görümce belası

bugün bu olayı yapmam
lazım kopsun dananın kuyruğu haklısın haberdar edicem

Sakin evinizi birakip gitmeyin, rahat rahat gelir yerlesir bu tip, bunlarda bu potansiyeli taa buradan gordum. Hatta kaynana da gelir hazir siz yoksunuz diye, siz de o sartlarda asla donmeyeceginiz icin olan evliliginize olur. Maalesef erkeklerin boyle konularda basireti baglanabiliyo, kim bilir ne duygu somurusu yapiliyo telefonda. Siz evinizi terk etmeyin, zorla gelecek hali yok sonucta. Tutsunlar ozel yurtlarda bir oda, bu kadar basit. Gorumce ve kayinvalide cok tehlikeli tipler bu arada, uzak tutun kendinizden.

bu kadar direnmeme rağmen gelirse gitmekten başka hiçbir çözüm yolu bırakmıyolar bana
aynı evde aslan yaşayamam görümce illetiyle
eşimde benim net kararıma rağmen müsade ederse gelmesine ben çokta umrunda değilim demekki durmanın hiçbi manası yok

valla senin huzurunu kacıran bi kadını ben olsam esimi e degil ara görümceni hic oralı degilmis bilmezmis gibi napıcaksın iş bulsanda nasıl ev tutucaksın de sizde kalırım derse ben kimsenin sorumlulugunu alamam de kac yasında insansn de baska bi ilde calısmayı düsünürken nerde oturcanıda düsünmüssündür de vs vs

Hemsirelik de her gun yeni devrimlerin yasandigi inovatif bir alan degil ki. Egitim cok farkli degildir herhalde. Kariyere susamis hanim kızımız icin tek sıkinti Hatay'da basvuracak kurumun az olmasi. Ama bu korelmeme sevdasiyla cok calisir ve onu da halleder .

Daha hiç karşılaşmadan görümce BELASI başlığı bana çok saçma geldi öncelikle zaten sizinle muhattap bile olmayan bir kizin gelipevinizde kalacağını pek düşünmüyorum kendi kendine havalara girmişsin eşine de boşuna baskı yapmaya başlama senden uzaklaşabilir bir erkeğin en nefret ettiği şey ailesine dil uzatmak helede ortada birşey yokken

İstanbulda bir çok özel kız yurtları var
Görümce oraya yerleşsin, ki orada kalanların hepsi zaten öğrenci değil çalışan genç bekarlar kızlar çoğunlukta
Eğer ki sizde kalacaksa oda sınırlı günler olarak kalabilir yoksa evliliğiniz kavga ile başlar bu şekilde devam eder birde kaynana dahil olur eşin zaten senden yana olmaz en sonunda evi onlara terk edersin ailecek beraber kabile hayatı sensiz yaşasınlar

Ortada birşey yok hissi verirler onlar plan yapmadan onların planını bozmak marifet
Hep iyiniyetli olduğımızdan kayıp eden hep gelinler oluyor, herkes doğurduğu çocuğun sorumluluğunu alsın, eşek kadar olsa bile!

hanımkız babasından kaçıyo tek derdi bu

Son düzenleme:

sen hele bi yaz görümcene, eger yinede gelirse o zaman ikisini birden kapinin önüne koyarsin. niye sen gidiyosun ki?

burda kalıcakmış planlar yapılmış daha hiç karşılaşmadığım halde başıma bela oldu başıma kaldı işte
bende istemiyorum bu durumda benim için bela tabiki
benim aklıma bu geldi yazdım üzerinde çokta düşünmedim açıkçası
amacım olmayan bişey için eşime baskı yapmak değil sonuçta huzurumuz bozuldu
sessiz kaldığımda daha büyük sıkıntılar olacak eminim

Sizin gibi gelinler düşman başına ... Görümce belası nasıl bir söz...Abisine kırılmış olamaz mı ? o sebepten sizinle de muhatap olmamıştır. Okul kapanınca sizin yaşadığınız şehirde çalışabilir , çalışmaya geliyor maaşıyla ev açar kendisine ... Babasının o şekilde izin verebileceğini düşünmüştür.

aslında en güzeli ailesin,n yanında kalmasıda anlatamadım bi türlü,kızınki şımarıklık

benimki gibi görümce düşman başına asıl
kırıldığı abisinin muhatap olmadığı yengesinin evinde işi yok gitsin ailesinin yanında çalışsın ben ona bakamam evmi açıyo napıyosa yapsın
konuyu okumadan yorum yazmanızda çok garip ,bizim eve yerleşicek diyorum başından beri siz ev açar maaşıyla demissiniz ben kabul etmiyorum siz edebilirsiniz
bence büyük konuşmayın hayatın ne getireceği belli olmaz

yorumlara bakın kötü gelinmiş düşman başınaymış
insanlar ne acayip ses çıkarmasam gelip yerleşse yine ben kötü olucam
allah razı olsunmu dicekler bana enayi dicekler yarın bi gün evlenip gidicek olan benim yıllarıma olucak

Size katılıyorum ama eğer yüksek lisans yapıcak bir öğrencinin bölümü farketmeksizin gidiceği üniversite önemlidir İstanbul üniversitesinde bi yüksek lisans yapmak var bir de Hatay Erzincan da ki üniversitede yapmak var hiç yapmasın daha iyi kariyer yapıcak biri için bunlar önemli bir kısastır. Ama burda kız yüksek lisans değil belki iş imkanı İstanbul a göre iyi değildir bu yönde bir şey diyemem ama gelşpte başkasında kalmak saçma hemşire maaşları kötü değil arkadaşlarımdan biliyorum gelirse ayrı evde kalması iki taraf içinde daha iyi olur çevre edınırse daha sonra ev arkadasıda edınebilşr ıkı uc hemşire aynı evde kalmak daha mantıklı başkalarında kalıp yük olmak saçma ben ananeme gittiğimde bile rahat olamam dayımlar vs insanın kendi evi gibi olmuyor en basiti duş alırken bile insan rahatsız oluyor

Yapılan iyi niyetin fedakarlığın geri dönüşü olmuyor, bizzat yaşadım

ben watsaptan yazdım görümceye ,bana cevap vermedi
şimdi kv aradı x e yazmıssın beni aradı orası benim oğlumun onunda abisinin evi bu kadar okudu emek verdi büyükşehirde çalışıcak,
zaten abisi bizde kalır diyor ortalığı bulandırma huzurumuzu kaçırma
ben şok ellerim titriyor suanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…