kızlar geldim çok sağolun okudum mesajlarınızı beni merak etmişsiniz hepinizden Allah razı olsun
çok kötü şeyler oldu biz birbirimize girdik ben tektim ama kv görümcede ordaydı gittiğimde
beni iterek evden çıkarmaya çalıştı kv eşim hiçbişey söylemedi
elini çek üzerimden diye bağırdım ,görümcede sen kimsin anneme bağırıyosun diye üzerime yürüdü
kim çağırdı bilmiyorum polis geldi
şikayetçi oldum ben ,onlarda oldu
darp raporu aldım ben
rezillik başka hiçbişey değil
ben bunlarla uğraşamıycam kızlar
davayıda dün açtık babamla
herşey beklerim bunlardanEve şerh koyduğunuzu öğrenince yalandan barışmaya kalkıp daha sonra evi başka birinin üzerine geçirmesin dikkat edin.
evet aldımDarp raporu aldın mı?
çok normal böyle olman asel üzerinden tır geçmiş gibidir şimdi eminimamin Allah razı olsun
darp raporu aldım
çok bitkinim çok üzgünüm
bende kendimce bişeyler yapmaya çalıştım ama gücüm yetmedi açıkcasıo görümcenin saçlarını yollup eline veremediniz mi.
Yada kafasına birşey atamdınız mı
kendileri öğrensinler bence böyle el elde baş başta birbirlerine bakıp kalsınlarYaa keşke o kavga anında eve şerh koydurdum burda kalabileceğinizi mi sanıyorsunuz deyip bir kahkaha patlatsaydın
Olsun üzülme, bu şekilde iyice haksız duruma düştüler... baya cahiller galibabende kendimce bişeyler yapmaya çalıştım ama gücüm yetmedi açıkcası
ben orda oturmakta istemiyorum artıkDarp raporu alip sikayetci olman cok iyi olmus. Beni evimden kovdular diyebilirsin ki oyle olmus zaten.
Insan hirs yapar o evde onlari oturtmaz
Kimse yüzunden değil eşi adam değilmiş.eve şerh koydur demişti herkes , umarım yapmışsındır ,
sana yasattıklarını yaşamadan ölmezler sen allaha havale et canım
bir orospu yüzünden yuvan yıkıldı resmen
amin inşallah geçicek kendim zaten bittimçok normal böyle olman asel üzerinden tır geçmiş gibidir şimdi eminim
özellikle eşinin mal gibi bakıp tepkisiz kalması ne kadar kırmıştır kalbini kim bilir
ama geçecek bu günler sabret herkes ettiğini çeker eninde sonunda
Aselden öyle bir hamle beklemedikleri için baya şok olacaklarkendileri öğrensinler bence böyle el elde baş başta birbirlerine bakıp kalsınlar
her defasında daha kötü oluyolar ben daha çok yıpranıyorumKimse yüzunden değil eşi adam değilmiş.
Karısının darp edilişini izlemiş haysiyetsiz.
Asel21 kendi evinde darp edilmissin, uzaklaştırılma alamıyor musun şu durumda? Avukatla konuş bu konuyu varsa öyle bir durum al ve defolup gitsinler o evden.
Hiçbirseyden de vazgeçme lütfen.
valla bunlar o evi bana vermezBak canım çivi çiviyi söker biraz cirkefles aldır hepsine uzaklartirma cezası git evinde inadına otur onlar gitsinler evden biraz dik ol kendine güven o evin borcunu sen odedin odeginin tutarı sattigin altınları güzel bir nafaka iste pisirik olma
her defasında daha kötü oluyolar ben daha çok yıpranıyorum