görümce belası

benimde midem bulantı bunlardan
yesinler birbirlerini sözde ailesinden kaçmıştı hiç mutlu değildi onlarla eşim birden kıymetli oldular
Hep öyle olur zaten. Sizi bırakmadım ayağına kendilerini ispatlicam derken bir haller oluyor bu salak erkeklere analarına bacılarına babalık kocalık yapmaya çalışıyorlar.. Ee sen gidince o evdeki bütün işler onlara kalacak bakalım ne kadar tahammül edecekler

İnanamıyorum eşin nasıl bu kadar ikiyüzlü davranabildi tamam annesinin de gönlünü yapmaya çalışıyor olabilir ama görüntülü konuşup kurtuldum vs demek nedir ya ..açıklamaya çalıştı dedin bunu sana nasıl açıkladı çok merak ettim şuan.Allah duyurdu sana bunları biliyorsun değilmi ..Bak bundan sonraki süreç eşinin kafasına dank! edeceği bir süreç onlar özellikle eşin seni yıldırıp görümceyle yaşamayı kabul edeceğini düşünüyorlardı amann bunun için benden boşanacak değil ya kafasındaydı seni ikna edecek olursa ve boşanmaktan vazgeçecek olursan 1. Şartın tabi ki görümcen sizinle yaşamayacak 2. Şartında yine görüntülü bir şekilde annesine (sende olucaksın yanında )barıştığınızı söyleyip birdaha asla kayınvalide ve görümceyle görüşmek istemediğini söylettir
Ben büyük bir çark bekliyorum bakalım

Yani bence de üzülme. Desek ki kv yaptı kızın ne suçu var? Öyle de değil. Kızın gayet suçu var. Ee yuva yıkan kendi yuva kurabilir mi bunu sana zaman gösterecek...
saflığıma iyi niyetime üzülüyorum inan
hepsi suçlu hepsi kv görümce eşim
3 ü bir olmuş plan yapmış beni kötü bilmişler
sanki normalde kendileri çok iyi anlaşır gibi..

saflığıma iyi niyetime üzülüyorum inan
hepsi suçlu hepsi kv görümce eşim
3 ü bir olmuş plan yapmış beni kötü bilmişler
sanki normalde kendileri çok iyi anlaşır gibi..
Baksana arkandan kahkahalar atılıyor. Ya çok ucuzlar resmen. İnsan evladının yuvası yıkıldı diye ağlar bir üzülür. Demek ki bugünü bekliyorlarmış. Eşine de yazıklar olsun kaç yıllık karısını savunamadı. Umarım çok mutlu olursun da iyi ki boşanmışım dersin.

gerçekten bi haller oluyo ben iyiydim saftım
çocukluğunu bile yaşamamış ailesinden dolayı
neler derdi
birden onlar iyi oldu
bianda kıymetli bi kardeşi oldu ne kardeşmiş yılan..

bende çok şaşkınım üzgünüm Allah gösterdi bana gözünü aç dedi sanki
ben asla barışmam çok yüz göz olduk,artık eskisi gibi olmaz sahte davranışlarada hiç gerek yok
onların kafası dank edermi bence etmez
eşiminde çok geç eder muhtemelen iş şten geçmiş olur

ben acı çekerken baya baya gülüp eğleniyolar,son gülen iyi güler ama
savunamadı beni hatta kandırmaya çalıştı
inşallah canımm çok sağol

kötü bir tecübe oldu benim için
kv nin 2 yakası bi araya gelmez zaten yaşasında hiç üzlmem inan
Bir daha iletişim kurma şansın olursa "bana yaşattığınıza kızınıza da yaşatsınlar" de...

Unuttukları bir şey var "dünya etme bulma dünyası"...

Yıllar sonra yaşayınca hatırlarlar...

bence daha senin ne kadar ciddi oldugunun farkinda bile degiller.
geleceklermisde kalacaklarmisda yanliz birakmicaklarmisda. sen varsin diye geleceklerdi. kardesi ne yapacak gelipte abisine yemek yapip camasir bulasik temizlikle mi ilgilenecek.
cok merak ediyorum kp haberi oldu mu. keske sadece ama sadece onunla konusma sansin olsa. kizin senden kacip rahat bi hayat yasasin diye benim yuvami yiktilar diyip kapatsab

Boyle sudan sebeplerle yuvasini yikan saf erkekler yeni türedi. Bu kadar mi idraktan yoksunmuş? Insan bi dusunur evlenmeden once beni insan yerine koymuyorlardi diye. Cok pisman olacak. Ama ben kaynanaya cok uyuz oldum, kahkaha atmak ne demek? Bir yuva yikiliyor orada

Bir daha iletişim kurma şansın olursa "bana yaşattığınıza kızınıza da yaşatsınlar" de...

Unuttukları bir şey var "dünya etme bulma dünyası"...

Yıllar sonra yaşayınca hatırlarlar...
şeytan görsün yüzlerini dicem ama mecburen görücem sanırım dava eşya falan
saçını başını yolsam o kadını hazır görmüşken
inşallah yaşarlar

Eşinizin de ailesinin de gerçek yüzünü görmüşsünüz. Şu aşamada düğün kasetlerinizi, fotoğraflarınızı hemen alın. Eve aile şerhi koydurun. Mesaj, e-mail vs var ise saklayın. Özellikle görümcenizin sizinle yaşadığına dair delilleri toplayın. Eşiniz hala sizi ikna edebileceğini düşünüyordur. Siniriniz geçince görümce de yok olunca barışacağınızı sanıyordu. O yüzden gevrek gevrek konuşuyordur iki yüzlü. Hayatta her şerde bir hayır vardır muhakkak. Şanslısınız ki, çocuk olmadan bu insanların gerçek yüzlerini görmüşsünüz.

yada böyle olsun istediler
hizmet ederler belkide annesi gelir buraya onada kocası rahat vermiyo eminim plan yapmışlardır bunada
kp cimri su faturası gelmesin diye wc ye gitmicek nerdeyse, o yüzden kızının orda olmaması işine gelir ,aldığı duşa bile karışıyomuş çünkü çok su harcıyo diye
konuşma gereği bile duymadım bu nedenlerle

Asel21
Anlamadığım nokta neden evini bırakıp çıktın, eşyaların birçoğunu sen aldıysan ona kapıyı göstermen gerekirdi

eminim bazı planları var o yüzden kahkaha atıyo uygulamaya daha rahat koyulucak çünkü
bu dünyanın bide öteki tarafı var yanına kalıcak sanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…