görümce belası

olanlardan müşdem bulandı artık
aslında pes etmem ama bunlarla uğraşamam
kv bağırıyo bana telefonda yüzüme kapttı telefonu bunu haketmedim ben
telefonu yuzunuze mı kapattı terbıyesızlık yapmıs orda
ınsanlar konusarak anlasır
bence net sekılde ne ıstedıgınızı ne ıstemedıgınızı konusun madem bu kadar yuz goz olunmus

iyi ama sorumluluğu bende sen karışma demek yemeğini çamaşırını vs ben yapacağım sen bu evde sayılmıyorsun demek olur
Sorumluluk demek namusunu korumak demek, yani kız birinden hamile kalırsa erkek kardeşi hesap verecek

aramaması değil sıkıntım aslında umrumda bile değil
yani hiçbir aşamada ortada yokken bizde kalmak için plan yapmaları canımı sıkıyor
tavrımı koydum ama planlar yapılmış bile
bizimle yaşıcakmış evet saçmalık ama yapmışlar tüm kurguyu
kv bana sen sonradan geldin benim oğlumun evi bile dedi

Bana yol göründü diyorsunuz ya.. Olay o şekilde gelişirse (ki umarım tersine gelişir) onların canına okumadan çıkmayın o yola. Huzur kaçırmak nasıl olurmuş gösterin. Madem o etiketi yapıştırdılar yapmadığınız halde.

Onlar kızı için gelini harcar, gözünü aç sende
Eşinle bir güzel tartış nasılsa istediğin olmuyor onlarında huzıru kaçsın, neden hep gelinler fedakar olmak zorunda
sesimiz çıkınca bi anda ben kötü oldum huzur bozan oldum
şimdiye kadar sessiz kaldım diye tepeme çıktılar bakın
bana yol gösteriyo kv

Esiniz annesine sizi kabul ettirememis dolayisi ile suç onun. Ne demek sen sonradan geldin orası oğlumun evi. Annemin evine gider eşimle kardeşini bas basa bırakırdım zira esiniz de hak ediyor.

elimden geleni yapıcam ama bu durumdan onlar memnun olucak gibi
en başında bilseydim hiç evlenmezdim
bende nasıl olsa uzaktalar diye düşünmüştüm ters tepti

Ailecek hepsi cirkef sende onlar gibi olmak zorundasın, hatay kültürü kadını tınlamaz gelini hiç tınlamaz ki belli kaynanadan
Kızım işin zor, nasıl bir aileye düşmüşsün

Esiniz annesine sizi kabul ettirememis dolayisi ile suç onun. Ne demek sen sonradan geldin orası oğlumun evi. Annemin evine gider eşimle kardeşini bas basa bırakırdım zira esiniz de hak ediyor.
bende bunu yapıcam hiç kimseye hizmet edemem
enayi dicekler baksamda zaten kimseye yaranılmıyo

Ailecek hepsi cirkef sende onlar gibi olmak zorundasın, hatay kültürü kadını tınlamaz gelini hiç tınlamaz ki belli kaynanadan
Kızım işin zor, nasıl bir aileye düşmüşsün
çok geç oldu ama anladım
olan bana oldu herkes mutlu

telefonu yuzunuze mı kapattı terbıyesızlık yapmıs orda
ınsanlar konusarak anlasır
bence net sekılde ne ıstedıgınızı ne ıstemedıgınızı konusun madem bu kadar yuz goz olunmus
evet bagırıp çağırdı teli kapattı
ben istemediğimi söylediğim için bu tepkileri
tamam deseydim iyiydi

Eşin akşam bomba gibi gelecek kaynanan onu üstüne salacak hazırlıklı ol gerekirse babanı çağır arkan sağlam olsun

aşkıım merhabalar. üzücü bir durum tabi. sen öncelikle ne karar verirsen ver o kararda kararlı, sabırlı ve sakin olmalısın. ne oluyorsa olsun eşine sakin sakin anlatacaksın durumu. sakın kardeşi bile olsa aranıza sıkıntı girmesin girerse bile uzatmamaya çalışın. erkekler biz kadınlar kadar çok yönlü düşünemiyor o yüzden bir çok konuyu detaylıca anlatmak lazım. neden istemediğini eğer eve gelirse neler olabileceğini anlatman lazım unutma sakın kararlı olmalısın. isterse seni düğünde ya da başka zaman yalnız bırakmasın isterse aranız mükemmel olsun bu bir şeyi değiştirmez. evine gelip yaşaması sizi her türlü kötü etkiler. hele ki aramamış aman diyim aranızı daha çok bozar ben sana diyim. görümcenin de ailenin yanına dönmek istemesi normal karşılanabilir isteimiyordur rahat bir yaşam istiyordur ama bu sizin yanınızda da rahat olmayacaktır. sana extra iş çıkacak şaka gibi üstelik çalışıyorsun. gelecekse de başka bir ev olsun gitsin orda kalsın. ona sen de söyleyebilirsin eşine de söyletebilirsin. ona sizin yanınıza geldiğinde bile istediği yaşam olmayacak. üniversiteyi bitiren herkes kendi ayaklarının üstünde öyle ya da böyle durabilir. dediğim gibi kuzucum kararında haklısın ve arkasında durmalısın. bir orta yolu bulun.

Eşin akşam bomba gibi gelecek kaynanan onu üstüne salacak hazırlıklı ol gerekirse babanı çağır arkan sağlam olsun
babamı bunlarla muhatap etmiycem,çirkef bunlar terbiyesiz ,biz bunlar gibi olamayız
babamın bunlara maruz kalıp üzlmesini istemem

Şimdi birde şeytanın avukatlığını yapayım
Eşin faxsa kalmayacaj deyip seni kandıracak ki olaylar bitsin diye sende o arada kıza alışmış olacaksın

babamı bunlarla muhatap etmiycem,çirkef bunlar terbiyesiz ,biz bunlar gibi olamayız
babamın bunlara maruz kalıp üzlmesini istemem
Oxaman akşam için güçlü ol istemiyorum diye diret sakın ağlama, uzun uzun neden istemediğini ona anlat

canımsın ne güzel yazmıssın uzun uzun üşenmeden
ben kararaımın net olduğunu söyledim defalarca kv beni duymak istemiyor
bütün planlar yapılmış biizmle kalıcakmış kız başına olmazmış orda kalsa körelirmiş çalışıp para biriktiricekmiş daha neler neler
eşime soruyorum ben sana böyle bişey demedim diye geçiştiriyor
en son görümceye yazdım bana cevap yazmadı annesini arayıp söylemiş
kv aradı beni bağırdı çağırdı orası benim oğlumun evi sen sonradan geldin huzurumuzu bozma ddi ve teli yüzüme kapattı

Keşke buradakilerin gazına gelip gorumceye mesaj atmasaydin. Vakti gelip eşin gelsin dediğinde sen bana başından beri böyle bir durum yok demiyor muydun? Çocuk mu kandirdin yani? Deme durumun olacaktı ve sen haklı olacaktın. Şimdi eşini bir güzel doldurdular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…