bana kapı gösteriyo bide terbiyesizBu kadar olaydan sonra gelip kalmaz herhalde. Annesini de beni istemiyor gitmicem demek için aramıştır bence
Kim kapı gösteriyor?bana kapı gösteriyo bide terbiyesiz
bakalım ne dicek bugün ben sana böyle bişey demedim duruyoduEşinize akşam sakince al karşına konuş bana danışman gerekirdi bu planı yaparken ben de bu evde yaşıyorum benimde evim bi abi olarak kız kardeşini düşünüyor olabilirsin ama benide düşünmen gerekirdi bize yakın bi ev bul istediğin zaman gider görürsün elin üstünde olur vs huyuna git baktın olmuyor aynı terane yüzüne bile bakma
kvKim kapı gösteriyor?
şuanda bunu ne kadar yapmak istediğimi tahm,n bile edemezsin bu yaşıma kadar hiç böyle bi kavga etmedimGörümce gelince saçını başını yol
Kapının önüne koy, böyle çirkeflerle böyle baş edilir madem ki gurursuz
telefonu meşgul bayadır eşimin kesin annesiyle konuşuyoŞimdi yana döne eşini arayıp ağlıyordur annesi
eşin gelince ne tepki verecek bakalım o açmadan sen açma konuyu
kv
oğlunun eviymiş diğerininde abisinin sen sonradan gelme diyo bana
evliyiz bizGörümce başına bela olacak evlilik tarihini ertele bu meseleyi sende ailene aç, baban babası ile görüşsün, sakın hafife alma, kaynana cadısını dinleme, ortalık bulanmadan sakine kavuşmayacak
Allahın emri dur bakalım eşinin tepkilerine göre dolduruşa gelme oranını hesaplayabilirsintelefonu meşgul bayadır eşimin kesin annesiyle konuşuyo
geç oldu ama anladım maalesefEvliliğin pek iyi başlamıyacak eşin olacak adamdan bir cacık olmaz evlensen dahi hemen hamile kalma, anası, kızkardeşiyle bir olup bunlar seni evden kovma potansiyelleri var
kv her konuşmada söylüyo diye celalleniyorumİyi de kimse görümce için sizinle beraber yaşasın dememiş ki, niye celalleniyorsunuz?
akşam herşey belli olucakAllahın emri dur bakalım eşinin tepkilerine göre dolduruşa gelme oranını hesaplayabilirsin
ama lütfen sakin ama net ol
Kayınvalidenize ne cevap verdiniz peki?akşam herşey belli olucak
akşam işler baya karışıcak zatenEşin benim bilgim yok derse akşam konuştuğunuzda annen bunları söyledi ara o zaman benim yanımda konuş. Sana bana sormadan bizim evimizin sahibi gibi karar alınıyor bu durumda ben kabul etmiyorum diye net konuşun. Ama belli ki eşinizin haberi var bu aşamadan ve bu tavırlardan sonra net istemiyorum kesinlikle diyin!
Sinirlenip haklıyken haksız konuma düşme görümceni yada eşinin annesini suçlayacak tek laf etme eşineakşam herşey belli olucak