebebi değil(ilk konunuz). Darp sebebi hiç değil. Sizi evinizden kovmak için sebep zaten hiçbirşey olamaz. Kırgınlığınızı kabul etmemenizi fırsat bilmişler. Yazıklar olsun. Şaşkınlıkla okudum tüm olan biteni. Hakkınızı savunun. Yasal yollara baş vurun. Ne gerekiyorsa yapın. Ev oğullarının üzerine olduğu için bu rahatlık. Sizde oğullarının eşiydiniz maddiyata düşkünlüklerini burdan anlayın. Yazıklar olsun

Konu sahibi Allah aşkına gücüm yok yapamam edemem yoruldum durumlarına girme ben senin kadar haksızlığa uğramış hem de bu kadar pasif kalmış birini daha görmedim. Avukata vekaletname verirsen o hepsini senin için halleder.
1) Pazartesi kocan, kaynanan, görümcen için uzaklaştırma kararı çıkar 1 günde çıkıyor.
2) elindeki kararla veyahut kararsız emniyete git yanına iki polis al onları evinden çıkar. O ev senin onların değil. Öyle mal gibi kalsınlar sokakta.
3) boşanma davasında evin yarısını, altınlarını, çeyiz eşyalarını, nafakanı, maddi manevi tazminatını istemeyi unutma. Evin tedbiren sana bırakılmasını istemeyi unutma. Git annen babanla otur o evde. Oturmak istemiyorsan başka yerde otur yine de o evi onlara bırakma mahkemeden iste. Gerekirse boş dursun ama onlar oturmasın. Orası aile konutu.
4) yüz yüze gelmek istemiyorum hep ben kırılıyorum üzülüyorumları geç. Onları evden polisle çıkardıktan sonra bir daha muhattap olmayacaksın zaten uzaklaştırma da almış olacaksın hele bi yanına yaklaşsınlar. Görürler dünyanın kaç bucak olduğunu. girerler hapse. Boşanma davanı açıp uzaklaştırma aldıktan sonra evin kilidini de değiştir. Zaten dava açılmış ayrı yaşanıyor olacak ev tedbiren sende duracak ve uzaklaştıman da olduğu için kilit değiştirmek hakkın olacak.
Kendine gelmen için biraz sert cümleler kurmak zorunda kaldım k bakma ama lütfen şu an tek ihtiyacın bir avukat senin yerine her şeyi yapar polisi de o çağırır eve de onla girebilirsiniz.

Ne kafasız adamlar var hayatta. Gözüne baka baka seni adam yerine koymayıp, aynı evde yaşamaya mecbur bırakıyor. Şimdi kendi istediği gibi oturacak. Benim huzurumu kaçıranlarında, huzuru kaçmalı. Arkadaşlardan birinin dediği gibi, avukat tutup, hepsinden şikayetçi olup, evden ve sizden uzaklaştırma kararı çıkarttırıp, boşanma davasınıda açın.Böyle embesil ve size değer vermeyen bir adama hiç ihtiyacınız yok.

Oha çok iyi anlatmışsınız yemin ederim alnızından öpesim geldi

Çok Teşekkür ederim ama gerçekten böyle kaynana görümce eş olmaz olsun onca yaptıklarına rağmen konu sahibi de sürekli aşırı pasif davranınca oturduğum yerden sinirlendim ve çok üzüldüm kendine gelir de söylediklerimi yapar inşallah

rica ederim. kesninlikle haklısın bir de düşün sen duyduk o kadın yaşıyor şuan. Allah yardımcısı olsun tez vakitte kurtarır ne diyelim

Ciceklibocekli arkadasim dediğini yap lütfen avukat bul senin yerine halletsin ... Asel haydi gayret bu zamanlar geçince iyiki yapmışım diyeceksin yapmazsan şimdi olmasada ilerde üzüleceksin onlara tek tabağımi kulandirttigin için pişman olursun...bak ben dayakçı küfürbaz kocanın yanindan yanıma sadece kpss kitaplarını birde bebeğimin kıyafetleri ni alarak kaçtım ...onca çalışarak aldığım küçük ev aletleri tencere takımlari buharı ütüm herseyim onda kaldı, kıyafetlerim.. keşke hepsini isteseydim diyorum bazen ama benim şartlarım gercekten kötüydü nasıl alabilirdim hala bilemiyorum sen alabilirsin ama bırakma lutfen

ay asel keşke bunların hepsini yapsan. hepimiz rahatlarız

Bacım bu kafaya ulaşabilmek için ne yapıyon allah aşkına de bana. Ne yapılırsa yapılsın hangi canlı şiddeti hakediyor acaba. Bide hoşgeldin diyecekmiş töbe est.
Ama itişmeden önceydi diye biliyorum.olayları takip edemediğim için yazılarım tuhaf kaldı haklısınız. Konu sahibi şimdi ne yapmış? Olaylar bu raddeye nasıl geldi konu dizi gibi oldu gerçekten. Hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…