- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.712
Zaten ben bu konuda size hak veriyorum. Sorun şu ihtimal üzerinden eşinizle tartışıyorsunuz. Durum kesin olarak kesin size geleceği üzerine olsaydı zaten fikrinizi söylemeniz hatta evinizde istememeniz kadar doğal bişey yok. Ama siz ihtimal üzerine huzur kaçırmışsınız zamanını beklemelisiniz böyle yaparak eşinizi öbür tarafa daha çok yönlendirmiş oluyorsunuz. Onlarda ailesi tabiki atamaz ama gıcıklık oluraa ortada istemediğinizi bile bile kabul edebilir gelmesini. O yüzden her şey doğru ve zamanında konuşulmalıtabiki öyle kesinlikle haklısınız
bütün bunlara rağmen gelip bize yerleşme düşüncesi beni sinirlendiriyor açıkçası ne hakla yanii..
Sende deseydin burası benimde evim bende gelmesini istemiyorum bu kadar netben watsaptan yazdım görümceye ,bana cevap vermedi
şimdi kv aradı x e yazmıssın beni aradı orası benim oğlumun onunda abisinin evi bu kadar okudu emek verdi büyükşehirde çalışıcak,
zaten abisi bizde kalır diyor ortalığı bulandırma huzurumuzu kaçırma
ben şok ellerim titriyor suanda
ben watsaptan yazdım görümceye ,bana cevap vermedi
şimdi kv aradı x e yazmıssın beni aradı orası benim oğlumun onunda abisinin evi bu kadar okudu emek verdi büyükşehirde çalışıcak,
[/QUOTE
Ne alaka be orası oğlunun eviyse gelininde evi bence bu fikir eşinizden çıkmış benden söylemesi kız bence büyük şehirde çalışmak istiyor ama eşiniz ayrı evde değil kendi yanında kalmasını istemiş.
Görümce başına bela olacak evlilik tarihini ertele bu meseleyi sende ailene aç, baban babası ile görüşsün, sakın hafife alma, kaynana cadısını dinleme, ortalık bulanmadan sakine kavuşmayacakSende deseydin burası benimde evim bende gelmesini istemiyorum bu kadar net
Şok olacak bir şey yok ki hepimiz eşinin annesine tamam dediğini anlamıştık zatenben watsaptan yazdım görümceye ,bana cevap vermedi
Ne alaka be orası oğlunun eviyse gelininde evi bence bu fikir eşinizden çıkmış benden söylemesi kız bence büyük şehirde çalışmak istiyor ama eşiniz ayrı evde değil kendi yanında kalmasını istemiş.ben watsaptan yazdım görümceye ,bana cevap vermedi
ben bunlarla baş edemiycem sanırım insanlıktan çıktımSende deseydin burası benimde evim bende gelmesini istemiyorum bu kadar net
bana cevap yazmaya bile tenezzül etmiyo direk annesini aramışŞok olacak bir şey yok ki hepimiz eşinin annesine tamam dediğini anlamıştık zaten
iş size düşüyor sakin bir şekilde eşinle oturup konuşman ve net olman lazım
kv dediğine göre dediğiniz şekilde olmuşNe alaka be orası oğlunun eviyse gelininde evi bence bu fikir eşinizden çıkmış benden söylemesi kız bence büyük şehirde çalışmak istiyor ama eşiniz ayrı evde değil kendi yanında kalmasını istemiş.
Nişanlısı değil ki eşi yani eşi olduğu halde böyleSende aileni arkana al madem ki nişanlın senin fikrini almamış, danışmamış
Demek ki seni hep 2 planda tutacak
Her olayda
Aramadı diye uzulmüşünüz ben olsam hiç umrumda olmazdı.Diğer konudada haklısınız bence arayıp kızla konuşun.Herkesın ozeli var nefret edıyorum gercektebMerhaba arkadaşlar,
Nişanımıza düğünümüze bile gelmeyen bi görümce var sözde abisine kırgınmış çokta önemli değil kendini en başta gösterdi zaten,sonrasındada beni hiç aramadı watsaptan cuma mesajı atardı binde bir, oda ben sitem edene kadar ( sitemimin sebebide hiç aramayıp kafasına estiğinde resimli bi mesaj atması )bir sürü sorun yaşadım sağlık sorunu vesaire hepsinden haberi var farklı illerde yaşıyoruz bu arada ailesiylede, abisine olan kırgınlığıda herşey bittikten sonra geçti bianda arada çaldırır o arasın diye yada watsaptan yazar.(bize gelince dakikası yok )Hanımefendi üniversite okuyodu ailesi ve bizden başka bir ilde ,okulu bitti,Ailesinin yanına dönücek aileside çok baskıcı.Onların yanına dönmemek için bizim yaşadığımız ilde iş bulmaya çalışıyor şaka gibi....ve inanamıycaksınız aileside onunla aynı düşüncede .Bunu duyduğumdan beri sinirlerim tepemde ,eşime asla istemediğimi söyledim.Benimde bir düzenim ,özelim var.zaten çalışıyoruz birbirimizi zor görüyoruz.Eşimde ben sana böyle bişey demedim dedi geçiştirdi ,bende bu konudaki düşüncemi bil o zaman dedim doğal olarak gerildik. Bu kadar yüzsüzlük olmaz işi düşünce biz aklına geldik, gitsin ailesinin yanına ben ona bakamam benmi doğurdum banane haksızmıyım kızlar çok canım sıkkın çok ..
Çok kötü bir evlikikNişanlısı değil ki eşi yani eşi olduğu halde böyle
Eşinize akşam sakince al karşına konuş bana danışman gerekirdi bu planı yaparken ben de bu evde yaşıyorum benimde evim bi abi olarak kız kardeşini düşünüyor olabilirsin ama benide düşünmen gerekirdi bize yakın bi ev bul istediğin zaman gider görürsün elin üstünde olur vs huyuna git baktın olmuyor aynı terane yüzüne bile bakmakv dediğine göre dediğiniz şekilde olmuş
eşim bana böyle söylemdiği için ben çırpındıkça dibe çöküyorum
aramdığına değil inanınAramadı diye uzulmüşünüz ben olsam hiç umrumda olmazdı.Diğer konudada haklısınız bence arayıp kızla konuşun.Herkesın ozeli var nefret edıyorum gercekteb
Nişanlısı değil ki eşi yani eşi olduğu halde böyleSende aileni arkana al madem ki nişanlın senin fikrini almamış, danışmamış
Demek ki seni hep 2 planda tutacak
Her olayda