- 25 Nisan 2018
- 566
- 745
ben başedemem bunlarlaBence tam uğraşmalık insanlar köşeye sinme
bitsin gitsin istiyorum sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben başedemem bunlarlaBence tam uğraşmalık insanlar köşeye sinme
yalnız gitme dedik ama neyseben ailemin yanındayım onlarda çok kötü oldular,babam dün bana sarılıp ağladı o an dünya durdu sanki
bunlar çok çirkef insanlarmış
biz başedemeyiz bu pisliklerle
O evin keyfini sürmelerine izin verme yeterben başedemem bunlarla
Gercekten ne kadar pisliklermis. Haklarinizi sonuna kadar alin, esyalarinizi daben ailemin yanındayım onlarda çok kötü oldular,babam dün bana sarılıp ağladı o an dünya durdu sanki
ben ailemin yanındayım onlarda çok kötü oldular,babam dün bana sarılıp ağladı o an dünya durdu sanki
hemen yerleşmişler evimeYa bunlar ne fırsatçı insanlarmış ya
Siz gittiniz diye hemen eve çökmüşler ailecek. Eşiniz de adam değilmiş, ailecek terbiyesizler.
Kurtuldunuz. Ruhunuza ne iyi gelecekse o şekilde boşanıp kurtulun. Darp raporu alacak kadar mı şiddet uyguladılar size? babanızla gidecektiniz aslında of ya.
Gerçekten dilerim size yaşattıklarının kat be kat fazlasını yaşasınlar.
İyi olun, siz güzel bir insansınız. Maalesef her insan görünümlü insan olamıyor, tıpkı sizin eş ve ailesi gibi.
görümcene bağırsaydın hepsi senin başının altından çıktı diye ... baş et ! pes etme ! yılmak yok ! elinden geleni ardına koyma ! Keşke aileni alıp eve gitseymişsin. Ben evimde kalmk istiyorum diyerek polislerden uzaklaştırma isteseydin.ben başedemem bunlarla
uğraşmak istemiyorum bunlarlaGercekten ne kadar pisliklermis. Haklarinizi sonuna kadar alin, esyalarinizi da
Şaka gibi ve eşiniz müdahale etmedi mi yani?hemen yerleşmişler evime
bitsin artık kurtulmak yüzlerini görmek istemiyorum
evet omzumda kolumda darbe var,dudağımın iç kısmı patladı
Baya baya saldırdılar mı pess demek o kadar hırstan gözleri döndü hahemen yerleşmişler evime
bağırdım onada hepsinegörümcene bağırsaydın hepsi senin başının altından çıktı diye ... baş et ! pes etme ! yılmak yok ! elinden geleni ardına koyma ! Keşke aileni alıp eve gitseymişsin. Ben evimde kalmk istiyorum diyerek polislerden uzaklaştırma isteseydin.
uğraşmak istemiyorum bunlarla
her defasında daha çok yaralanıyorum
etmedi baktı sadece boş boşŞaka gibi ve eşiniz müdahale etmedi mi yani?
pislikler , deseydin inşallah senin kızına da aynısını yaparlar...bağırdım onada hepsine
eşimede isyan ettim sadece ben yerdeyken gözlerine baktm sadece boş boş bakıyodu
hiçbişey yapmadı bi kadın kaldırdı beni
ne hallere düştüm
amin Allah razı olsunTahmin ediyorum canım. Evladın bir canı yansa anne babanun daha fazla yanar. Sen değil ama cevval bir avukat tut hatta iki tut gerekirse. Ama emeğinin peşini bırakma. Avukat görünce zaten geri adım atacaklar. Tazminat davasını da aç. Vücudun da itiş kakisa dayalı bı şey varsa darp raporuda al. Allah yardımcın olsun.
Ya bu insanların kendi kızı da varmış, hiç düşünmez mi bi insan ya benim kızımın başına da gelirse diye... gerçekten şaşkınım, sizin de işiniz gücünüz rast gider inşallah hem kurtulursunuz bu mahlukatlardan hem de hakkınızı alırsınız.etmedi baktı sadece boş boş
Darp raporu aldın mı?hemen yerleşmişler evime
beni ne hallere düşürdü eşimBaya baya saldırdılar mı pess demek o kadar hırstan gözleri döndü ha
sevindim sinirlenip hata yapmalarına bunlar hep senin lehine dava için