evet özllikle kv nin duyunca aklı gider eminimEn azından rahatları bozulsun biraz yoksa kendi eşyanın dilencisi yapar bu insanlar ama baya çirkefleşirler kendini hazırlamalısın bence
insanlıktan nasibini almamış derler ya bu onlardanNe biçim insanlar var Allah ıslah etsin nasıl bir annelik nasıl bir insanlık o kızı rahat etsin diye oğlunun boşanmasına kahkaha atıyor
Kendiyle başbaşa Kaldığında nasıl vicdanı rahat ediyor
Anahtar konusunu bı hukukçu ile konuşmadan yapma bence.kızlar eve şerh koydurdum tapuya gitmek gerekiyomuş sabahtan onu hallettim işe geç geldim o yüzden
akşamda eve geçicem ondan önce evde olucam anahtarı değiştiricem bakalım neler olucak
Bakalım akşam ne yapacak, gelişmelerden haberdar et lütfen.kızlar eve şerh koydurdum tapuya gitmek gerekiyomuş sabahtan onu hallettim işe geç geldim o yüzden
akşamda eve geçicem ondan önce evde olucam anahtarı değiştiricem bakalım neler olucak
Oh be, çok iyi yapmışsınız. Şimdi onlar düşünsün.kızlar eve şerh koydurdum tapuya gitmek gerekiyomuş sabahtan onu hallettim işe geç geldim o yüzden
Anahtar konusunu bı hukukçu ile konuşmadan yapma bence.
Dava da bu konu başına iş açmasın.
Anahtarı değiştirmek seni suçlu konuma düşürebilir. Bence oyalama tekniğini kullan. Boşanana kadar burda kalayım falan de. Annenlerden iş yerin uzaksa onu bahane et.kızlar eve şerh koydurdum tapuya gitmek gerekiyomuş sabahtan onu hallettim işe geç geldim o yüzden
değiştirmezsem sıkıntı olur diye düşündüm amaAnahtar konusunu bı hukukçu ile konuşmadan yapma bence.
Dava da bu konu başına iş açmasın.
haber veririm yarınBakalım akşam ne yapacak, gelişmelerden haberdar et lütfen.
evet artık birazda onlar düşünsünOh be, çok iyi yapmışsınız. Şimdi onlar düşünsün.
annemle babam gelicekYalnız mı geçeceksiniz evinize akşam? Babanız olsun yanınızda bence.
Oh tamam. Güvendesiniz, içim rahatladıannemle babam gelicek
evet uzak annemlerde kalınca 5.30 da evden cıkmam gerekiyorAnahtarı değiştirmek seni suçlu konuma düşürebilir. Bence oyalama tekniğini kullan. Boşanana kadar burda kalayım falan de. Annenlerden iş yerin uzaksa onu bahane et.
avukatla görüşücem bi haklısınızAnahtar değiştirme fikri banada mantıklı gelmedi. Bence de yapın ama hukuki açıdan suçlu olabilirsiniz. Avukatla görüşmeden haraket etmeyin. Eve tek gitmeyin.
Çok iyi yaptın mantıklı davranmak seni de rahatlatır evine tek gitme istersenkızlar eve şerh koydurdum tapuya gitmek gerekiyomuş sabahtan onu hallettim işe geç geldim o yüzden
En güzeli onların yanında rahat olursunuz sevindimannemle babam gelicek