bu konuda ikna edemez bei hele bu kadar durumdan sonra aslaŞimdi birde şeytanın avukatlığını yapayım
Eşin faxsa kalmayacaj deyip seni kandıracak ki olaylar bitsin diye sende o arada kıza alışmış olacaksın
sulugözüm biraz kesin ağlarım ama kararlı olucamOxaman akşam için güçlü ol istemiyorum diye diret sakın ağlama, uzun uzun neden istemediğini ona anlat
bu tepkiyi düşünmemiştim haklsınKeşke buradakilerin gazına gelip gorumceye mesaj atmasaydin. Vakti gelip eşin gelsin dediğinde sen bana başından beri böyle bir durum yok demiyor muydun? Çocuk mu kandirdin yani? Deme durumun olacaktı ve sen haklı olacaktın. Şimdi eşini bir güzel doldurdular.
ayy terbiyesizlik bu ama o zaman gitsin anasının evin orda bulsun iş. belki kv demiştir git oraya diye böyle şey olur mu ya. ne ayıp bir insanı huzursuzluk bozmayla suçlamak. sakın onların dilinden konuşma haklıyken haksız duruma düşersin sona tamamen üstüne gelemeye başlarlar. kız başına üni. okumuş ama o zaman dememiş kime bu kız orda tek başına diye. şimdi gelmiş akıllarına. tesadüfe bak ki evlisiniz. şaka gibi. bir grup olup kenetlenmişler sana. müsade etme kısa süre kalacak diye ikna olursan o gitmez o evden ben sana diyim sakın. valla Alah korusun gelir sen dayanamaz gidersin tövbe tövbe. istemiyorum de konuyu kapat cevabım net de daha fazla da bu konuyu konuşmak istemiyorum de ararlarsa da açma. her açtığında yeni ayıp bir laf duyacaksın. yaptırma bunu kendine hem mesaja cevap vermiyor hem anasını arattıryor. madem öyle sen de tek cevabını ver kapat konuyu.canımsın ne güzel yazmıssın uzun uzun üşenmeden
ben kararaımın net olduğunu söyledim defalarca kv beni duymak istemiyor
bütün planlar yapılmış biizmle kalıcakmış kız başına olmazmış orda kalsa körelirmiş çalışıp para biriktiricekmiş daha neler neler
eşime soruyorum ben sana böyle bişey demedim diye geçiştiriyor
en son görümceye yazdım bana cevap yazmadı annesini arayıp söylemiş
kv aradı beni bağırdı çağırdı orası benim oğlumun evi sen sonradan geldin huzurumuzu bozma ddi ve teli yüzüme kapattı
Çirkef aileye rastlamamışsın kınu sahibi doğru yapmış noktaKeşke buradakilerin gazına gelip gorumceye mesaj atmasaydin. Vakti gelip eşin gelsin dediğinde sen bana başından beri böyle bir durum yok demiyor muydun? Çocuk mu kandirdin yani? Deme durumun olacaktı ve sen haklı olacaktın. Şimdi eşini bir güzel doldurdular.
Evet bunu bende yazmıştım eşinin taktiğini uygulayıp bilmezden gel diye ama olan oldu artıkKeşke buradakilerin gazına gelip gorumceye mesaj atmasaydin. Vakti gelip eşin gelsin dediğinde sen bana başından beri böyle bir durum yok demiyor muydun? Çocuk mu kandirdin yani? Deme durumun olacaktı ve sen haklı olacaktın. Şimdi eşini bir güzel doldurdular.
Neyse şimdi yine akıllıca davran sen. Onlar gibi olursan ters teper inan.bu tepkiyi düşünmemiştim haklsın
işler baya karışıcak
Maalesef yanlış yapmışEvet bunu bende yazmıştım eşinin taktiğini uygulayıp bilmezden gel diye ama olan oldu artık
inceldiği yerden kopacak
Valla o nokta sana göre nokta. Akıllıca davranmak bu yaptığının tam tersini gerektirir. Bağırıp çağırmak resti çekmek kolay. Sakin sakin ilerlemeliydi.Çirkef aileye rastlamamışsın kınu sahibi doğru yapmış nokta
Kaynanan hiç iyi niyetli değil empati duygusu sıfır eşine ben imzayı sana attım kardeşine bakacağım diye bir imza atmedım deEvet bunu bende yazmıştım eşinin taktiğini uygulayıp bilmezden gel diye ama olan oldu artık
inceldiği yerden kopacak
Eşin senin fikirlerine önem vermiyorsa al sepetini git annenlere abi kardeş kalsınlar bakalımben bunlarla baş edemiycem sanırım insanlıktan çıktım
hiç utanma kalmamış
işyerinde ağladım az önce sinirden
ben asla müsade etmem hatta ona bakıcağıma giderim ailemşn yanına onlara bakarım destek olurum maddi manevi olarak dşüncesindeyimayy terbiyesizlik bu ama o zaman gitsin anasının evin orda bulsun iş. belki kv demiştir git oraya diye böyle şey olur mu ya. ne ayıp bir insanı huzursuzluk bozmayla suçlamak. sakın onların dilinden konuşma haklıyken haksız duruma düşersin sona tamamen üstüne gelemeye başlarlar. kız başına üni. okumuş ama o zaman dememiş kime bu kız orda tek başına diye. şimdi gelmiş akıllarına. tesadüfe bak ki evlisiniz. şaka gibi. bir grup olup kenetlenmişler sana. müsade etme kısa süre kalacak diye ikna olursan o gitmez o evden ben sana diyim sakın. valla Alah korusun gelir sen dayanamaz gidersin tövbe tövbe. istemiyorum de konuyu kapat cevabım net de daha fazla da bu konuyu konuşmak istemiyorum de ararlarsa da açma. her açtığında yeni ayıp bir laf duyacaksın. yaptırma bunu kendine hem mesaja cevap vermiyor hem anasını arattıryor. madem öyle sen de tek cevabını ver kapat konuyu.
Zaten öyle olacak, dayak yiyen, işkence çeken kadınlarda baba evine sığınıyor, kim karşu gelebiliyor???????Eşin senin fikirlerine önem vermiyorsa al sepetini git annenlere abi kardeş kalsınlar bakalım
dicem yaşa kardeşinle ama ben olmıcam diyeKaynanan hiç iyi niyetli değil empati duygusu sıfır eşine ben imzayı sana attım kardeşine bakacağım diye bir imza atmedım de
öyle yapıcam n halleri varsa görsünlerEşin senin fikirlerine önem vermiyorsa al sepetini git annenlere abi kardeş kalsınlar bakalım
İkna etmeyecek zaten onların dilende çirkeflelecek, istemiyorum, isyemiyorum deyip mutfaktaki bütün bardakları kıracakKaynanan hiç iyi niyetli değil empati duygusu sıfır eşine ben imzayı sana attım kardeşine bakacağım diye bir imza atmedım de
bunları yaşıyacağım 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdiöyle yapıcam n halleri varsa görsünler
Arkadaşım yorumundan hiç bişey anlamadım atarlanma falan içeriyor sanırım ama çekemiycem.Zaten öyle olacak, dayak yiyen, işkence çeken kadınlarda baba evine sığınıyor, kim karşu gelebiliyor???????
Gayet akıllı kadınsın, su yazdıklarını lutfen yap olur mu? Yap ki herkes gorsun kafaya göre ıs yapılmayacağınıben asla müsade etmem hatta ona bakıcağıma giderim ailemşn yanına onlara bakarım destek olurum maddi manevi olarak dşüncesindeyim
kabul etsemde enayi olucam yarın bi gün evlenip gidicek olan bana olucak en güzl yıllarım görümceye hizmet etmekle geçicek bunuda yapmam açıkçası ne halleri varsa görsünler
ben watsaptan yazdım görümceye ,bana cevap vermedi
şimdi kv aradı x e yazmıssın beni aradı orası benim oğlumun onunda abisinin evi bu kadar okudu emek verdi büyükşehirde çalışıcak,
zaten abisi bizde kalır diyor ortalığı bulandırma huzurumuzu kaçırma
ben şok ellerim titriyor suanda