görümce belası

bende kendimce bişeyler yapmaya çalıştım ama gücüm yetmedi açıkcası

Hukuki bilgim yok tam olarak napilir bilmiyorum ama iyi bir avukat bulun. Boşanma davasıyla bırakmayın kesinlikle. Kv ve görümceyede dava açın. Ben olsam uğraşırdım onlarla. Siz de uğraşın. Yoksa ilerde pişman olursunuz, yaşadıklarınız aklınıza geldikçe keşke hemen pes etmeseydim diyeceksiniz.
Eşiniz olacak tipede çok şey yazardım da, şimdi bir şeref yoksunu yüzünden banlanmak istemiyorum

sirf onlar orda rahat edemesin diye polise mi savciliga mi nereye gidiliyorsa git bu olaydan sonra uzaklastirma al ve kendi evinde kal. sirf onlar orda kalamasinlar diye yap bunu..annen babada kalsin senle.
tekrar diyorum tazminat nafaka ne hakkin varsa al. asla birakma bu cirkeflere.

bosanma davasini nasil actin? anlasmali cekismeli?

her defasında daha kötü oluyolar ben daha çok yıpranıyorum
Biraz güçlü olmaya çalış, zaten çok naif olduğun için bu kadar rahat davranıyorlar başından beri belli ki.

Hiçbirseyden vazgeçme, uzaklaştırmayı mutlaka öğren, ailenle yaşarsın bir müddet orada. Yeter ki onlar eve konduk sanıp, seni darp edip oturamasinlar o evde.
Yerinde olsam görümcene ve kayınvalidene de dava açardım.

gücüm kalmadı artık hep ben zarar görüyorum ailemde öyle
Çünkü yanlış adımlar atıyorsun. Sana tek gitme dedik dimi? Tek gittin dayak yedin bak. Git babanla polisle, attır evden ya. Ev senin evin. Evini didik didik ediyorlar şu an farkında mısın?

valla bunlar o evi bana vermez
o kadar kötülerki görmeniz lazımdı
Kötü ne kadar kötü sizie saldırdılar diye bukadar korkmayın onlar sadece cahil hak hukuk bilmeyen cahiller hak hukukla uğraş onlarla polis zoruyla hepsini çıkart o evden ama önce uzaklaştırma cezası aldır hepsine karşı emin ol onlari ıslak sopa dovsen bukadar acı çekmezler

Hukuki bilgim yok tam olarak napilir bilmiyorum ama iyi bir avukat bulun. Boşanma davasıyla bırakmayın kesinlikle. Kv ve görümceyede dava açın. Ben olsam uğraşırdım onlarla. Siz de uğraşın. Yoksa ilerde pişman olursunuz, yaşadıklarınız aklınıza geldikçe keşke hemen pes etmeseydim diyeceksiniz.
Eşiniz olacak tipede çok şey yazardım da, şimdi bir şeref yoksunu yüzünden banlanmak istemiyorum
beni şimdiden pişman ettiler keşke hiç gitmeseydim diye düşünüyorum

X