- 25 Nisan 2018
- 566
- 745
konuyu ilk duyduğumdan beri fikrim buGayet akıllı kadınsın, su yazdıklarını lutfen yap olur mu? Yap ki herkes gorsun kafaya göre ıs yapılmayacağını
onunla tek nefes bile almıycam aynı evde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konuyu ilk duyduğumdan beri fikrim buGayet akıllı kadınsın, su yazdıklarını lutfen yap olur mu? Yap ki herkes gorsun kafaya göre ıs yapılmayacağını
Buraya gelısmelerı yaz olur mukonuyu ilk duyduğumdan beri fikrim bu
onunla tek nefes bile almıycam aynı evde
bugün konuşmadım olaydan sonra aradım bir defa telefonu meşguldu oda dönmediesine söyledin mi bunlari?
yazarım mutlakaBuraya gelısmelerı yaz olur mu
eve gitmeyi en azından şimdilik düşünme senin orası eşinin olduğu kadar. hizmet etmek değil de bu kadar şey yaşandıktan sonra en baştan beri tabi ki. un ufak şey de kavga sorun çıkacak . mücadele zamanı bir amazon kadını olma vakti vereceksin mücadeleni ve kazanacaksın. öyleyse böyle sakin ol çalışan güçlü bir kadınsın evi işi aynı zamanda yapıyorsun her türlü mücadeleyi verirsin neler başardığını düşün motivasyon olsun önce ki başardıkların. evi terk etmeyi düşünme tabi ki gidebilrsin ama çok erken. kararlı bir şekilde devam et her kadın yeri gelince bir amaon kadını çıkartır içinden şimdi de senin zamanınben asla müsade etmem hatta ona bakıcağıma giderim ailemşn yanına onlara bakarım destek olurum maddi manevi olarak dşüncesindeyim
kabul etsemde enayi olucam yarın bi gün evlenip gidicek olan bana olucak en güzl yıllarım görümceye hizmet etmekle geçicek bunuda yapmam açıkçası ne halleri varsa görsünler
sinirim geçmez yinede bunlaraŞimdi dışarı çık bir tane sopa onu banyoyada suya yatir hepsine saldırıya geç sonra hahaa tam sopalik bunlar
Eşi onu o kadar dinlemez kaynana epey dolduruyordur onu sinirli olursa sakın ha ezilip su koyu verme,Canim sakin ol oncelikle kaynanan büyük ihtimal suan oglunu aramis dolduruyordur aksam sakin bir sekilde esini al karsina konus bak annen bana bunlari bunlari soyledi bu evi biz kurduk seninle bnm sadece snn deil soz hakki sadece sende yok ben hayir dedim konu kapandi eger tutup gelirse ikinizde bu evden gidersiniz ha gitmionuz mu ben giderim kimsenin bekciligini yapamam kotu olmak istiosaniz oluruz annenin soyledigi sozler yenilir yutulur seyler degil yeter de kestir at
mücadele gücüm bunlara karşı kalmadı çirkef insanlareve gitmeyi en azından şimdilik düşünme senin orası eşinin olduğu kadar. hizmet etmek değil de bu kadar şey yaşandıktan sonra en baştan beri tabi ki. un ufak şey de kavga sorun çıkacak . mücadele zamanı bir amazon kadını olma vakti vereceksin mücadeleni ve kazanacaksın. öyleyse böyle sakin ol çalışan güçlü bir kadınsın evi işi aynı zamanda yapıyorsun her türlü mücadeleyi verirsin neler başardığını düşün motivasyon olsun önce ki başardıkların. evi terk etmeyi düşünme tabi ki gidebilrsin ama çok erken. kararlı bir şekilde devam et her kadın yeri gelince bir amaon kadını çıkartır içinden şimdi de senin zamanın
Eşin çok sinirli de olsa sakin de olsa sen hep sakinliğini koru haklıyken haksız duruma düşmebugün konuşmadım olaydan sonra aradım bir defa telefonu meşguldu oda dönmedi
annesiyle konuşuyodu muhtemelen
evet bunu yapıcam kesinlikle istemiyorumCanim sakin ol oncelikle kaynanan büyük ihtimal suan oglunu aramis dolduruyordur aksam sakin bir sekilde esini al karsina konus bak annen bana bunlari bunlari soyledi bu evi biz kurduk seninle bnm sadece snn deil soz hakki sadece sende yok ben hayir dedim konu kapandi eger tutup gelirse ikinizde bu evden gidersiniz ha gitmionuz mu ben giderim kimsenin bekciligini yapamam kotu olmak istiosaniz oluruz annenin soyledigi sozler yenilir yutulur seyler degil yeter de kestir at
sinirli olması gereken benim amaEşin çok sinirli de olsa sakin de olsa sen hep sakinliğini koru haklıyken haksız duruma düşme
yok yok düşünme sakin ol meyvesini huzur olarak alırsın. Allah yardımcın olsun haberdar et durumlardan bizi demücadele gücüm bunlara karşı kalmadı çirkef insanlar
gidiyim kafam rahat olsun düşüncesindeyim
hergün bunlarla uğraşıyorum kaç zamandır bıktım artık
yok yok ezilip büzülmem kararım netEşi onu o kadar dinlemez kaynana epey dolduruyordur onu sinirli olursa sakın ha ezilip su koyu verme,
amiiin inşallah çok sağolyok yok düşünme sakin ol meyvesini huzur olarak alırsın. Allah yardımcın olsun haberdar et durumlardan bizi de
Fazla sinir yapma onları kendi silahı ile vur yoksa anlamazlarsinirim geçmez yinede bunlara
bunlar hiçbi dilden anlamıyoFazla sinir yapma onları kendi silahı ile vur yoksa anlamazlar
bunlardan gelicek hayır geri dursunBu kaynanalar yatacak yerleri yok oğullarınıda kişiliksiz yetiştiriyorlar bazıları, haklarına sahip çıkamıyorlar
Gelinin evine müdafaa, huzur bozucular
Konu sahibi sende kötü günlerinde onlardan yardım bekleme