görümce belası

beni şimdiden pişman ettiler keşke hiç gitmeseydim diye düşünüyorum
[/QUOTE
Koyu şeyler yaşadın ama elin güçlendi. Avukatla konuş artık ihmal etme. Hukuki süreci başlat. Sen böyle sessiz ve naif kalırsan hem evden olacaksın hem ömür boyu uzeleceksin

Biraz güçlü olmaya çalış, zaten çok naif olduğun için bu kadar rahat davranıyorlar başından beri belli ki.

Hiçbirseyden vazgeçme, uzaklaştırmayı mutlaka öğren, ailenle yaşarsın bir müddet orada. Yeter ki onlar eve konduk sanıp, seni darp edip oturamasinlar o evde.
Yerinde olsam görümcene ve kayınvalidene de dava açardım.
tiksindim ya
ben böyle bir insan değilim
içlerini kötülük kaplamış hepsinin
bana kötü diyenler okuyodur umarım bunları

ben her türlü üzüleceğim en azından manevi olarak rahat olurum diye düşünüyorum
kafam çok karışık

valla bunlar o evi bana vermez
o kadar kötülerki görmeniz lazımdı

Evi onlar vermeyecek zaten, TC adaleti verecek size. Yıpranmak istemiyorsanız hiç bir şekilde, iletişime geçmeyin. Tüm haklarınızı istediğinize dair dilekçe ile başlatın boşanma işlemlerinizi. Düğün fotoğraf ve videolarınızla altınlarınızı ispatlayın. Bozdurduğunuza dair evrak, eşinizin hesabına yatırdığınıza dair banka dekontu varsa en iyi kanıt olur. Şahitlerde önemli tabi.
Zaten boşanarak iletişiminizi kesmiş olacaksınız, yaşadıklarınızın psikolojisi ile tüm haklarınızdan vazgeçmeyin. Bırakın resmi yollardan hallolsun her şey. Dilekçenize evinizden kovulduğunuzu detaylarıyla ve komşu şahitliklerini ekletin. Eve şerh koydurun, elden çıkaramasınlar.

Ne demek bana evi vermezler felan ?
Evi zaten onlar vermiyor, hakuki hakların sayesinde mahkeme kararı ile yarısını alıyorsun.
Deli misin sen ?
Neden haklarından vazgeçmek için kendine bahaneler arıyorsun.
Seni darp etmişler, sırf bunun için bile o evi söke söke yarısını da olsa almaktan asla vazgeçmemelisin.

Çünkü yanlış adımlar atıyorsun. Sana tek gitme dedik dimi? Tek gittin dayak yedin bak. Git babanla polisle, attır evden ya. Ev senin evin. Evini didik didik ediyorlar şu an farkında mısın?
Hay ağzın bal yesin asel bu ne vazgeçiş eğer hemen pes edersen ömür boyu hazmedemeyeceksin
burdakilerin hepsi delirmiş durumda o evde şu an onlar oturuyorlar diye sen hemen evi vermezler yıprandım vs diyorsun azıcık dişli ol lütfen ya daha da hırslanman lazım hakkını yedikleri için sen böyle olursan normal hayatta da herkes bunlar gibi davranır :kahve:

Kötü ne kadar kötü sizie saldırdılar diye bukadar korkmayın onlar sadece cahil hak hukuk bilmeyen cahiller hak hukukla uğraş onlarla polis zoruyla hepsini çıkart o evden ama önce uzaklaştırma cezası aldır hepsine karşı emin ol onlari ıslak sopa dovsen bukadar acı çekmezler
bunlar yüzünden işimdende olucam en sonunda

Evi onlar vermeyecek zaten, TC adaleti verecek size. Yıpranmak istemiyorsanız hiç bir şekilde, iletişime geçmeyin. Tüm haklarınızı istediğinize dair dilekçe ile başlatın boşanma işlemlerinizi. Düğün fotoğraf ve videolarınızla altınlarınızı ispatlayın. Bozdurduğunuza dair evrak, eşinizin hesabına yatırdığınıza dair banka dekontu varsa en iyi kanıt olur. Şahitlerde önemli tabi.
Zaten boşanarak iletişiminizi kesmiş olacaksınız, yaşadıklarınızın psikolojisi ile tüm haklarınızdan vazgeçmeyin. Bırakın resmi yollardan hallolsun her şey. Dilekçenize evinizden kovulduğunuzu detaylarıyla ve komşu şahitliklerini ekletin. Eve şerh koydurun, elden çıkaramasınlar.
altınları bozdurduğumuza dair evrak yok elimde,düğün videosu var sadece
yüzlerini bile görmek istemiyorum artık hiçbirinin

kızlar geldim çok sağolun okudum mesajlarınızı beni merak etmişsiniz hepinizden Allah razı olsun
çok kötü şeyler oldu biz birbirimize girdik ben tektim ama kv görümcede ordaydı gittiğimde
beni iterek evden çıkarmaya çalıştı kv eşim hiçbişey söylemedi
elini çek üzerimden diye bağırdım ,görümcede sen kimsin anneme bağırıyosun diye üzerime yürüdü
kim çağırdı bilmiyorum polis geldi
şikayetçi oldum ben ,onlarda oldu
darp raporu aldım ben
rezillik başka hiçbişey değil
ben bunlarla uğraşamıycam kızlar
davayıda dün açtık babamla

İnanamıyorum ya. Bir de ev derdine düştü derler diye tapu şerhi koydurmayacaktın..

Gördün mü yeri geldiğinde insanların nasıl pislik olabileceğini? Koynuna aldığının bile..
Donlarına kadar al. Düğün cd si ile belirleyip bozdurduğun altınları bile iste. Bunlar anca ondan anlar..

hemen yerleşmişler evime :KK43:
bitsin artık kurtulmak yüzlerini görmek istemiyorum
evet omzumda kolumda darbe var,dudağımın iç kısmı patladı
Çok geçmiş olsun çok. Yaptıkları yanlarına kalmasın!

Çekişmeli mi açtınız peki davayı?

X