görümce belası

alıcam eşyalarımı zaten onlar doğru düzgün bişey almamışlardı
Allah bana gösterdi yüzlerini içimde küçükte olsa bi kırıntı vardı
konuşmadan sonra oda bitti gitti...

Ailecek çirkeflermiş hiç bir suçluluk duygusu yok, oğlumun yuvası bozulmasın hareketleri yok, kaynana bu kızın ahını alırsan sen kızında göreceksin, ben ah almaktan çok korkarım

Ailecek çirkeflermiş hiç bir suçluluk duygusu yok, oğlumun yuvası bozulmasın hareketleri yok, kaynana bu kızın ahını alırsan sen kızında göreceksin, ben ah almaktan çok korkarım
yok yok konuşmasının ses tonunu bi duysaydınız keyiften kahkalar atıyo
ahım yakalarında Allah a havale ettim

çok memnunlar hallerinden
ben görememişim önceden benim hatam.
Hayır senin hatan yok. Sevdin evlendin. Kocan olacak ana kuzusu hayır diyecekti kardeşine.
Kv olacak insan ( dicem demek istemiyorum) yengen istemiyor olmaz diyecekti. Ne işin var kal yanımızda diyecekti.
Görümce olacak bela da istenmeyen yere gelmeyecekti. Kendileri rahat edecek diye senin rahatını bozmaya hakları yok. Ama mazlumun ahı yerde kalmaz. Bu kadar kötü insanlardan kurtulduğuna sevin. En azından çocuk filan yok.

geldiğim şu noktadan kendimi o kadar suçlu buluyorumki nasıl anlamamışım bunları.
hiçbiri normal düşünmüyoki bizde böyle bişey söz konusu bile olmaz
ahım yerde kalmaz inşallaaahh
çocuk yok o kadar uğraşmıştımki Allah nasip etmedi hayırlısı buymuş demekki..

hiçmişim demekki gözünde
oysaki ne çok emek vermiştim yazık..
Ev,araba ne varsa, hakkınız olan herşeyi talep edin, evde aldığınız eşyalardan bir parça bırakmayın.
Bir avukatla görüşün vakit kaybetmeden.
Çocuk yokken eşinizin gerçek yüzünü görmeniz iyi oldu aslında.
Elbet ayaklarına dolanır bu yaptıkları.

kendimi biraz toparlayıp avukatla görüşücem,
evet çok iyi oldu aslında
inşallah dolanır..

Asel21 Çok üzüldüm inan. Ama yaşanması gereken buymuş demek ki. Yol yakınken çocuk yokken gördün gerçek yüzünü. Ah o kv. Kendi kızı ettiğini yaşamaz mi sanıyor acaba?

Allah kurtarmış seni, bunlar nasil aile nasil vicdansizlar.. çocuğunun yuvasi yıkılıyor ya. Artik eve şerh koydurabilirsiniz gönül rahatlığıyla. 1 kuruşunu bile birakma lutfen onlara

Sakın kendinizi suçlu bulmayin. Bu kadar ileri gitmeye hakları yok.

Allah kurtarmış seni, bunlar nasil aile nasil vicdansizlar.. çocuğunun yuvasi yıkılıyor ya. Artik eve şerh koydurabilirsiniz gönül rahatlığıyla. 1 kuruşunu bile birakma lutfen onlara
Allah kurtardı evet daha kötü şeylerde olabilirdi ben tamam deseydim kimbilir
evle ilgili bişey yapmadım şuan

Ohaa ne iğrenc insanlar. Merak etme sen gittikten sonra başbaşa kalacaklar bu kadar tatlı gelmeyecekler birbirlerine düşecekler adım gibi eminim
benimde midem bulantı bunlardan
yesinler birbirlerini sözde ailesinden kaçmıştı hiç mutlu değildi onlarla eşim birden kıymetli oldular

kötü bir tecübe oldu benim için
kv nin 2 yakası bi araya gelmez zaten yaşasında hiç üzlmem inan
Yani bence de üzülme. Desek ki kv yaptı kızın ne suçu var? Öyle de değil. Kızın gayet suçu var. Ee yuva yıkan kendi yuva kurabilir mi bunu sana zaman gösterecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…