- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.366
Hep öyle olur zaten. Sizi bırakmadım ayağına kendilerini ispatlicam derken bir haller oluyor bu salak erkeklere analarına bacılarına babalık kocalık yapmaya çalışıyorlar.. Ee sen gidince o evdeki bütün işler onlara kalacak bakalım ne kadar tahammül edeceklerbenimde midem bulantı bunlardan
yesinler birbirlerini sözde ailesinden kaçmıştı hiç mutlu değildi onlarla eşim birden kıymetli oldular
saflığıma iyi niyetime üzülüyorum inanYani bence de üzülme. Desek ki kv yaptı kızın ne suçu var? Öyle de değil. Kızın gayet suçu var. Ee yuva yıkan kendi yuva kurabilir mi bunu sana zaman gösterecek...
Baksana arkandan kahkahalar atılıyor. Ya çok ucuzlar resmen. İnsan evladının yuvası yıkıldı diye ağlar bir üzülür. Demek ki bugünü bekliyorlarmış. Eşine de yazıklar olsun kaç yıllık karısını savunamadı. Umarım çok mutlu olursun da iyi ki boşanmışım dersin.saflığıma iyi niyetime üzülüyorum inan
hepsi suçlu hepsi kv görümce eşim
3 ü bir olmuş plan yapmış beni kötü bilmişler
sanki normalde kendileri çok iyi anlaşır gibi..
gerçekten bi haller oluyo ben iyiydim saftımHep öyle olur zaten. Sizi bırakmadım ayağına kendilerini ispatlicam derken bir haller oluyor bu salak erkeklere analarına bacılarına babalık kocalık yapmaya çalışıyorlar.. Ee sen gidince o evdeki bütün işler onlara kalacak bakalım ne kadar tahammül edecekler
bende çok şaşkınım üzgünüm Allah gösterdi bana gözünü aç dedi sankiİnanamıyorum eşin nasıl bu kadar ikiyüzlü davranabildi tamam annesinin de gönlünü yapmaya çalışıyor olabilir ama görüntülü konuşup kurtuldum vs demek nedir ya ..açıklamaya çalıştı dedin bunu sana nasıl açıkladı çok merak ettim şuan.Allah duyurdu sana bunları biliyorsun değilmi ..Bak bundan sonraki süreç eşinin kafasına dank! edeceği bir süreç onlar özellikle eşin seni yıldırıp görümceyle yaşamayı kabul edeceğini düşünüyorlardı amann bunun için benden boşanacak değil ya kafasındaydı seni ikna edecek olursa ve boşanmaktan vazgeçecek olursan 1. Şartın tabi ki görümcen sizinle yaşamayacak 2. Şartında yine görüntülü bir şekilde annesine (sende olucaksın yanında )barıştığınızı söyleyip birdaha asla kayınvalide ve görümceyle görüşmek istemediğini söylettir
Ben büyük bir çark bekliyorum bakalım
ben acı çekerken baya baya gülüp eğleniyolar,son gülen iyi güler amaBaksana arkandan kahkahalar atılıyor. Ya çok ucuzlar resmen. İnsan evladının yuvası yıkıldı diye ağlar bir üzülür. Demek ki bugünü bekliyorlarmış. Eşine de yazıklar olsun kaç yıllık karısını savunamadı. Umarım çok mutlu olursun da iyi ki boşanmışım dersin.
Bir daha iletişim kurma şansın olursa "bana yaşattığınıza kızınıza da yaşatsınlar" de...kötü bir tecübe oldu benim için
kv nin 2 yakası bi araya gelmez zaten yaşasında hiç üzlmem inan
çok sağolun Allah razı olsunmerak ettik seni
Soyunsun oğlunun koynuna da girsin,aman kurtulduk gün bizim artık diyo kv ,biz geliriz seni tek bırakmayız diyo
şeytan görsün yüzlerini dicem ama mecburen görücem sanırım dava eşya falanBir daha iletişim kurma şansın olursa "bana yaşattığınıza kızınıza da yaşatsınlar" de...
Unuttukları bir şey var "dünya etme bulma dünyası"...
Yıllar sonra yaşayınca hatırlarlar...
Eğer gerçekten gelmeyi düşünüyorlarsa onlarla karşılaşmamak icin git eşyalarını al biran once.şeytan görsün yüzlerini dicem ama mecburen görücem sanırım dava eşya falan
saçını başını yolsam o kadını hazır görmüşken
inşallah yaşarlar
yada böyle olsun istedilerbence daha senin ne kadar ciddi oldugunun farkinda bile degiller.
geleceklermisde kalacaklarmisda yanliz birakmicaklarmisda. sen varsin diye geleceklerdi. kardesi ne yapacak gelipte abisine yemek yapip camasir bulasik temizlikle mi ilgilenecek.
cok merak ediyorum kp haberi oldu mu. keske sadece ama sadece onunla konusma sansin olsa. kizin senden kacip rahat bi hayat yasasin diye benim yuvami yiktilar diyip kapatsab
eminim bazı planları var o yüzden kahkaha atıyo uygulamaya daha rahat koyulucak çünküBoyle sudan sebeplerle yuvasini yikan saf erkekler yeni türedi. Bu kadar mi idraktan yoksunmuş? Insan bi dusunur evlenmeden once beni insan yerine koymuyorlardi diye. Cok pisman olacak. Ama ben kaynanaya cok uyuz oldum, kahkaha atmak ne demek? Bir yuva yikiliyor orada
belkide kendi kafasına göre birini bulur getirirSoyunsun oğlunun koynuna da girsin