- 8 Ocak 2020
- 295
- 534
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canımMerhaba arkadaşlar,
Nişanımıza düğünümüze bile gelmeyen bi görümce var sözde abisine kırgınmış çokta önemli değil kendini en başta gösterdi zaten,sonrasındada beni hiç aramadı watsaptan cuma mesajı atardı binde bir, oda ben sitem edene kadar ( sitemimin sebebide hiç aramayıp kafasına estiğinde resimli bi mesaj atması )bir sürü sorun yaşadım sağlık sorunu vesaire hepsinden haberi var farklı illerde yaşıyoruz bu arada ailesiylede, abisine olan kırgınlığıda herşey bittikten sonra geçti bianda arada çaldırır o arasın diye yada watsaptan yazar.(bize gelince dakikası yok )Hanımefendi üniversite okuyodu ailesi ve bizden başka bir ilde ,okulu bitti,Ailesinin yanına dönücek aileside çok baskıcı.Onların yanına dönmemek için bizim yaşadığımız ilde iş bulmaya çalışıyor şaka gibi....ve inanamıycaksınız aileside onunla aynı düşüncede .Bunu duyduğumdan beri sinirlerim tepemde ,eşime asla istemediğimi söyledim.Benimde bir düzenim ,özelim var.zaten çalışıyoruz birbirimizi zor görüyoruz.Eşimde ben sana böyle bişey demedim dedi geçiştirdi ,bende bu konudaki düşüncemi bil o zaman dedim doğal olarak gerildik. Bu kadar yüzsüzlük olmaz işi düşünce biz aklına geldik, gitsin ailesinin yanına ben ona bakamam benmi doğurdum banane haksızmıyım kızlar çok canım sıkkın çok ..
güncelleme
ben watsaptan yazdım görümceye ,bana cevap vermedi
şimdi kv aradı x e yazmıssın beni aradı orası benim oğlumun onunda abisinin evi bu kadar okudu emek verdi büyükşehirde çalışıcak,
zaten abisi bizde kalır diyor ortalığı bulandırma huzurumuzu kaçırma dedi bağırdı çağırdı ve telefonu kapattı yüzüme
eş,mle konuştum kardeşini tek bırakamaycağı buraya geleceğini burda kalacağını ,iş bulamazsada kpss ye burda hazırlanıp kursa gideceğini,tercih yaparken burada yerleşme şanısının daha fazla olduğunu söylüyor bir baba gibi kzıının bütün gelecek planlarını yapmış,ama ben bu kızın annesi değilim bunu hiç hesaba katmamış,benim fikrimi alma gereği bile duymadan hatta ben sorduğumda beni geçiştirerek başından savdı,hepsi planmış meğer.
bizim düzenimiz ,özelimiz hiçbir şekilde zarar görmicekmiş,hatta bana yardımcı olucakmış kardeşi benim için daha iyi olurmuş,
bende bu şekilde asla yaşamayacağımı,ailemin yanına gideceğimi söylediğimde ,demekki ben zaten bahane arıyomuşum gitmek için diyo inanabiliyomusunuz
kardeşinide al yanına hatta anneni babanıda hep birlikte oturun
keşke benim günahıma girmeseydiniz dedim sabah kıyafet olarak eşyalarımı aldım çıktım işyerindeyim şuan ailemin yanına gidicem
ailemde konuyu öğrenince çok kızdı sinirlendiler öyle şeymi olur diye ama 2 tarafı yüz göz etmedim buna izin vermedim
bana tamam gelmicek evine dön dedi eşim bende artık eski gibi olamayacağını istemediğimi söyledim
sonra pazar günü evime gittim anahtarım var bikaç parça kıyafet falan alırım diye hepsini alamamıştım
daire kapısının önüne geldiğimde eşimin sesini duydum ailesiyle görüntülü konuşuyor biraz dinledim ,aman kurtulduk gün bizim artık diyo kv ,biz geliriz seni tek bırakmayız diyo eşimde başımın üstünde yeriniz var diyo
kendini bişey sanıyo sanki dünyada tek o var dedi bende girdim içeri şok oldu tabi kapattı telefonu tek kelime etmedim odaya girdim allak bullak olmuştum planladığım şeyleride alamadım
eşimde bana açıklama yapmaya çalışıyo aklı sıra ben duyucağımı duydum dedim sakın konuşma ailenle mutlu mesut yaşa
ahım yakanda olucak bunu bil Allah görüyor yaşananları haklıysam elbet karşılığını görüceksin dedim ve çıktım bir dahada konuşmadık
konuşmak için evime gittim
çok kötü şeyler oldu biz birbirimize girdik ben tektim ama kv görümcede ordaydı gittiğimde
beni iterek evden çıkarmaya çalıştı kv eşim hiçbişey söylemedi
elini çek üzerimden diye bağırdım ,görümcede sen kimsin anneme bağırıyosun diye üzerime yürüdü
kim çağırdı bilmiyorum polis geldi
şikayetçi oldum ben ,onlarda oldu
darp raporu aldım ben
rezillik başka hiçbişey değil
ben bunlarla uğraşamıycam kızlar
davayıda dün açtık babamla
Geldiğinde ne kadar kalçaksın diye burda kalamazsın diye sıkıştırıp paketleseydin keşke sizde çok yıpranmışınız üzüldüm durumunuzaevet bizimle yaşıyacakmış
Evet konu sahibi arkadaşım sakın vazgeçme hesap sorŞimdi bu kv ile görümce ceza almayacak mı? Haneye tecavüz gibi birşey. Kadının evine girip dövüp dışarı atmışlar. Bunlara da ayrıyeten dava açmak lazım. O kadar sinirlendim ki gece gece. Böylelerini toplaşıp meydan dayağı atmak istiyorum ben. Şiddet vs tamam ama valla hakediyorlar. 5 tane abim var hiçbirinin evinde 1 gün bile kalmadım. Ne demek oraya yerleşmek. Lütfen o iki kadına dava aç ve ceza alırlarsa burdan yaz bir gün. İçimiz rahatlar en azından. Bu konu da yumruk gibi içimde kalcak lanet olsun.
ya bide bu görümce memur olma sevdalısı. dava açsa siciline işler memur da olamaz o zaman görürüm bu pislikleri. konu sahibi dava açacak ama yanlarına bırakmayacak.Evet konu sahibi arkadaşım sakın vazgeçme hesap sor
Ayrı ayrı aç davalarını. Adalet sağlanamasa bile korkmaları yeter
Ona acarda perişan eder onlariya bide bu görümce memur olma sevdalısı. dava açsa siciline işler memur da olamaz o zaman görürüm bu pislikleri. konu sahibi dava açacak ama yanlarına bırakmayacak.
Oha çok iyi anlatmışsınız yemin ederim alnızından öpesim geldiKonu sahibi Allah aşkına gücüm yok yapamam edemem yoruldum durumlarına girme ben senin kadar haksızlığa uğramış hem de bu kadar pasif kalmış birini daha görmedim. Avukata vekaletname verirsen o hepsini senin için halleder.
1) Pazartesi kocan, kaynanan, görümcen için uzaklaştırma kararı çıkar 1 günde çıkıyor.
2) elindeki kararla veyahut kararsız emniyete git yanına iki polis al onları evinden çıkar. O ev senin onların değil. Öyle mal gibi kalsınlar sokakta.
3) boşanma davasında evin yarısını, altınlarını, çeyiz eşyalarını, nafakanı, maddi manevi tazminatını istemeyi unutma. Evin tedbiren sana bırakılmasını istemeyi unutma. Git annen babanla otur o evde. Oturmak istemiyorsan başka yerde otur yine de o evi onlara bırakma mahkemeden iste. Gerekirse boş dursun ama onlar oturmasın. Orası aile konutu.
4) yüz yüze gelmek istemiyorum hep ben kırılıyorum üzülüyorumları geç. Onları evden polisle çıkardıktan sonra bir daha muhattap olmayacaksın zaten uzaklaştırma da almış olacaksın hele bi yanına yaklaşsınlar. Görürler dünyanın kaç bucak olduğunu. girerler hapse. Boşanma davanı açıp uzaklaştırma aldıktan sonra evin kilidini de değiştir. Zaten dava açılmış ayrı yaşanıyor olacak ev tedbiren sende duracak ve uzaklaştıman da olduğu için kilit değiştirmek hakkın olacak.
Kendine gelmen için biraz sert cümleler kurmak zorunda kaldım k bakma ama lütfen şu an tek ihtiyacın bir avukat senin yerine her şeyi yapar polisi de o çağırır eve de onla girebilirsiniz.
Çok Teşekkür ederim ama gerçekten böyle kaynana görümce eş olmaz olsun onca yaptıklarına rağmen konu sahibi de sürekli aşırı pasif davranınca oturduğum yerden sinirlendim ve çok üzüldüm kendine gelir de söylediklerimi yapar inşallahOha çok iyi anlatmışsınız yemin ederim alnızından öpesim geldi
rica ederim. kesninlikle haklısın bir de düşün sen duyduk o kadın yaşıyor şuan. Allah yardımcısı olsun tez vakitte kurtarır ne diyelimÇok Teşekkür ederim ama gerçekten böyle kaynana görümce eş olmaz olsun onca yaptıklarına rağmen konu sahibi de sürekli aşırı pasif davranınca oturduğum yerden sinirlendim ve çok üzüldüm kendine gelir de söylediklerimi yapar inşallah
Ciceklibocekli arkadasim dediğini yap lütfen avukat bul senin yerine halletsin ... Asel haydi gayret bu zamanlar geçince iyiki yapmışım diyeceksin yapmazsan şimdi olmasada ilerde üzüleceksin onlara tek tabağımi kulandirttigin için pişman olursun...bak ben dayakçı küfürbaz kocanın yanindan yanıma sadece kpss kitaplarını birde bebeğimin kıyafetleri ni alarak kaçtım ...onca çalışarak aldığım küçük ev aletleri tencere takımlari buharı ütüm herseyim onda kaldı, kıyafetlerim.. keşke hepsini isteseydim diyorum bazen ama benim şartlarım gercekten kötüydü nasıl alabilirdim hala bilemiyorum sen alabilirsin ama bırakma lutfenOha çok iyi anlatmışsınız yemin ederim alnızından öpesim geldi
ay asel keşke bunların hepsini yapsan. hepimiz rahatlarızKonu sahibi Allah aşkına gücüm yok yapamam edemem yoruldum durumlarına girme ben senin kadar haksızlığa uğramış hem de bu kadar pasif kalmış birini daha görmedim. Avukata vekaletname verirsen o hepsini senin için halleder.
1) Pazartesi kocan, kaynanan, görümcen için uzaklaştırma kararı çıkar 1 günde çıkıyor.
2) elindeki kararla veyahut kararsız emniyete git yanına iki polis al onları evinden çıkar. O ev senin onların değil. Öyle mal gibi kalsınlar sokakta.
3) boşanma davasında evin yarısını, altınlarını, çeyiz eşyalarını, nafakanı, maddi manevi tazminatını istemeyi unutma. Evin tedbiren sana bırakılmasını istemeyi unutma. Git annen babanla otur o evde. Oturmak istemiyorsan başka yerde otur yine de o evi onlara bırakma mahkemeden iste. Gerekirse boş dursun ama onlar oturmasın. Orası aile konutu.
4) yüz yüze gelmek istemiyorum hep ben kırılıyorum üzülüyorumları geç. Onları evden polisle çıkardıktan sonra bir daha muhattap olmayacaksın zaten uzaklaştırma da almış olacaksın hele bi yanına yaklaşsınlar. Görürler dünyanın kaç bucak olduğunu. girerler hapse. Boşanma davanı açıp uzaklaştırma aldıktan sonra evin kilidini de değiştir. Zaten dava açılmış ayrı yaşanıyor olacak ev tedbiren sende duracak ve uzaklaştıman da olduğu için kilit değiştirmek hakkın olacak.
Kendine gelmen için biraz sert cümleler kurmak zorunda kaldım k bakma ama lütfen şu an tek ihtiyacın bir avukat senin yerine her şeyi yapar polisi de o çağırır eve de onla girebilirsiniz.
Ama itişmeden önceydi diye biliyorum.olayları takip edemediğim için yazılarım tuhaf kaldı haklısınız. Konu sahibi şimdi ne yapmış? Olaylar bu raddeye nasıl geldi konu dizi gibi oldu gerçekten. Hayırlısı olsunBacım bu kafaya ulaşabilmek için ne yapıyon allah aşkına de bana. Ne yapılırsa yapılsın hangi canlı şiddeti hakediyor acaba. Bide hoşgeldin diyecekmiş töbe est.