ben her defasında olmayacağını smyledim sana dedim beni duymak istemiyosunKayınvalidenize ne cevap verdiniz peki?
Sizin hayır demenize rağmen illa gelicek demenizin rahatlığını da eşinizden alıyormuş demek ki.
kv nin bu konuşmaından sonra umarım sakinliğimi korurum teli yüzüme kapattı bideSinirlenip haklıyken haksız konuma düşme görümceni yada eşinin annesini suçlayacak tek laf etme eşine
sen sadece evimde huzurlu yaşamak istiyorum yetişkin birinin sorumluluğunu alacak durumda değilim ve istemiyorum de
Böyle konuşma yapma eşin onun sorumluluğu bende der sana ne oluyor derSinirlenip haklıyken haksız konuma düşme görümceni yada eşinin annesini suçlayacak tek laf etme eşine
sen sadece evimde huzurlu yaşamak istiyorum yetişkin birinin sorumluluğunu alacak durumda değilim ve istemiyorum de
yapıcam zaten sonrada defolup gidicem durum onu gösteriyoGörümce yerleşmeden eşinle tartışmam gerekiyior , eşler arasında tartışma ayardır
Bunu mutlaka yap
bencede öyle ama bana yol göründü sanırım ben bunlarla uğraşamamAA şuna bak densiz
Evet sonradan geldim eve oglunuzla evlendim artık onla aileyiz deseydiniz.
Bundan sonra iş esinizde bence onun içinde çok zor ya siz ya onlar diyecek arayı bulması imkansız gibi
vermiycemcok üzüldüm kesinlikle taviz vermeyin
iyi ama sorumluluğu bende sen karışma demek yemeğini çamaşırını vs ben yapacağım sen bu evde sayılmıyorsun demek olurBöyle konuşma yapma eşin onun sorumluluğu bende der sana ne oluyor der
Zaten kardeşi de abisini çekemez bence ev işi yemek temizlik abisinin çamaşırlarını yika falan siz evde olmazsanız kaçar kısa sürede este anlar eğer mani olmazsa nasıl salaklık yaptığınıbencede öyle ama bana yol göründü sanırım ben bunlarla uğraşamam
hasta olucam
ben bunlar gibi terbiyesizlik yapamıyrum
ne desem ne yapsam karar vermişler bellikiBöyle konuşma yapma eşin onun sorumluluğu bende der sana ne oluyor der
olanlardan müşdem bulandı artıkBana yol göründü diyorsunuz ne çabuk pes ettiniz, bu konu açılmadan tek kelime etmeyin. Arkamdan iş çevirme işini çok güzel yapmışsınız. Madem kardeşinle yaşamak istiyordun evlenmeseydin. Hem emrivaki yapılıyor hemde kendi aralarında karar veriliyor. Kabul edilir bir şey değil. Benim son sözüm bu. Bu kadar net!
esinizle konustunuz mu ben orayi kacirdimvermiycem
ne olursa olsun artık
ben hizmetçi olucam hanfendiyeiyi ama sorumluluğu bende sen karışma demek yemeğini çamaşırını vs ben yapacağım sen bu evde sayılmıyorsun demek olur
bugün kv ile görüştükten sonra daha konuşmadımesinizle konustunuz mu ben orayi kacirdim
hmmbugün kv ile görüştükten sonra daha konuşmadım
öncesinde konuştuğumda ben sana öyle bişey demedim kendi kendine olay çıkarma diyip geçiştirdi sürekli
akşam herşey belli olucak bakalımhmm
sen demiyorsun ama annen söylüyor diye konusun bakalim tepkisi ne olacak
Onlar kızı için gelini harcar, gözünü aç sendeolanlardan müşdem bulandı artık
aslında pes etmem ama bunlarla uğraşamam
kv bağırıyo bana telefonda yüzüme kapttı telefonu bunu haketmedim ben