görümce belası

beni sürekli geçiştirdi her sorduğumda ama karar vermiller zaten
ailemin yanına gidicem

Seni kardeşiyle yaşamaya zorlamamalı, bu boşanmadan o zararlı çıkar. Geri adım atarsan, bir ömür onların aldığı kararları peşin peşin kabul etmişsin demek olacak bu, unutma. Zaten sen evden kovuldun, annesi sen sonradan geldin ortalığı bulandırma, bizim dediğimiz olacak dedi. Eşin ailesine destek verdi. Gözden çıkarıldın yani.

Ne ala memleket bu ya
Kiz kardeşi gelicek beles ev, hazir yemek, utu, temizlik
Guya yardim edecekmiş
Senaryo.aynen soyle olucak
Ayyy yenge cok yoruldum
Ayy yenge gece nobetim var
Annesini arayacak yengem benden is bekliyor
Bana surat asiyor hoop karaktersiz kocaniz yine size oynayacak

geri adım atmam kesinlikle
zaten artık eskisi gibi düşünememde olamamda
o kadar çabaladımki borç ödeyelim evimiz olsun bize onun ailesi hiçbişey yapmadı olsun beraber yaparız dedim
askere gitti evlendikten sonra borcu ailemin desteğiyle tek başıma çalışıp ödedim
ama sonuç

içim acıyor
insan kendini anlatamaz o kadar kendi halinde bir insanımki
bu tarz şeyler beni yorar
böyle insanlara denk geldim
burnum kanıyo şuan
Geçmiş olsun muhtemelen canını çok sıktığın için kanıyor burnun
keşke izin filan alıp annenlere gitsen manevi olarak destek görmek rahatlatırdı az da olsa

bütün bunlar aynen olucak
denemesi bedava ama
kendimi daha fazla düşürmicem

Geçmiş olsun muhtemelen canını çok sıktığın için kanıyor burnun
keşke izin filan alıp annenlere gitsen manevi olarak destek görmek rahatlatırdı az da olsa
büyük bi ihtimalle üzüntüden oldu hiç olmamıştı daha önce
bu günü bitiriyim bu şekilde hafta sonu giriyo zaten çok sağol

Eşin daha durumun ne kadar ciddi olduğunun farkında değil, eve gidince öğrenecek bakalım o zaman ne olacak. Ailen istanbuldaysa ne guzel şanslısın. Lutfen bizi haberdar et gelismelerden olur mu
evet çok sanslıyım
konuyu onlarada akşam anlatmam gerekicek sanırım tamamını olmasada

Bence bugün iş yerinizden izin almalısınız. Ailenize gidin ama önce Evdeki kişisel eşya, altın vs eşyalarınızı alın. Böyle insanlar siz yokken fırsat bilip daha çabuk gelir. Sen kendin gittin nasılsa diyerek!

evet aynı şehirdeyiz
ben suçlu oldum hizmetçi olsaydımda enayi olucaktım yazık

madem eviniz var bence eve serh koydur. bu kadar icten pazarlikli adam o evi satarda haberin olmadan. gerci ev kimin adina bilmiyorum da.

bu durusundan bu kararliligindan dolayi seni tebrik ediyorum. bundan sonra akli basina gelince eve igne sokmaya kalksa senden de fikir almadan cesaret edemeyecektir buna.

içim acıyor
insan kendini anlatamaz o kadar kendi halinde bir insanımki
bu tarz şeyler beni yorar
böyle insanlara denk geldim
burnum kanıyo şuan
Acımaz mı ya Haksızlık insanın midesine oturuyor kaya gibi.
Çok geçmiş olsun.

planlari ayaklarina dolansin insallah
Aminnnnnnnnnnnnnn çok içten amin!

Tamamen katılıyorum. Asel21 izin alın. Eve gidin, alacağınız şeyleri rahatça eksiksiz alın.

ev eşimşn üzerine

bundan sonrası olmıcak çok çirkinleşti durum çünkü

bencede evde sana ait olan her özel esya arti altinlari al bugün. ki esinde ciddiyetini anlasin..iki günlük geziye gitmis gibi ufak bi cantayla cikma evden. nasilsa geri dönecek diye bakmasin olaya.

birde ailenide tembihle asla es ailesini onlar aramasinlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…