görümce belası

Şimdi dışarı çık bir tane sopa onu banyoyada suya yatir hepsine saldırıya geç sonra hahaa tam sopalik bunlar

ben asla müsade etmem hatta ona bakıcağıma giderim ailemşn yanına onlara bakarım destek olurum maddi manevi olarak dşüncesindeyim
kabul etsemde enayi olucam yarın bi gün evlenip gidicek olan bana olucak en güzl yıllarım görümceye hizmet etmekle geçicek bunuda yapmam açıkçası ne halleri varsa görsünler
eve gitmeyi en azından şimdilik düşünme senin orası eşinin olduğu kadar. hizmet etmek değil de bu kadar şey yaşandıktan sonra en baştan beri tabi ki. un ufak şey de kavga sorun çıkacak . mücadele zamanı bir amazon kadını olma vakti vereceksin mücadeleni ve kazanacaksın. öyleyse böyle sakin ol çalışan güçlü bir kadınsın evi işi aynı zamanda yapıyorsun her türlü mücadeleyi verirsin neler başardığını düşün motivasyon olsun önce ki başardıkların. evi terk etmeyi düşünme tabi ki gidebilrsin ama çok erken. kararlı bir şekilde devam et her kadın yeri gelince bir amaon kadını çıkartır içinden şimdi de senin zamanın

Canim sakin ol oncelikle kaynanan büyük ihtimal suan oglunu aramis dolduruyordur aksam sakin bir sekilde esini al karsina konus bak annen bana bunlari bunlari soyledi bu evi biz kurduk seninle bnm sadece snn deil soz hakki sadece sende yok ben hayir dedim konu kapandi eger tutup gelirse ikinizde bu evden gidersiniz ha gitmionuz mu ben giderim kimsenin bekciligini yapamam kotu olmak istiosaniz oluruz annenin soyledigi sozler yenilir yutulur seyler degil yeter de kestir at

Canim sakin ol oncelikle kaynanan büyük ihtimal suan oglunu aramis dolduruyordur aksam sakin bir sekilde esini al karsina konus bak annen bana bunlari bunlari soyledi bu evi biz kurduk seninle bnm sadece snn deil soz hakki sadece sende yok ben hayir dedim konu kapandi eger tutup gelirse ikinizde bu evden gidersiniz ha gitmionuz mu ben giderim kimsenin bekciligini yapamam kotu olmak istiosaniz oluruz annenin soyledigi sozler yenilir yutulur seyler degil yeter de kestir at
Eşi onu o kadar dinlemez kaynana epey dolduruyordur onu sinirli olursa sakın ha ezilip su koyu verme,

eve gitmeyi en azından şimdilik düşünme senin orası eşinin olduğu kadar. hizmet etmek değil de bu kadar şey yaşandıktan sonra en baştan beri tabi ki. un ufak şey de kavga sorun çıkacak . mücadele zamanı bir amazon kadını olma vakti vereceksin mücadeleni ve kazanacaksın. öyleyse böyle sakin ol çalışan güçlü bir kadınsın evi işi aynı zamanda yapıyorsun her türlü mücadeleyi verirsin neler başardığını düşün motivasyon olsun önce ki başardıkların. evi terk etmeyi düşünme tabi ki gidebilrsin ama çok erken. kararlı bir şekilde devam et her kadın yeri gelince bir amaon kadını çıkartır içinden şimdi de senin zamanın
mücadele gücüm bunlara karşı kalmadı çirkef insanlar
gidiyim kafam rahat olsun düşüncesindeyim
hergün bunlarla uğraşıyorum kaç zamandır bıktım artık

evet bunu yapıcam kesinlikle istemiyorum
bu kadar şeyden sonra yinede diretirse kendi bilir hiç kıymetim yokmuş demekki onda

mücadele gücüm bunlara karşı kalmadı çirkef insanlar
gidiyim kafam rahat olsun düşüncesindeyim
hergün bunlarla uğraşıyorum kaç zamandır bıktım artık
yok yok düşünme sakin ol meyvesini huzur olarak alırsın. Allah yardımcın olsun haberdar et durumlardan bizi de

Bu kaynanalar yatacak yerleri yok oğullarınıda kişiliksiz yetiştiriyorlar bazıları, haklarına sahip çıkamıyorlar
Gelinin evine müdafaa, huzur bozucular
Konu sahibi sende kötü günlerinde onlardan yardım bekleme, birde artık 60 yıllarda değiliz zaten ninelerimiz, analarımız geçmişte neler çekmiş artık hayır, hayır, hayır demeyi becereceğiz sonra beni çok ezdiler diye duygu sömürüsüne gerek yok

Son düzenleme:
Bu kaynanalar yatacak yerleri yok oğullarınıda kişiliksiz yetiştiriyorlar bazıları, haklarına sahip çıkamıyorlar
Gelinin evine müdafaa, huzur bozucular
Konu sahibi sende kötü günlerinde onlardan yardım bekleme
bunlardan gelicek hayır geri dursun
uzak olsunlar

X