Çocuk dövmek söz konusuysa bırakta kusalım dimi normal insanlar böyle yapar senin anlaman zor malesefAsıl kin sen kusuyorsun
Kız ben yüzüne olmaz dedim gelme dedim bir aydır bende bizimki.yüzü nasır baglamış napsan boş.teşekkür ederim yorumunuz için burda anlatabildiğim sadece ufak bir kısmı ailece çok farklı bir düşüncedeler ayrı ev olmaz sizin yanınızda olsun büyük şehir orada iş bulsun gibi.açıçası ona bakıcağıma dönerim geri anneme babama bakarım
kızlar akşam çok kavga ettik,
kardeşini tek bırakamaycağı buraya geleceğini burda kalacağını ,iş bulamazsada kpss ye burda hazırlanıp kursa gideceğini,tercih yaparken burada yerleşme şanısının daha fazla olduğunu söylüyor bir baba gibi kzıının bütün gelecek planlarını yapmış,ama ben bu kızın annesi değilim bunu hiç hesaba katmamış,
bizim düzenimiz ,özelimiz hiçbir şekilde zarar görmicekmiş,hatta bana yardımcı olucakmış kardeşi benim için daha iyi olurmuş,
bende bu şekilde asla yaşamayacağımı,ailemin yanına gideceğimi söylediğimde ,demekki ben zaten bahane arıyomuşum gitmek için diyo inanabiliyomusunuz
kardeşinide al yanına hatta anneni babanıda hep birlikte oturun
keşke benim günahıma girmeseydiniz dedim sabah kıyafet olarak eşyalarımı aldım çıktım işyerindeyim şuan
Bazen bazı olaylar vesile oluyor işte gerçek yüzlerinin çıkmasına.. Eşiniz size değer vermeyen, karakteri oturmamış, uydum akıllı bir insanmış.. Ailesine kıymet verirken senin de onun ailesi olduğunu unutmuş.kızlar akşam çok kavga ettik,
kardeşini tek bırakamaycağı buraya geleceğini burda kalacağını ,iş bulamazsada kpss ye burda hazırlanıp kursa gideceğini,tercih yaparken burada yerleşme şanısının daha fazla olduğunu söylüyor bir baba gibi kzıının bütün gelecek planlarını yapmış,ama ben bu kızın annesi değilim bunu hiç hesaba katmamış,
bizim düzenimiz ,özelimiz hiçbir şekilde zarar görmicekmiş,hatta bana yardımcı olucakmış kardeşi benim için daha iyi olurmuş,
bende bu şekilde asla yaşamayacağımı,ailemin yanına gideceğimi söylediğimde ,demekki ben zaten bahane arıyomuşum gitmek için diyo inanabiliyomusunuz
keşke benim günahıma girmeseydiniz dedim sabah kıyafet olarak eşyalarımı aldım çıktım işyerindeyim şuan
önce o çıkıyo evden ben sonradan toparlandımtoparlanip ciktigini gördü mü?
sok icindeyim resmen. bunca zaman seni oyalamis. bakalim bundan sonraki tavri ne olacak? kp kv görümce bu duruma ne diyecek.
bence sen kp ara kizin da artik sizde eve istediginiz gibi yerlesebilirsiniz. ben evi terk ettim de. adamin bence haberi bile yok.
geçmiş olsun kalacak yeriniz var mıönce o çıkıyo evden ben sonradan toparlandım
naıl görmemişim nasıl anlamamışım,bende ev borcu ödiycem diye kendimi yiyorum enayilikmişBazen bazı olaylar vesile oluyor işte gerçek yüzlerinin çıkmasına.. Eşiniz size değer vermeyen, karakteri oturmamış, uydum akıllı bir insanmış.. Ailesine kıymet verirken senin de onun ailesi olduğunu unutmuş.
Bu planlar hiç normal değil. Ayıp ya!
Dik durun, geçecek. Çok haklı buluyorum tavrınızı.. Sizi bu konumda tutan birisiyle yola devam etmek, kendinizi aşağılamaktan başka bir şey olmazdı.
Terbiyesiz herif ve ailesi.
ailemin yanına gidicemgeçmiş olsun kalacak yeriniz var mı
Belliydi bu tür bir plan olduğukızlar akşam çok kavga ettik,
kardeşini tek bırakamaycağı buraya geleceğini burda kalacağını ,iş bulamazsada kpss ye burda hazırlanıp kursa gideceğini,tercih yaparken burada yerleşme şanısının daha fazla olduğunu söylüyor bir baba gibi kzıının bütün gelecek planlarını yapmış,ama ben bu kızın annesi değilim bunu hiç hesaba katmamış,benim fikrimi alma gereği bile duymadan hatta ben sorduğumda beni geçiştirerek başından savdı,hepsi planmış meğer.
Yapacağın en büyük hata böyle sorular sormak olur. Nasıl görmemişim'lik bir şey yok. Senlik hiçbir şey yok arkadaşım.naıl görmemişim nasıl anlamamışım,bende ev borcu ödiycem diye kendimi yiyorum enayilikmiş
ailemin yanına gidicem
içim acıyorYapacağın en büyük hata böyle sorular sormak olur. Nasıl görmemişim'lik bir şey yok. Senlik hiçbir şey yok arkadaşım.
Adam karaktersizmiş. Adam yalancıymış.
Bu kadar diyeceksin. Bunu de geç.
Çünkü sen öyle bir insan değilsin belli, doğal olarak da onu anlayamazdın ki. Mayanda yok.
İnsan böyle burnu sürtüle sürtüle öğreniyor.