görümce belası

Kayınvalidenize ne cevap verdiniz peki?
Sizin hayır demenize rağmen illa gelicek demenizin rahatlığını da eşinizden alıyormuş demek ki.
ben her defasında olmayacağını smyledim sana dedim beni duymak istemiyosun
senin lafının geçerliliği yok sen sonradan geldin orası benim oğlumun evi onunda abisinin evi sen sonradan geldin diyo
çirkinleşmeyin sizin yüzünüzden yuvamız bozulucak ben istemiyorum dedim
bizimde huzurumuz bozuldu senin yüzünden ortalığı bulandırma dedi yüzüme kapattı

kv nin bu konuşmaından sonra umarım sakinliğimi korurum teli yüzüme kapattı bide

Böyle konuşma yapma eşin onun sorumluluğu bende der sana ne oluyor der

AA şuna bak densiz
Evet sonradan geldim eve oglunuzla evlendim artık onla aileyiz deseydiniz.
Bundan sonra iş esinizde bence onun içinde çok zor ya siz ya onlar diyecek arayı bulması imkansız gibi
bencede öyle ama bana yol göründü sanırım ben bunlarla uğraşamam
hasta olucam
ben bunlar gibi terbiyesizlik yapamıyrum

Bana yol göründü diyorsunuz ne çabuk pes ettiniz, bu konu açılmadan tek kelime etmeyin. Arkamdan iş çevirme işini çok güzel yapmışsınız. Madem kardeşinle yaşamak istiyordun evlenmeseydin. Hem emrivaki yapılıyor hemde kendi aralarında karar veriliyor. Kabul edilir bir şey değil. Benim son sözüm bu. Bu kadar net!

bencede öyle ama bana yol göründü sanırım ben bunlarla uğraşamam
hasta olucam
ben bunlar gibi terbiyesizlik yapamıyrum
Zaten kardeşi de abisini çekemez bence ev işi yemek temizlik abisinin çamaşırlarını yika falan siz evde olmazsanız kaçar kısa sürede este anlar eğer mani olmazsa nasıl salaklık yaptığını

olanlardan müşdem bulandı artık
aslında pes etmem ama bunlarla uğraşamam
kv bağırıyo bana telefonda yüzüme kapttı telefonu bunu haketmedim ben

bugün kv ile görüştükten sonra daha konuşmadım
öncesinde konuştuğumda ben sana öyle bişey demedim kendi kendine olay çıkarma diyip geçiştirdi sürekli
hmm
sen demiyorsun ama annen söylüyor diye konusun bakalim tepkisi ne olacak

Terbiyenizler ya sen sonradan geldin ne cariye mi almis oglunun koynuna girsin diye...

aramıs aramamıs mesaj yazmıs yazmamıs cok fazla kafaya takmıssınız onu gecın orda haksızsınız da
sızde kalmasını ıstememekte haklısınız kımse duzenı bozulsun ıstemez
tavrınızı en bastan koyun gecıcı gun falan tamam ıdare edılırde sızınle yasayacak degıl heralde yanı ınsallah oyle bır sacmalık yapmaz

olanlardan müşdem bulandı artık
aslında pes etmem ama bunlarla uğraşamam
kv bağırıyo bana telefonda yüzüme kapttı telefonu bunu haketmedim ben
Onlar kızı için gelini harcar, gözünü aç sende
Eşinle bir güzel tartış nasılsa istediğin olmuyor onlarında huzıru kaçsın, neden hep gelinler fedakar olmak zorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…