görümce belası

Ne biçim insanlar var Allah ıslah etsin nasıl bir annelik nasıl bir insanlık o kızı rahat etsin diye oğlunun boşanmasına kahkaha atıyor
Kendiyle başbaşa Kaldığında nasıl vicdanı rahat ediyor
insanlıktan nasibini almamış derler ya bu onlardan

kızlar eve şerh koydurdum tapuya gitmek gerekiyomuş sabahtan onu hallettim işe geç geldim o yüzden
akşamda eve geçicem ondan önce evde olucam anahtarı değiştiricem bakalım neler olucak
Anahtar konusunu bı hukukçu ile konuşmadan yapma bence.
Dava da bu konu başına iş açmasın.

kızlar eve şerh koydurdum tapuya gitmek gerekiyomuş sabahtan onu hallettim işe geç geldim o yüzden
akşamda eve geçicem ondan önce evde olucam anahtarı değiştiricem bakalım neler olucak
Oh be, çok iyi yapmışsınız. Şimdi onlar düşünsün.

Yalnız mı geçeceksiniz evinize akşam? Babanız olsun yanınızda bence.

Anahtarı değiştirmek seni suçlu konuma düşürebilir. Bence oyalama tekniğini kullan. Boşanana kadar burda kalayım falan de. Annenlerden iş yerin uzaksa onu bahane et.

Anahtar değiştirme fikri banada mantıklı gelmedi. Bence de yapın ama hukuki açıdan suçlu olabilirsiniz. Avukatla görüşmeden haraket etmeyin. Eve tek gitmeyin.

Anahtarı değiştirmek seni suçlu konuma düşürebilir. Bence oyalama tekniğini kullan. Boşanana kadar burda kalayım falan de. Annenlerden iş yerin uzaksa onu bahane et.
evet uzak annemlerde kalınca 5.30 da evden cıkmam gerekiyor
söylediğin mantıklı

Çok iyi yaptın mantıklı davranmak seni de rahatlatır evine tek gitme istersen :kahve:

annemle babam gelicek
En güzeli onların yanında rahat olursunuz sevindim
oyalama işine gelince çok güvenemedim çünkü eşin pek medeni gelmedi bana
kv aklıyla iş yaptığı için ailesi baskın yapar gibi gelip seni rahatsız edebilirler ailen yalnız bırakmasa seni alında daha iyi olur sanki şu an çok kırılgansın bir laf eder söylememen gereken bir şey söylersin suçlu duruma düşersin herşey beklenir bunlardan çünkü :kahve:

Kilidi değiştirmeyin, suçlu durumuna düşersiniz.

Dava açmayı düşünüyor musunuz? Eğer boşanma noktasında kesin kararliysanız, eşinize kardeşiyle beraber yaşamak için ayrı bir ev tutması gerektiğini, sizin evden gitmeyeceğinizi evin ortak olduğunu, boşanmada da evin bölünecegini, söyleyin.

X