- 21 Ekim 2018
- 109
- 30
Kiyamam ya ah o kadar iyi niyetlisin kiben belki eşimle konuşabiliriz diye düşündüğüm için tek gittim
Konuyu başından beri okudum şimdi. Bu yazdığınızdan sonra dayanamayıp yazıyorum.gücüm kalmadı artık hep ben zarar görüyorum ailemde öyle
evet öyleymiş tanıyamamışımNe cani bi eşiniz varmış cok üzüldüm
sonrasında bi silkelendim yasal her türlü hakkımı arayacağımKonuyu başından beri okudum şimdi. Bu yazdığınızdan sonra dayanamayıp yazıyorum.
Siz iyi misiniz? Niye kalmıyor gücünüz?
Bir insan nasıl böyle havlu atar ya ilk raundta? Hem de darp edilip evinden kovulmuşken?!
Hemen uzaklaştırma kararı çıkarıtıp bozun onların rahatını. Evde kalmayacaksam bile kalırım. Gelmişler benim evimde bana dayılanıyolar ha.. Ne hakkın varsa al. O kaynanan en sonunda keşke kıza ev tutsaydık desin, beter olsunlar.
Evden defolsun 3ü, altınları al, evin yarısını al, manevi tazminat davası aç, kv ve görümceye darp için suç duyurusunda bulun gerekiyorsa onlar için de uzaklaştırma kararı al, telefonuna konuşmaları kaydeden bir program yükle ve arayıp konuşurlarsa hepsini sakla ve son olarak nafakanı al.
O imzayı attığın an bu hakların hepsi senin.
Sesin delil kabul edilmiyor ben olsam en sonunda kp i arar söylerdim söyleyeceğimi tabi herseyini alda avukat buldun mu?sonrasında bi silkelendim yasal her türlü hakkımı arayacağım
hakkım olanı alıcam bırakmıcam onlara
çok yüz yüze gelmek istemiyorum aslında ama avukat aracılığıyla hallolur umarım
Avukata vekalet ver tabiki ama dişli bir avukat olsun, tuttuğunu koparan, boşanma davalarında uzman olan.sonrasında bi silkelendim yasal her türlü hakkımı arayacağım
hakkım olanı alıcam bırakmıcam onlara
çok yüz yüze gelmek istemiyorum aslında ama avukat aracılığıyla hallolur umarım
Ilk sayfada konu actigin yerde duzenle diye bir secenek var. Not veya guncelleme diyerek olanlari yazabilirsin. Çünkü ilk yazdığın yazıda çok da haklı görünmüyordun. Sonra olay ne ara boşanmaya geldinasıl oluyor ne yapmam gerekiyor acaba ?bilgim yokta
Baştan sona okumanı tavsiye ederim canım hoş şeyler olmamış. Aile resmen çirkef bir aileHoşgeldiniz demedin mi?
Direkt kovduysan onlarda seni itmişlerdir belki
Tam bilmiyorum olayı arbade yaşanmış
Aileci kocalar hiç iyi olmuyor
Haklısın ama haksız olduğun kısımlar önemli detaylarını zincirini oluştururken
Neyse ben daha fazla cinlerinizi yormayayım
Hoşgeldiniz demedin mi?
Direkt kovduysan onlarda seni itmişlerdir belki
Tam bilmiyorum olayı arbade yaşanmış
Aileci kocalar hiç iyi olmuyor
Haklısın ama haksız olduğun kısımlar önemli detaylarını zincirini oluştururken
Neyse ben daha fazla cinlerinizi yormayayım
Konu sahibi haklı yani üzüldüm olanlara..
Ben sandım ki kardeşi kısa bir süre kalıp gidecek
evet işyerinden bi arkadaşın avukatıymış pazartesi görüşücezSesin delil kabul edilmiyor ben olsam en sonunda kp i arar söylerdim söyleyeceğimi tabi herseyini alda avukat buldun mu?
evet cimrilikten başka yere gitmezler haklısınızAllah aynısını kendi kızlarına yaşatsın diyesi geliyor insanın . Beddua sevmem ama okurken bile sinirlerim tepeme çıktı. Hemen nasıl olmuş da yola koyulup gelmiş yerleşmişler eve.
İlk mesajlarınızda sürekli ben uğraşamam tükendim tarzında yazdığınız icin size de cok kızmıştım okurken ama şimdi silkelenip her türlü hakkınız için mücadele edecek olmanıza sevindim.
Kendin o evde şuan kalmasan bile onların o evden çıkmasını hemen sağla . Evden çıkart ki o kayınvalide ve görümce kalacak bir evleri olmadığını anlasın. O cimriliktekiler asla otele para vermez memleketlerine hemen dönüverirler. Eşin olacak basiretsiz de işinden dolayı hiçbir yere gidemez, tek kalınca da yaptığı hatayı belki anlar artık. Sen boşanmakta haklısın ancak eşinin de bu boşanma süreci kolay geçmesin. Ailesi gidip de tek kaldığında dank eder belki bir şeyler kafasına. O sebeple dedim evden kv ve görümceye uzaklaştırma çıkart diye . Eşyalarını karıştırıp kv ve görümcenin evinde kafalarına göre takılması çok sinir bozucu. Esinin bu kadar basit bir konuda bile böyle pasif olması bir işaret aslında. Demekki hep ailesine ezdirecek biriymiş seni.
Görümceniz ceza alırım da memur olamam dşye korksun istiyorum yaaa. Gelişmeleri mutlaka yazın bizeevet cimrilikten başka yere gitmezler haklısınız
bedava diye evime yerleştiler
eşimde çok tuhafmış görememişim
yazarım mutlakaGörümceniz ceza alırım da memur olamam dşye korksun istiyorum yaaa. Gelişmeleri mutlaka yazın bize
haklısınız kamera görüntülerinide almam lazımKomsulardan şahit olur musunuz diye rica etme dava dosyana direk adını soyadını öğrenip şahit olarak yazdır mahkemeye çağırılip hakim sorduğunda gördüğünü anlatacak mecbur zaten