görümce belası

ben ailemin yanındayım onlarda çok kötü oldular,babam dün bana sarılıp ağladı o an dünya durdu sanki
bunlar çok çirkef insanlarmış
biz başedemeyiz bu pisliklerle
yalnız gitme dedik ama neyse
Eve şerh koydurman öyle iyi oldu ki
sakın sinme asel sakın ben olsam babamı ağlatan insanlara dünyayı dar ederim

ben ailemin yanındayım onlarda çok kötü oldular,babam dün bana sarılıp ağladı o an dünya durdu sanki
bunlar çok çirkef insanlarmış
biz başedemeyiz bu pisliklerle

Tahmin ediyorum canım. Evladın bir canı yansa anne babanun daha fazla yanar. Sen değil ama cevval bir avukat tut hatta iki tut gerekirse. Ama emeğinin peşini bırakma. Avukat görünce zaten geri adım atacaklar. Tazminat davasını da aç. Vücudun da itiş kakisa dayalı bı şey varsa darp raporuda al. Allah yardımcın olsun.

hemen yerleşmişler evime
bitsin artık kurtulmak yüzlerini görmek istemiyorum
evet omzumda kolumda darbe var,dudağımın iç kısmı patladı

ben başedemem bunlarla
bitsin gitsin istiyorum sadece
görümcene bağırsaydın hepsi senin başının altından çıktı diye ... baş et ! pes etme ! yılmak yok ! elinden geleni ardına koyma ! Keşke aileni alıp eve gitseymişsin. Ben evimde kalmk istiyorum diyerek polislerden uzaklaştırma isteseydin.

hemen yerleşmişler evime
bitsin artık kurtulmak yüzlerini görmek istemiyorum
evet omzumda kolumda darbe var,dudağımın iç kısmı patladı
Baya baya saldırdılar mı pess demek o kadar hırstan gözleri döndü ha
sevindim sinirlenip hata yapmalarına bunlar hep senin lehine dava için

bağırdım onada hepsine
eşimede isyan ettim sadece ben yerdeyken gözlerine baktm sadece boş boş bakıyodu
hiçbişey yapmadı bi kadın kaldırdı beni
ne hallere düştüm

uğraşmak istemiyorum bunlarla
her defasında daha çok yaralanıyorum

sakin ama sakin tek bir ignenden bile vaz gecme. demek ki resmen bunu bekliyorlarmis. senin evine yerlesmeleri bile suc, seni hakli yapar. tazminat nafaka, altinlar her ne varsa al. gerekirse esyalarinida tazminatida nafakayida bagisla ama onlara birakma

bağırdım onada hepsine
eşimede isyan ettim sadece ben yerdeyken gözlerine baktm sadece boş boş bakıyodu
hiçbişey yapmadı bi kadın kaldırdı beni
ne hallere düştüm
pislikler , deseydin inşallah senin kızına da aynısını yaparlar...

amin Allah razı olsun
darp raporu aldım
çok bitkinim çok üzgünüm

etmedi baktı sadece boş boş
Ya bu insanların kendi kızı da varmış, hiç düşünmez mi bi insan ya benim kızımın başına da gelirse diye... gerçekten şaşkınım, sizin de işiniz gücünüz rast gider inşallah hem kurtulursunuz bu mahlukatlardan hem de hakkınızı alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…