görümce belası

bu tepkiyi düşünmemiştim haklsın
işler baya karışıcak

Reactions: Kuf
ayy terbiyesizlik bu ama o zaman gitsin anasının evin orda bulsun iş. belki kv demiştir git oraya diye böyle şey olur mu ya. ne ayıp bir insanı huzursuzluk bozmayla suçlamak. sakın onların dilinden konuşma haklıyken haksız duruma düşersin sona tamamen üstüne gelemeye başlarlar. kız başına üni. okumuş ama o zaman dememiş kime bu kız orda tek başına diye. şimdi gelmiş akıllarına. tesadüfe bak ki evlisiniz. şaka gibi. bir grup olup kenetlenmişler sana. müsade etme kısa süre kalacak diye ikna olursan o gitmez o evden ben sana diyim sakın. valla Alah korusun gelir sen dayanamaz gidersin tövbe tövbe. istemiyorum de konuyu kapat cevabım net de daha fazla da bu konuyu konuşmak istemiyorum de ararlarsa da açma. her açtığında yeni ayıp bir laf duyacaksın. yaptırma bunu kendine hem mesaja cevap vermiyor hem anasını arattıryor. madem öyle sen de tek cevabını ver kapat konuyu.

Çirkef aileye rastlamamışsın kınu sahibi doğru yapmış nokta

Evet bunu bende yazmıştım eşinin taktiğini uygulayıp bilmezden gel diye ama olan oldu artık
inceldiği yerden kopacak

Çirkef aileye rastlamamışsın kınu sahibi doğru yapmış nokta
Valla o nokta sana göre nokta. Akıllıca davranmak bu yaptığının tam tersini gerektirir. Bağırıp çağırmak resti çekmek kolay. Sakin sakin ilerlemeliydi.

Evet bunu bende yazmıştım eşinin taktiğini uygulayıp bilmezden gel diye ama olan oldu artık
inceldiği yerden kopacak
Kaynanan hiç iyi niyetli değil empati duygusu sıfır eşine ben imzayı sana attım kardeşine bakacağım diye bir imza atmedım de

ben asla müsade etmem hatta ona bakıcağıma giderim ailemşn yanına onlara bakarım destek olurum maddi manevi olarak dşüncesindeyim
kabul etsemde enayi olucam yarın bi gün evlenip gidicek olan bana olucak en güzl yıllarım görümceye hizmet etmekle geçicek bunuda yapmam açıkçası ne halleri varsa görsünler

Kaynanan hiç iyi niyetli değil empati duygusu sıfır eşine ben imzayı sana attım kardeşine bakacağım diye bir imza atmedım de
İkna etmeyecek zaten onların dilende çirkeflelecek, istemiyorum, isyemiyorum deyip mutfaktaki bütün bardakları kıracak

Zaten öyle olacak, dayak yiyen, işkence çeken kadınlarda baba evine sığınıyor, kim karşu gelebiliyor???????
Arkadaşım yorumundan hiç bişey anlamadım atarlanma falan içeriyor sanırım ama çekemiycem.
Ben fikrimi konu sahibine söyledim atlayıp zıplamama gerek yok

Gayet akıllı kadınsın, su yazdıklarını lutfen yap olur mu? Yap ki herkes gorsun kafaya göre ıs yapılmayacağını

esine söyledin mi bunlari?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…