görümce belası

Ve mutlaka seni mal mülk peşine düşmekle suçlayacak o zamanda başta hiç öyle şeyler düşünmediğini annesiyle olan konuşmada gözünün açıldığını asıl onun sahtekar ve ikiyüzlü bir insan olduğunu sana ayrı ailesine ayrı konuştuğunu gördükten sonra bütün fikrinin değiştiğini söyle adam dediğin kişinin sözü tektir merttir de onun kendi içini rahatlatmasına izin verme
evet bana yüklenicekler bekliyorum hepsinden mal derdine düşmüş diye
ama en çok benim emeğim var bunu unuttular
koltuklarımı bile evlendikten sonra aldım ben

haklisin, gönül isterki anahtari degistirsin cöpünü bile bi torbaya (bavula bile degil) bassin eline tutustursun ama isi hukuki boyutunu asla unutmamak göz ardi etmemek lazim. serh koydurmasi bile yeterince ciddi.

bence eve git konu sahibi baktin ki olay cikariyor cagir polisi cikart uzaklastirma karari ohhh mis gibi. sen sag ben selamet
akşam neler olucak bakalım zor bi akşam beni bekliyor :KK43:

evet bana yüklenicekler bekliyorum hepsinden mal derdine düşmüş diye
ama en çok benim emeğim var bunu unuttular
koltuklarımı bile evlendikten sonra aldım ben
Kadın hemen oğluna başka birini bulma derdinde ve o ev onların gibi görüyorlar, bu durumda kim kötü niyetli oluyor ???
Açık açık konuşun hakkınızı yedirtmeyin.

haklisin, gönül isterki anahtari degistirsin cöpünü bile bi torbaya (bavula bile degil) bassin eline tutustursun ama isi hukuki boyutunu asla unutmamak göz ardi etmemek lazim. serh koydurmasi bile yeterince ciddi.

bence eve git konu sahibi baktin ki olay cikariyor cagir polisi cikart uzaklastirma karari ohhh mis gibi. sen sag ben selamet
Aynen.

Bir şey sorabilirmiyim. Eşimle ufak bir tartısma yasadık kendisini affettirmek icin bana bir söz verdi Sonra vazgeçti beni yumusatmak İcin söz verdiği i söyledi. elimde söz verdiğine dair videosu bile var şu an eşimle aram cok cok iyi ama nolur nolmaz ilerde olurda mahkemeye tazminat davası falan açarsam kazanırmıyım
İnanın bilmiyorum.
Siz bı hukukçuyla görüşün.
Fakat şöyle bi konu var hukuki olarak, birisinden alacak talep etmek için size borcu olması gerekiyor.
O borçta yazılı olarak sizin elinizde olmalı.

avukatla görüşücem bi haklısınız
annemler gelicek ama arkadaşın söylediği oyalama taktiğide mantıklı geldi bana

Evet oyalama daha mantıklı. Bi muddet evde kalmam lazım ev tutcam filan diyebilirsiniz. Ama önce arayın. Elinde mesaj olmasın.
Eğer eve gelme tarzı konuşursa işi mesajlaşma ya dökün elinizde delil olsun 😄😄

İnanın bilmiyorum.
Siz bı hukukçuyla görüşün.
Fakat şöyle bi konu var hukuki olarak, birisinden alacak talep etmek için size borcu olması gerekiyor.
O borçta yazılı olarak sizin elinizde olmalı.
Borctan ziyade hani beni kandırmış oldu manevi dava şeklinde düşündüm ama hic bu tür seyler den anlamıyorum zamanı gelince danışayım avukata en iyisi cok sağolun 😘

Sağlıklı olan hareketin anahtar değiştirmek olduğunu sanmıyorum. Sonuç olarak ev ortak. Şiddet vs olmadıkça adamı kendi evinden uzaklastiramazsiniz. Ayrıca bu sizi yapıcı biri yapmayacağı için suçlu duruma düşürebilir. AkŞam anne babanız gelmesin bence. Akşam o eve gelince oturup konuşmak istediğiniz söyleyip. Boşanma için neler yapabilceginizdeb anlamalı bir boşanma istediğinizden, süreci en kısa sürede bitirmek istediğinizden. Vs bahsedin eşya ve mal paylaşımı konusunu konuşun. Son olarak da boşanma gerçekleşene kadar aynı evi paylaşmak durumunuzda olduğunuzu rahatsız olanın ayrı eve çıkabileceğini, boşanmadan sonrada kim bu evde kalmaya kararlastirdiysaniz o kalıp diğeri başka eve taşınır şeklinde plânlayın bence. Boşanmak Konusunda zaten netsiniz, sogudunuz eşinizden. Eğer öyle kilidi değiştirip adamı ekarte etmeye çalışırsanız sonuç pek istediğiniz gibi olamayabilir. Gereksiz olay çıkar, çirkin hareket söylemler olabilir ve en önemlisi siz herşeyi bozan olursunuz yapmayın.

Kadın hemen oğluna başka birini bulma derdinde ve o ev onların gibi görüyorlar, bu durumda kim kötü niyetli oluyor ???
Açık açık konuşun hakkınızı yedirtmeyin.
bendn beklemiyolar çünkü böyle bişey
gönderdik gitti diye düşünüyolar

Sağlıklı olan hareketin anahtar değiştirmek olduğunu sanmıyorum. Sonuç olarak ev ortak. Şiddet vs olmadıkça adamı kendi evinden uzaklastiramazsiniz. Ayrıca bu sizi yapıcı biri yapmayacağı için suçlu duruma düşürebilir. AkŞam anne babanız gelmesin bence. Akşam o eve gelince oturup konuşmak istediğiniz söyleyip. Boşanma için neler yapabilceginizdeb anlamalı bir boşanma istediğinizden, süreci en kısa sürede bitirmek istediğinizden. Vs bahsedin eşya ve mal paylaşımı konusunu konuşun. Son olarak da boşanma gerçekleşene kadar aynı evi paylaşmak durumunuzda olduğunuzu rahatsız olanın ayrı eve çıkabileceğini, boşanmadan sonrada kim bu evde kalmaya kararlastirdiysaniz o kalıp diğeri başka eve taşınır şeklinde plânlayın bence. Boşanmak Konusunda zaten netsiniz, sogudunuz eşinizden. Eğer öyle kilidi değiştirip adamı ekarte etmeye çalışırsanız sonuç pek istediğiniz gibi olamayabilir. Gereksiz olay çıkar, çirkin hareket söylemler olabilir ve en önemlisi siz herşeyi bozan olursunuz yapmayın.
önce kendim bi gidiyim duruma göre annemlere haber veriyim o zaman
belkide gerek kalmaz konusuruz sadece

Bence de kilidi degistirmeyin. Gelince anne babaniz siz oturun konusun. Olay cikarirsa polise gider uzaklastirma alirsiniz. Kardesiyle yasamak istiyorsa ayri ev tutacak, hazir eve konayim esimin emeklerinin ustune olmaz

Şaşkınlıkla okudum canım bence Allah’ın sevgili kulusun ki eşinin gerçek yüzünü görmüş oldun.
Eşin besbelli hem ailesini hem seni idare etmeye çalışmış zamanı gelince bişey demezsin diye düşünmüş olmalı, ama elinde patlamış.
taktir ediyorum seni değer bilmeyen bir insan için kendini yıpratmaya gerek yok.
Kaptaniçeme @Niran Nevra katılıyorum o evde sen kalıp onları def etmen gerek anlasınlar ev tek oğlunun olmadığını eldekininde gittiğini

Sakın sakın yapma.
Benim arkadaşım boşandılar.
Birden bire ani bı kararla hemde, kadın evden gitmedi.
Ama asla kilidi de değiştirmedi.
Kocasının ailesi çok iyi insanlar asla eve gelip gitmediler.
Ama kocası arada gitti geldi eve.
Boşandılar.
Anlaşarak, evin borcu bitince yarı yarıya paylaşma şartıyla.
Evin borcu bitti, o sırada kocası evlendi.
Ev satıldı. Parayı aldılar bitti gitti.
onun eşinin ailesi anlayışlıymış
benimkiler akbaba gibi
şanssızlığım bu sanırım karşımda duvar gibi insanlar var

X