görümce belası

bulur anlayışlı bi eş kendine ben kendimi bişey sanıyomuşum terbiyesiz yaaa

ailemlede konusuyum bu aksam onlar defolsun nereye gidiyolarsa gitsinler dimi ama
Boşanma davası açarsan evin boşanma davası süresince tedbiren sana bırakılmasını iste zaten mahkeme kabul eder. Onlara da büyük ders olur. Ama inşallah eşin hatasını anlar da yuvan yıkılmaz

yok kızmam sağolun fikirleriniz tavsiyeleriniz için sonuçta benim iyiliğim için söylüyosunuz
sadece yılmışlık tükenmişlik yoksa hukuki olarak bişey yapmam lazım çok çok haklısınız

Şu durumda evi terk ettiğiniz için kusurlu sayılmazsınız. Her hangi bir sebebiniz yokken evi terk etmiş olsanız, eşinizin eve dönmek için her türlü çabayı sarf etmiş olmasına rağmen eve dön çağrısına uymasanız tarafınıza kusur atfedilebilir amenna. Yoksa, dayak yiyen, hakarete maruz kalan vs kadınları düşünün kusurlu sayılmamak için evi terk etmeseler halleri ne olurdu. Bu gibi durumlarda mutlaka hukuki destek almalısınız. Yoksa hata yaparsınız. Önceliğiniz eve aile konutu şerhi düşürtmek olsun mesela. Sonrasında da avukatınız ile birlikte bir yol çizersiniz. Altınlar borca gitse de o altınlar size ait. Bunların ödenmesini istemelisiniz. O yüzden düğün videosu önemli. Altınların borç için bozdurulduğunu ispatlamak önemli. Buna dair deliller elinizde olsun. En azından eşiniz barışmak için vs iletişime geçerse, mesajda falan altınlarınızın borç için bozdurulduğunu, ....gr altınınızı yeniden alıp size vermezse barışmayı kabul etmediğinizi vs yazın ki, elinizde delil olsun. Hakkınızda hayırlısı olsun...

inanılır gibi değil gerçekten. çok üzüldüm gerçekten. ama hakkını sen helal etsen bile Allah alır senin hakkını bırakmaz onlara. evet durum acı bir durum aynısını ben yaşasaydım bu kadar bile dik durabilir miydim bilmiyorum dışardan konuşmak kolay gelebilir belki ama gerçekten bundan sonra hukukla onlara karşı mücadele etmen gerekir. belli ki insanlıktan anlamıyorlar. tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. Allah kurtarmış kuzum seni. tek kuruşunu bile bırakma. öyleyse böyle. kalk ayağa kendin için yap ne yapacaksan. kendi iş düzenini bozma sakın. gideceklerse onlar gitsin bu dönemde iş bulmak öyle kolay değil. inceldiği yerden kopmuş. sen kendin bağlayacaksın ipini. ailen var çok şükür annen baban bundan sonra kendin için yapacaksın her şeyi. hayatta bunlarla da karşılaşmak var maalesef bunlarda senin sınavınmış gibi görüp en iyi şekilde kurtulmaya halletmeye bak. ne yapılması gerekiyorsa yapmalısın.

Bu ne çirkinlik inanamıyorum bunu okuduğuma

kusura bakmayın evet çirkin bi laf ama o kadın bu lafı hakediyor. oğlunun yuvası yıkılıyo diye kahkahalarla gülüp sevinen biz geliriz diye eşin boşluğunu doldurmaya çalışan kadına ne denir. anneliğini yapsaydı o zaman

bulur anlayışlı bi eş kendine ben kendimi bişey sanıyomuşum terbiyesiz yaaa

kendini bişey sanmayanını, sallabaş gibi her denilene tamam olur diyenini bulurlar :)

Eşinizin ailesi tahmin ettiğimizden de berbat bir aileymiş. Oğlunun yuvası yıkılıyor kadın hala kahkaha atabiliyor. Anladığım kadarıyla görümcenin gelmesi fikri planın sadece giriş kısmıymış. Biraz zaman geçince kayınvalideniz de gelecekti belki de kızının peşinden. Tek düşünemediği sizin dik durup boşanmaya kalkacağınız oldu . O ev oğlunun diye düşünüyor ama haktan hukuktan haberi yok galiba. Eve şerh koydurun ve ciddi olduğunuzu anlasınlar. Açıkçası eşinizin tutulacak bir tarafı yok ama ben hala annesine yaranmak için o şekilde saçma sapan konuştuğunu düşünüyorum. Kendi evinize gidip onun evden gitmesini isteyebilirsiniz. Hala sizin ciddiyetinizi anlamadı bence.Eğer ısrar edip hatasını anlarsa da sizin ailesiyle görüşmeme şartınız olduğunu söylersiniz.Büyük ihtimalle içiniz çok soğudu eşinize karşı , haklısın da ama hala sevgin varsa ve eşin de hatasını telafi etmeye kalkarsa tekrar bir gözden geçir derim yaşanılanları. Bazı erkekler gerçekten işlerin bu noktaya geleceğini hesap edemiyorlar, eşin hala senin ciddi olduğunu anlamadı belki de. Daha önce evi terk ettiğin bir kavganız olmuş muydu? Umarım yoluna girer her şey.

Yaa aslinda yanlis yaptin.hemen bosanma mosanma girismeyecektin.birkere o evin kadini sensin.ilk fikrini net soyledikten sonra bekleyecektin.buyursun gelsin.geldiginde ona babasinin sevkatiyle yaklasicaktin.bir miktar da kaynanalik edicektin.ki geldigine gelecegine pisman olsun.kocana da onu cok sevdigini ne kadar iyi biri oldugunu belirtip duracaktin.ben olsam yapardim valla.ama simdi zor o is.

merhaba, ne yaptınız bir gelişme var mı acaba? evi terk edince dejavantajlı olursunuz. eve dönün, mücadeleye ordan devam edin, zaten ev ortak. kaynananın gitti kurtulduk lafını ağzına tıkmış olursunuz. mahkeme sonunda oğlunun o evden gittiğini görsün. görümce hanım kızımıza abisi gibi bir koca, annesi gibi kaynana, kendisi gibi bir görümce diliyorum.

Ne biçim insanlar var Allah ıslah etsin nasıl bir annelik nasıl bir insanlık o kızı rahat etsin diye oğlunun boşanmasına kahkaha atıyor
Kendiyle başbaşa Kaldığında nasıl vicdanı rahat ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…