- 15 Temmuz 2016
- 7.876
- 13.116
Ev ikinizin anahtari değiştirmek gibi hakkın yok. Sakın sakın.değiştirmezsem sıkıntı olur diye düşündüm ama
hukuki yönünü bi soruyum avukata teşekkür ederim
hemde ne baskı haberi duyunca gözleri açılır biranEn güzeli onların yanında rahat olursunuz sevindim
oyalama işine gelince çok güvenemedim çünkü eşin pek medeni gelmedi bana
kv aklıyla iş yaptığı için ailesi baskın yapar gibi gelip seni rahatsız edebilirler ailen yalnız bırakmasa seni alında daha iyi olur sanki şu an çok kırılgansın bir laf eder söylememen gereken bir şey söylersin suçlu duruma düşersin herşey beklenir bunlardan çünkü
evet kesin düşünüyorumKilidi değiştirmeyin, suçlu durumuna düşersiniz.
Dava açmayı düşünüyor musunuz? Eğer boşanma noktasında kesin kararliysanız, eşinize kardeşiyle beraber yaşamak için ayrı bir ev tutması gerektiğini, sizin evden gitmeyeceğinizi evin ortak olduğunu, boşanmada da evin bölünecegini, söyleyin.
Google da bir sürü yazı bu konu hakkında.bencede hakliyken haksiz olma sonra.
onunla birlikte kalmamk için onu eve almamk için böyle bişey düşünmüştüm aslında ama mantıklı değil haklısınEv ikinizin anahtari değiştirmek gibi hakkın yok. Sakın sakın.
Oda gelir sende gelirsin.
Tedbir kararı olmadığı sürece böyle bişey yapamazsın.
Karşı tarafın lehine bi suç işlersin.
Burada verilen akıllarla sakın böyle bişey yapma.
Eşyaları alıp çıkabilirsin he evde durucam dersen yaşanacaklar ortada onun ailesi de gelir senin ailemde gelir.
Google larsan anahtar konusunu bir sürü yazı var nette.
Bir avukatla görüşün o zaman, bu süreçte neler yapabilirsiniz diye, hukuka aykırı birşey yapıp suçlu durumuma düşmeyin. Ama ailenizin evine gidip sabah 5 buçukta yollara düşmek zorunda kalmayın. Gidin borcunu ödediğiniz evde oturun.evet kesin düşünüyorum
bundan sonra olmaz artık
dün kısa bir süre konuştum sonrasında sabah eve şerh koydurdumBir avukatla görüşün o zaman, bu süreçte neler yapabilirsiniz diye, hukuka aykırı birşey yapıp suçlu durumuma düşmeyin. Ama ailenizin evine gidip sabah 5 buçukta yollara düşmek zorunda kalmayın. Gidin borcunu ödediğiniz evde oturun.
amin kuzum sağolAsel21 helal olsun sana beeee inan uzun zamandır bir hemcinsimle bu kadar gururlanmamıştım.
Allah gücünü daim etsin kuzum
Tüm sayfaları okudum kızlar hepiniz harikasınız ne güzel fikirler vermişsiniz.
Sakın sakın yapma.onunla birlikte kalmamk için onu eve almamk için böyle bişey düşünmüştüm aslında ama mantıklı değil haklısın
işler karışıcak baya
Mümkünse ailen hep yanında olsun evindeyken manevi güç olarakonunla birlikte kalmamk için onu eve almamk için böyle bişey düşünmüştüm aslında ama mantıklı değil haklısın
işler karışıcak baya
Google da bir sürü yazı bu konu hakkında.
Anahtarı değiştir diye akıl verenleri anlamak mümkün değil.
Sanki kendileri zor durumda kalacak.
Tanımadığımız kişiler burda yazışıyoruz.
Kalkıp birini zor durumda bırakacak hukuki boyutunu bilmediği bı konu da kimse yorumda bulunmamalı.
Bir şey sorabilirmiyim. Eşimle ufak bir tartısma yasadık kendisini affettirmek icin bana bir söz verdi Sonra vazgeçti beni yumusatmak İcin söz verdiği i söyledi. elimde söz verdiğine dair videosu bile var şu an eşimle aram cok cok iyi ama nolur nolmaz ilerde olurda mahkemeye tazminat davası falan açarsam kazanırmıyımEv ikinizin anahtari değiştirmek gibi hakkın yok. Sakın sakın.
Oda gelir sende gelirsin.
Tedbir kararı olmadığı sürece böyle bişey yapamazsın.
Karşı tarafın lehine bi suç işlersin.
Burada verilen akıllarla sakın böyle bişey yapma.
Eşyaları alıp çıkabilirsin he evde durucam dersen yaşanacaklar ortada onun ailesi de gelir senin ailemde gelir.
Google larsan anahtar konusunu bir sürü yazı var nette.
inşallah onlar kötü bi lafa davranışa maruz kalmazlar benim yüzümdenMümkünse ailen hep yanında olsun evindeyken manevi güç olarak
benden bunları hiç beklemeiyolar inanamıycaklarEve şerh koydurduğunu şimdilik söyleme boşanma konusunda ayrıntıları konuşmak istiyorum diyerek konu aç nasıl olavak nasıl gidecek eşyaları nasıl paylaşıcaz filan de sonra evin akibetini sor beraber ödedik evi nasıl paylaşıcaz de baktın eve konmaya çalışıyor o zaman söyle bütün hukuki haklarını kullanacağını
sağolunÇok geçmiş olsun , yaşadıklarınız çok üzücü.... Biz kadınlar eşimizi aileden ayırmıyoruz ama erkeklerin lügatında el kızı tabiri var maalesef... Ailevi bir durum söz konusu olduğunda sen gelinsin ya hemen kapı dışında kalıyorsun, böcek kadar bir değerin olmadığını hemnde gösteriyorlar. En doğru kararı almışsın. O evi terketme , o görümce o eve giremesin sende ailen ile oraya yerleş, gerekirse polise canımla tehdit ediliyorum diyerek eşine evden uzaklaştırma almasını sağla... Bak bakalım karşı taraf nasıl delirtiliyor....
O kadarına cesaret edebileceğini sanmıyorum eşinininşallah onlar kötü bi lafa davranışa maruz kalmazlar benim yüzümden