Sen yapamıyorsun onlara çok nazik geliyorsun yoksa her insanın zayıf noktası var sen bunu kullanbunlar hiçbi dilden anlamıyo
Çok okumadım ama adam kardeşine nasıl evime gelme desin. Bu kadar basit mi?
İstemeyebilirsin haklıda olabilirsin ama misal aynı durumu ben yaşasam eşim bana kardeşine söyle ben istemiyorum gelme dese diyemem ben.
Sakince halletmen gereken bir konu ama çok fevrisin mesaj atman gereksiz olmuş.
Ben olsam düzen kurana kadar kalsın derdim. Sonuçta kardeşi dışarıdan biri değil. Seninde kardeşin olabilirdi. Sakin olmaya çalış. Yoksa bu mesele daha çok büyüyecek.
Öyleyse gelsin kızıyla otursun madem eşin babasına desin kv ye bak senben her defasında olmayacağını smyledim sana dedim beni duymak istemiyosun
senin lafının geçerliliği yok sen sonradan geldin orası benim oğlumun evi onunda abisinin evi sen sonradan geldin diyo
çirkinleşmeyin sizin yüzünüzden yuvamız bozulucak ben istemiyorum dedim
bizimde huzurumuz bozuldu senin yüzünden ortalığı bulandırma dedi yüzüme kapattı
sussa ne degisecekti ki, kafa belli..oglumun evi, o sadece gelin. esek gibi katlanacak herseyimize. kafa bu. degismez. bu konu sadece konu sahibinin esi annesini arayip, böyle birsey olamaz bizimle yasayamaz derse kapanir. yoksa bak sen nasil tasi taragi toplayip geliyo görümce.Öyleyse gelsin kızıyla otursun madem eşin babasına desin kv ye bak sen
Keşke yüz göz olmasaydın
Sunlarla şimdi kocanda onların yanına gittiler mi sürekli doldururlar açma dedim sana kv nin telefonunu
Cirsefle baş edilir mi?sussa ne degisecekti ki, kafa belli..oglumun evi, o sadece gelin. esek gibi katlanacak herseyimize. kafa bu. degismez. bu konu sadece konu sahibinin esi annesini arayip, böyle birsey olamaz bizimle yasayamaz derse kapanir. yoksa bak sen nasil tasi taragi toplayip geliyo görümce.
İlk evlendiğimizde eşimin ailesi ile aynı şehirde yaşıyorduk. 4. ayımızda kayınvalidem dedi ki, biz babanla iş için başka şehire gideceğiz, kızım da abisinde kalacak. Abisi dediği de benim de evim. Kadın sizde kalacak deme gereği bile duymadı yani. Bende X'in eşimden başka abisi varda ben mi bilmiyorum? Nasıl karar verdiniz buna kendi başınıza deyince şoka uğradı. Nasıl itiraz eder mişim, tâbi ki kalabilirmis abi demek baba demekmiş. Bir odamız boştu o evimizde kızının oda takımı bile getirmeyi planlamış kafasında. Kalma sebebi de bizim yaşadığımı şehri sevmesi başka bir şey yok.sussa ne degisecekti ki, kafa belli..oglumun evi, o sadece gelin. esek gibi katlanacak herseyimize. kafa bu. degismez. bu konu sadece konu sahibinin esi annesini arayip, böyle birsey olamaz bizimle yasayamaz derse kapanir. yoksa bak sen nasil tasi taragi toplayip geliyo görümce.
Cirsefle baş edilir mi?
Gelsin kendi ev tutsun kv görümce otursun
Ben burda eşi merak ediyorum ne yapacak ?
Napasa yapsın kocasının duruşu önemli
Kp e dese göndermez bence
İkili deliliğin oyunu gibi
Arkadaşım sen niye genellıyorsun insanları san ki bütün kaynanalar böyle her konuda durup dururken konu kv olmasada işi oraya getirip bir şeyler diyorsun. İnsanları genelleme sinir mi çıkarıyorsun anlamıyorum. Garip. Hem Hatay’da bütün ailelerın böyle olduğunu nerden biliyorsun kültürleri şu bu diyorsun vahiy mi geliyor pes.Bu kaynanalar yatacak yerleri yok oğullarınıda kişiliksiz yetiştiriyorlar bazıları, haklarına sahip çıkamıyorlar
Gelinin evine müdafaa, huzur bozucular
Konu sahibi sende kötü günlerinde onlardan yardım bekleme, birde artık 60 yıllarda değiliz zaten ninelerimiz, analarımız geçmişte neler çekmiş artık hayır, hayır, hayır demeyi becereceğiz sonra beni çok ezdiler diye duygu sömürüsüne gerek yok
Ben bu fikirdeyim sen olmaya bilirsinArkadaşım sen niye genellıyorsun insanları san ki bütün kaynanalar böyle her konuda durup dururken konu kv olmasada işi oraya getirip bir şeyler diyorsun. İnsanları genelleme sinir mi çıkarıyorsun anlamıyorum. Garip. Hem Hatay’da bütün ailelerın böyle olduğunu nerden biliyorsun kültürleri şu bu diyorsun vahiy mi geliyor pes.
Bende senin ve kocanın gaddar insanlar olduğun fikrindeyim sen olmasandaBen bu fikirdeyim sen olmaya bilirsin
Bu da senin fikrin, çeken yazıyorsaBende senin ve kocanın gaddar insanlar olduğun fikrindeyim sen olmasanda
Bütün insanları genelleme hakkını kim verdi peki sana nedense haklı haksız bütün konularda uç şeyler yazıyorsun kin kusuyorsun böyle mi tatmin ediyorsun kendini haa yok pardon küçük çocuk döverek tatmin ediyordunuz özür dilerimBu da senin fikrin, çeken yazıyorsa
Yaşadıklarındandır, çekmeyeni hor göremez aslında, ben çekenlerin adına yazıyorum
Madem çok çektin çekiyorsun buna izin verende sensin seçimin bu kendine kız ya da boşanBu da senin fikrin, çeken yazıyorsa
Yaşadıklarındandır, çekmeyeni hor göremez aslında, ben çekenlerin adına yazıyorum
Asıl kin sen kusuyorsunBütün insanları genelleme hakkını kim verdi peki sana nedense haklı haksız bütün konularda uç şeyler yazıyorsun kin kusuyorsun böyle mi tatmin ediyorsun kendini haa yok pardon küçük çocuk döverek tatmin ediyordunuz özür dilerim