Eşin evde değilken gidip eşyalarını alabilirsin, ama sakın düğün cdsini almadan cikma. Ne kadar altin takıldığı oradan görünür. Onlar senin hakkın. Inanamiyorum ya hala şoktayım gerçekten cok üzüldüm senin içinAllah kurtardı evet daha kötü şeylerde olabilirdi ben tamam deseydim kimbilir
evle ilgili bişey yapmadım şuan
herşey duruyo şuan ,gerekirse kullanacağımEşinizin de ailesinin de gerçek yüzünü görmüşsünüz. Şu aşamada düğün kasetlerinizi, fotoğraflarınızı hemen alın. Eve aile şerhi koydurun. Mesaj, e-mail vs var ise saklayın. Özellikle görümcenizin sizinle yaşadığına dair delilleri toplayın. Eşiniz hala sizi ikna edebileceğini düşünüyordur. Siniriniz geçince görümce de yok olunca barışacağınızı sanıyordu. O yüzden gevrek gevrek konuşuyordur iki yüzlü. Hayatta her şerde bir hayır vardır muhakkak. Şanslısınız ki, çocuk olmadan bu insanların gerçek yüzlerini görmüşsünüz.
düşünüyolar duyduğum kadarıyla...Eğer gerçekten gelmeyi düşünüyorlarsa onlarla karşılaşmamak icin git eşyalarını al biran once.
cd bende altınları sattık ama borç için hatta paralarla salonun kirasını ödemiştikEşin evde değilken gidip eşyalarını alabilirsin, ama sakın düğün cdsini almadan cikma. Ne kadar altin takıldığı oradan görünür. Onlar senin hakkın. Inanamiyorum ya hala şoktayım gerçekten cok üzüldüm senin için
bencede bir an önce git al esyalariniEğer gerçekten gelmeyi düşünüyorlarsa onlarla karşılaşmamak icin git eşyalarını al biran once.
koydurmadım ...serh koydurdun mu?
Eşinde amma uydum akıllıymış hiç arayıp sormadı mı ne bileyim bir düzeltme çabası vs nasıl bir zihniyetteki ailesine başımın üzerinde yeriniz var diyebiliyor hiç mi için sızlamadı be adamyok yok konuşmasının ses tonunu bi duysaydınız keyiften kahkalar atıyo
ahım yakalarında Allah a havale ettim
hiç bunu düşünmedim açıkçası ..Asel21
Anlamadığım nokta neden evini bırakıp çıktın, eşyaların birçoğunu sen aldıysan ona kapıyı göstermen gerekirdi
ana kuzusu oldu birden vazgeçilmez abi oldu ya havalara girdi demekkiEşinde amma uydum akıllıymış hiç arayıp sormadı mı ne bileyim bir düzeltme çabası vs nasıl bir zihniyetteki ailesine başımın üzerinde yeriniz var diyebiliyor hiç mi için sızlamadı be adam
Bak buda mantıklı. Al anne babani kardeşini onlardan önce sen yerleş. Eşyalarını koy bb kapının önüne. Tapu kimin üzerine?Asel21
Anlamadığım nokta neden evini bırakıp çıktın, eşyaların birçoğunu sen aldıysan ona kapıyı göstermen gerekirdi
Muhtemelen geri dönme şansın olsun diye yaptın bunuhiç bunu düşünmedim açıkçası ..
Mükemmel fikirMuhtemelen geri dönme şansın olsun diye yaptın bunu
öyle değil mi?
Kendimi düşünüyorum, gemileri yaksam onu eve almam, eşyalarımin hiçbirini kullanmasını bile kabule edemem...
Sülalendeki erkekleri topla git, çıkarın onu evden...
Kv den de kızına yer ararken oğlunu yerinden ettiğinin farkına varsın.
aynen öyle enkaz gibiyimÜzgünsün, kendini suçluyorsun, kötü hissediyorsun anlıyorum ama şimdi mantıklı olma zamanı. Lütfen bir avukatla görüşüp, yapmanız gerekenleri haklarınızı acilen öğrenin.
tapu eşimiin üzerine evi nikahtan sonra aldıkBak buda mantıklı. Al anne babani kardeşini onlardan önce sen yerleş. Eşyalarını koy bb kapının önüne. Tapu kimin üzerine?
Ne zman alındı ev?
Nikahtan sonradır inşallah.
Ama belki de onların eve yerleşmesi tazminat için işine yarar. Sen bizi değil avukatı dinle.
çok mantıklı yaMuhtemelen geri dönme şansın olsun diye yaptın bunu
öyle değil mi?
Kendimi düşünüyorum, gemileri yaksam onu eve almam, eşyalarımin hiçbirini kullanmasını bile kabule edemem...
Sülalendeki erkekleri topla git, çıkarın onu evden...
Kv den de kızına yer ararken oğlunu yerinden ettiğinin farkına varsın.
tapu eşimiin üzerine evi nikahtan sonra aldık
Senin esin sana değer vermiyo sen bu konuda emIn değildin belki ama bu tlf konuşmasından sonra emin olmuşsundur.. gelinine gerçekten değer veren eş ailesi azdır zaten fark eşler de yani..geldiğim şu noktadan kendimi o kadar suçlu buluyorumki nasıl anlamamışım bunları.
hiçbiri normal düşünmüyoki bizde böyle bişey söz konusu bile olmaz
ahım yerde kalmaz inşallaaahh
çocuk yok o kadar uğraşmıştımki Allah nasip etmedi hayırlısı buymuş demekki..
ayy süper oluurrrValla bildiğim kadarıyla nikah sonrası mallar ortak bölüşümde yani o evin en az yarısı sizin. Bence kv kızına ev ararken oğluda evinden olacak.