bir an önce görüşmen lazım iyi yapıyorsuniş çıkışı gidip fikir alıcam hemen
bulur anlayışlı bi eş kendine ben kendimi bişey sanıyomuşum terbiyesiz yaaaÇok üzüldüm ama bence eşin hatasını anlayacak yuva kolay mı kuruluyor yazık günah ya Allah kimseye vermesin böyle kaynanalar. Ama dediğim gibi sakın üzülme hukuk senden yana onlar öyle kapı dışarı kalsınlar da görsünler günlerini
Boşanma davası açarsan evin boşanma davası süresince tedbiren sana bırakılmasını iste zaten mahkeme kabul eder. Onlara da büyük ders olur. Ama inşallah eşin hatasını anlar da yuvan yıkılmazailemlede konusuyum bu aksam onlar defolsun nereye gidiyolarsa gitsinler dimi ama
yok kızmam sağolun fikirleriniz tavsiyeleriniz için sonuçta benim iyiliğim için söylüyosunuzBelki bana kızacaksınız ama ben sizin neden hala tapuya gitmediğinizi/bir avukatla görüşmediğinizi anlayamıyorum.Buradaki yorumlara göre hareket etmek yerine hukuki yardım alıp, ne yapmanız gerektiğini örğrenmeniz daha iyi olmaz mı? Sonuçta burada yazılanlar eminim eşiniz ve ailesinin de aklına geliyordur. İşyerine işin ciddiyetini anlattığınızda en kötü bir iki saat izin verirler diye düşünüyorum. Umarım geç kalarak ya da yanlış bir davranış ile mağdur olmazsınız.
düzelmez artık sanırım düzelsede olmazBoşanma davası açarsan evin boşanma davası süresince tedbiren sana bırakılmasını iste zaten mahkeme kabul eder. Onlara da büyük ders olur. Ama inşallah eşin hatasını anlar da yuvan yıkılmaz
Ama eşin çok pişman olacak biliyor musun ama çok geç olacak nerde bulacak senin gibi naif birinidüzelmez artık sanırım düzelsede olmaz
inanılır gibi değil gerçekten. çok üzüldüm gerçekten. ama hakkını sen helal etsen bile Allah alır senin hakkını bırakmaz onlara. evet durum acı bir durum aynısını ben yaşasaydım bu kadar bile dik durabilir miydim bilmiyorum dışardan konuşmak kolay gelebilir belki ama gerçekten bundan sonra hukukla onlara karşı mücadele etmen gerekir. belli ki insanlıktan anlamıyorlar. tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. Allah kurtarmış kuzum seni. tek kuruşunu bile bırakma. öyleyse böyle. kalk ayağa kendin için yap ne yapacaksan. kendi iş düzenini bozma sakın. gideceklerse onlar gitsin bu dönemde iş bulmak öyle kolay değil. inceldiği yerden kopmuş. sen kendin bağlayacaksın ipini. ailen var çok şükür annen baban bundan sonra kendin için yapacaksın her şeyi. hayatta bunlarla da karşılaşmak var maalesef bunlarda senin sınavınmış gibi görüp en iyi şekilde kurtulmaya halletmeye bak. ne yapılması gerekiyorsa yapmalısın.kusura bakmayın yazamadım evdeydim izinliydim kızlar,
olumlu bi gelişme yok sinirimden üzüntümden ağlıyorum sadece
ailemde konuyu öğrenince çok kızdı sinirlendiler öyle şeymi olur diye ama 2 tarafı yüz göz etmedim buna izin vermedim
bana tamam gelmicek evine dön dedi eşim bende artık eski gibi olamayacağını istemediğimi söyledim
sonra pazar günü evime gittim anahtarım var bikaç parça kıyafet falan alırım diye hepsini alamamıştım
daire kapısının önüne geldiğimde eşimin sesini duydum ailesiyle görüntülü konuşuyor biraz dinledim ,aman kurtulduk gün bizim artık diyo kv ,biz geliriz seni tek bırakmayız diyo eşimde başımın üstünde yeriniz var diyo
kendini bişey sanıyo sanki dünyada tek o var dedi bende girdim içeri şok oldu tabi kapattı telefonu tek kelime etmedim odaya girdim allak bullak olmuştum planladığım şeyleride alamadım
eşimde bana açıklama yapmaya çalışıyo aklı sıra ben duyucağımı duydum dedim sakın konuşma ailenle mutlu mesut yaşa
ahım yakanda olucak bunu bil Allah görüyor yaşananları haklıysam elbet karşılığını görüceksin dedim ve çıktım bir dahada konuşmadık...
Bu ne çirkinlik inanamıyorum bunu okuduğuma
bulur anlayışlı bi eş kendine ben kendimi bişey sanıyomuşum terbiyesiz yaaa
bulurmuş öyle söylüyo annesineAma eşin çok pişman olacak biliyor musun ama çok geç olacak nerde bulacak senin gibi naif birini
amin sağolun Allah razı olsunOf of icim yandi yazdiklarinizi okurken. Rabbim yar ve yardimciniz olsun.