görümce belası

Senin esin sana değer vermiyo sen bu konuda emIn değildin belki ama bu tlf konuşmasından sonra emin olmuşsundur.. gelinine gerçekten değer veren eş ailesi azdır zaten fark eşler de yani..
nefret ettim hepsinden yazıklar olsun :KK43:

ayy süper oluurrr
Madem bu kadar çirkinlesti eşiniz, sizde ailenizin evinde oturmayın, gidecek olan eşiniz bu konuda ki kararlar kadından yana bildiğim kadarıyla. Gidin bir avukatla görüşün beklemeyin, davayı açın, eşiniz gitsin evden, eve şerh koydurun bir an evvel.
Ben olsam ne eşimi ne ailesini bir gün o evde oturtmam.

Muhtemelen geri dönme şansın olsun diye yaptın bunu
öyle değil mi?
Kendimi düşünüyorum, gemileri yaksam onu eve almam, eşyalarımin hiçbirini kullanmasını bile kabule edemem...
Sülalendeki erkekleri topla git, çıkarın onu evden...
Kv den de kızına yer ararken oğlunu yerinden ettiğinin farkına varsın.

ay ne olur bunu yap konu sahibi. gerekirse yine evi bozar ailene gidersin ama bunu yap.

valla bunu konuyu acitigi andan itibaren diyoruz da......

İnsanın başına kötülük gelince gözüne fener tutulmuş tavşan gibi bir şok geliyor.

Olanların nedeni belli eşi yalancı ailesi gibi, eve çatal bıçak sokarken görüş alınıyor da insan girerken mi sorulmayacak? O da biliyor durumun uygunsuzluğunu...

Şimdi silkelenip eyleme geçme zamanı, siz eşyaları boşverin tüm eşyaları toplasanız evin onda biri etmez, siz eve bir şerh koydurun, avukat sonraki iş...

çalıştığım için suan gitmem mümkün değil
bu aralar çok izin aldım sıkıntı olur
akşam giderim önce bi avukat bulmam lazım
görüşüp sonrasındada harekete geçmem lazım

beni görünce önce bi dondu kaldı sonra telefonu kapattı,sonrada yanıma geldi hemen hoşgeldin falan diye
Oscarlık performans sergiledi diyosun yani Asel21 Asel21
cidden aklım almıyor yahu hani sen diyeceksin hoşbulduk ee
sonra görümcen size gelecek cidden eşin olgunlaşmamış demek ki
ne bileyim algıları filan mı bozuk hani arayıp özür filan dilemedi mi hiç
seni üzmek için sormuyorum ama ne kadar düşünsem yine de bu duyarsızlık karşısında afallıyorum :kahve:

Oscarlık performans sergiledi diyosun yani Asel21 Asel21
cidden aklım almıyor yahu hani sen diyeceksin hoşbulduk ee
sonra görümcen size gelecek cidden eşin olgunlaşmamış demek ki
ne bileyim algıları filan mı bozuk hani arayıp özür filan dilemedi mi hiç
seni üzmek için sormuyorum ama ne kadar düşünsem yine de bu duyarsızlık karşısında afallıyorum :kahve:
bide beni düşün ne haldeyim :KK43:
aslında çok olgun düşünürdü taki bu olaya kadar birden değişti
evdeki konuşmaya çalışması vs.dışında hiçbirşey yapmadı aramadıda

Konuyu en baştan okudum, eşinin ailesinden midem bulandı resmen 😖
Benim eşimin ailesi de geleneksel bir aile, gerçekten çekilmiyorlar bazen. Sana tavsiyem evine geri git, orası senin evin. Eşin çıksın gitsin, sen oradayken kimseyi getiremez eve. Bu konuda yasal haklar ne bilmiyorum ama sen evdeyken iyice zıtlaşırsa daha haklı olursun gibime geliyor. Bir an önce bir avukatla görüş, bu durumda ne yaparsan eline kozlar geçer, onu bir konuş. Hem de kavganızı aklındayken ayrıntısıyla tutanak yaz.

Konuyu en baştan okudum, eşinin ailesinden midem bulandı resmen 😖
Benim eşimin ailesi de geleneksel bir aile, gerçekten çekilmiyorlar bazen. Sana tavsiyem evine geri git, orası senin evin. Eşin çıksın gitsin, sen oradayken kimseyi getiremez eve. Bu konuda yasal haklar ne bilmiyorum ama sen evdeyken iyice zıtlaşırsa daha haklı olursun gibime geliyor. Bir an önce bir avukatla görüş, bu durumda ne yaparsan eline kozlar geçer, onu bir konuş. Hem de kavganızı aklındayken ayrıntısıyla tutanak yaz.
ben orda olursam bunlar gelemiyecek süper bir fikir bu
kudurucaklar iyice

Sen evden kararinin netligini göstermek icin gittin. Ama onlar senden zaten coktan gecmis. Evinde yasama planlari yapiyorlar. O zaman esinle konuş duyduklarını da ifade et. Artik bu evden git de. Evi onlara bırakma. Bosanma sürecinde de sarsılacaksa kullanma tasarrufu sende olsun.

Sen evden kararinin netligini göstermek icin gittin. Ama onlar senden zaten coktan gecmis. Evinde yasama planlari yapiyorlar. O zaman esinle konuş duyduklarını da ifade et. Artik bu evden git de. Evi onlara bırakma. Bosanma sürecinde de sarsılacaksa kullanma tasarrufu sende olsun.
çok haklısınız yeterince mağdur edildim
onlar defolsun gitsin

X