- 16 Aralık 2014
- 41
- 12
Hala görücü gelme vs olayları kaldı mı ya
Bu görücü olayını şöyle modifiye etseniz. Siz çocukla buluşup bişeyler içseniz yeseniz kısaca tanışsanızda akışa bir baksanız. Yani ailesinin yanına takılıp tin tin görücü geldim ben diyen çocukta ne biliyim... Yaşınız kaç bu arada?
Uzayda mi yasiyorsunuz herhalde kaldi. Yil 2015 diye her şey mazi olmadi yaniGorucunun eve gelmesi mi kaldi?
Uzayda mi yasiyorsunuz herhalde kaldi. Yil 2015 diye her şey mazi olmadi yani[/QUOTE
Ben uzayda yasamiyorum da, siz yeni bulunan bir gezegenden yaziyor olmalisiniz. Bu gezegende cok sey degisti bayan. Sizin de ayni cizgiyi yakalamaniz zaman alacaktir.
Uzayda mi yasiyorsunuz herhalde kaldi. Yil 2015 diye her şey mazi olmadi yani
evet görücü geldi gitti :) çocuğun facebboku yüzünden reddettim bi de doğu görevini daha yapmamıştı oysaki ben doğudan memleketime gelmiş bulunmaktayım:) sırf doğu görevi de olsa neyse ama o facedeki yabancı uyruklu kızlar işi bozdu yoksa çocuk fena bi tip değildi
Tatlim değiştiği için mi hala görücü konuları aciliyor
ne alaka ya, kavun mavun.. ha arkadas ortaminda tanismissin, ha aile ortaminda.. senin soz hakkin yok da onlar orana burana bakip karar mi veriyo? cok sacma..Kızlar görücü gelmesi bana cok aşağılayıcı bir şey gibi geliyor çünkü bakıyorlar ve bir karar veriyorlar olumlu ya da olumsuz sanki pazardan kavun seçer gibi. Amma yaş kemale erdi mecburen kabul ediyoruz goruculeri.
Şimdi size sorum şu : görücüye karşı nasıl davranmalı bilmiyorum. Mesela kapıda ben mi karsilamaliyim yoksa sonradan mi girmeliyim içeri? Geleneksel sorumuz ' Nasılsıniz? ' sorusunu ilk ben mi sormaliyim yoksa onlardan mi beklemeliyim ? Yanlarında az mi durmalıyim? Bir de telefonumu isterlerse vermeli miyim?
Bu tur sorular aklimi karistiriyor. Cevaplarsaniz sevinirim.
oyle düsünme..hicbir kız ailesi gururundan oglan evine gitmeyecegine gore mecburen oglanevi kizevine gelir canim:)
Hayir esimle bir cafede tanistim ama cevremde var boyle evlenen kisilerSiz bu nenem usuluyle mi evlendiniz?
Hayir esimle bir cafede tanistim ama cevremde var boyle evlenen kisiler