bende kendimce bişeyler yapmaya çalıştım ama gücüm yetmedi açıkcası
haklısın hala eşim diyorumYazık. Eşim deme şu adama artık. Polisle gir kapıya dayan. Bu ev benim zorla girmişler evime çıkarın de. Yaka paça atılıp rezil olsunlar. Ama tek gitme lütfen
vermezler onlar ev falanAilesinin sözünden çıkamayan adam dan birşey olmaz...
asıl sizinle aile olması sizi koruması gerekirken...
en azından uğraşın alabilirseniz evi alın
vazgeçmezsem daha çok üzüleceğim sanırımHepsi geçecek asel ama emın ol almadıgın hakların için çok daha fazla üzüleceksin ,
satarsınben orda oturmakta istemiyorum artık
Niye bu kadar pasif kalıyorsun?vermezler onlar ev falan
vermezler onlar ev falan
beni saf görüyolar çünküAselden öyle bir hamle beklemedikleri için baya şok olacaklar
Biraz güçlü olmaya çalış, zaten çok naif olduğun için bu kadar rahat davranıyorlar başından beri belli ki.her defasında daha kötü oluyolar ben daha çok yıpranıyorum
gücüm kalmadı artık hep ben zarar görüyorum ailemde öyleNiye bu kadar pasif kalıyorsun?
vermezler onlar ev falan
vermezler onlar ev falan
Çünkü yanlış adımlar atıyorsun. Sana tek gitme dedik dimi? Tek gittin dayak yedin bak. Git babanla polisle, attır evden ya. Ev senin evin. Evini didik didik ediyorlar şu an farkında mısın?gücüm kalmadı artık hep ben zarar görüyorum ailemde öyle
Kötü ne kadar kötü sizie saldırdılar diye bukadar korkmayın onlar sadece cahil hak hukuk bilmeyen cahiller hak hukukla uğraş onlarla polis zoruyla hepsini çıkart o evden ama önce uzaklaştırma cezası aldır hepsine karşı emin ol onlari ıslak sopa dovsen bukadar acı çekmezlervalla bunlar o evi bana vermez
o kadar kötülerki görmeniz lazımdı
simdi sana öyle geliyor. almanlarin bir lafi vardir.vazgeçmezsem daha çok üzüleceğim sanırım
Sen oturma onlar da oturamasinben orda oturmakta istemiyorum artık
vazgeçmezsem daha çok üzüleceğim sanırım
beni şimdiden pişman ettiler keşke hiç gitmeseydim diye düşünüyorumHukuki bilgim yok tam olarak napilir bilmiyorum ama iyi bir avukat bulun. Boşanma davasıyla bırakmayın kesinlikle. Kv ve görümceyede dava açın. Ben olsam uğraşırdım onlarla. Siz de uğraşın. Yoksa ilerde pişman olursunuz, yaşadıklarınız aklınıza geldikçe keşke hemen pes etmeseydim diyeceksiniz.
Eşiniz olacak tipede çok şey yazardım da, şimdi bir şeref yoksunu yüzünden banlanmak istemiyorum