nefret ettim hepsinden yazıklar olsunSenin esin sana değer vermiyo sen bu konuda emIn değildin belki ama bu tlf konuşmasından sonra emin olmuşsundur.. gelinine gerçekten değer veren eş ailesi azdır zaten fark eşler de yani..
Eve şerh koydur bir an once. Eşyalarını da al.. eşine de hiç güvenme.. bekleme avukata da git biran öncenefret ettim hepsinden yazıklar olsun
Madem bu kadar çirkinlesti eşiniz, sizde ailenizin evinde oturmayın, gidecek olan eşiniz bu konuda ki kararlar kadından yana bildiğim kadarıyla. Gidin bir avukatla görüşün beklemeyin, davayı açın, eşiniz gitsin evden, eve şerh koydurun bir an evvel.ayy süper oluurrr
ayy süper oluurrr
Muhtemelen geri dönme şansın olsun diye yaptın bunu
öyle değil mi?
Kendimi düşünüyorum, gemileri yaksam onu eve almam, eşyalarımin hiçbirini kullanmasını bile kabule edemem...
Sülalendeki erkekleri topla git, çıkarın onu evden...
Kv den de kızına yer ararken oğlunu yerinden ettiğinin farkına varsın.
Merhaba,
Çok geçmiş olsun...
Şimdi hemen Kadınlar Kulübünden çıkın ve o eve tapu şerhini koydurun, çabuk çabuk çabuk !
valla bunu konuyu acitigi andan itibaren diyoruz da......
beni görünce önce bi dondu kaldı sonra telefonu kapattı,sonrada yanıma geldi hemen hoşgeldin falan diyeAsel21 senin görüntülü konuşmasını duyduğunu anlayınca eşin nasıl toparlamaya çalıştı
cidden çok merak ediyorum
Oscarlık performans sergiledi diyosun yanibeni görünce önce bi dondu kaldı sonra telefonu kapattı,sonrada yanıma geldi hemen hoşgeldin falan diye
bide beni düşün ne haldeyimOscarlık performans sergiledi diyosun yaniAsel21
cidden aklım almıyor yahu hani sen diyeceksin hoşbulduk ee
sonra görümcen size gelecek cidden eşin olgunlaşmamış demek ki
ne bileyim algıları filan mı bozuk hani arayıp özür filan dilemedi mi hiç
seni üzmek için sormuyorum ama ne kadar düşünsem yine de bu duyarsızlık karşısında afallıyorum
bunlarla artık olmaz ,seni rahat bırakmazlar huzursuz ederler
ben orda olursam bunlar gelemiyecek süper bir fikir buKonuyu en baştan okudum, eşinin ailesinden midem bulandı resmen
Benim eşimin ailesi de geleneksel bir aile, gerçekten çekilmiyorlar bazen. Sana tavsiyem evine geri git, orası senin evin. Eşin çıksın gitsin, sen oradayken kimseyi getiremez eve. Bu konuda yasal haklar ne bilmiyorum ama sen evdeyken iyice zıtlaşırsa daha haklı olursun gibime geliyor. Bir an önce bir avukatla görüş, bu durumda ne yaparsan eline kozlar geçer, onu bir konuş. Hem de kavganızı aklındayken ayrıntısıyla tutanak yaz.
Bu ne çirkinlik inanamıyorum bunu okuduğumaSoyunsun oğlunun koynuna da girsin
çok haklısınız yeterince mağdur edildimSen evden kararinin netligini göstermek icin gittin. Ama onlar senden zaten coktan gecmis. Evinde yasama planlari yapiyorlar. O zaman esinle konuş duyduklarını da ifade et. Artik bu evden git de. Evi onlara bırakma. Bosanma sürecinde de sarsılacaksa kullanma tasarrufu sende olsun.