tabiiki hayir. yanlis anladin kaydirigubbakcemile3
bana görücü geldiginde 14 yasindaydim. ama ozamanlar cocuktum tabiki umrumda olmazdi. zaten bana sonradan söylendi :dilcikar:
simdi 20 yasindayim a.s
güzelim, niye üstüne alındınki bu zeka mevzunu:)
benim orada o cümleyi niye yazdığımı anlamak içinde ortalamanın üzerinde bir zekası olması lazım gerçi insanın:) o yüzden belki haklısın üzerine alınmakta yerimseniben
bak yine düşünmekten yoksun birisi olarak zeka tespitinde bulundum-tatlicadiarzu-
çok sakinimdir, birisi damarıma basmadan asla sert konuşmam ama damarıma basanında damarına basarım..
genelleme yap sonra cvp verene niye üstüne aldın ki de, buda güzel
haklısın sen istediğini söyle ett ses çıkarmayalımm
damarımada bastın süpersinn, teksinn :lepi::lepi:
unutmadan konuşma tarzın çok hoşş sen devam ett .gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
şimdi insan yorum yaparken biraz düşünmesi lazım...kaldı ki bu kadar basit bir şeyi düşünemeyen insanların zeka tesbiti yapması çok güzell..
size göre görücü gelen kızların zekası düşük gelmeyenlerin yüksek öylemi?
ben görücü usulüyle evlenmedim ama görücüm de oldu...2. üniversitemi okuyorum ve böyle bir çok insan varr.gamyoncuiremsu
demekki ortalamanın üzerinde zekada bir kızsın ki sana görücü gelmeye cesaret edemiyorlar:)
niye bunu dert ediyorsun ki kendine, bir sürü insan gelip seni pazarda satılan bir eşya gibi inceleyecekler sonra lütfedipte beğenirlerse kıymetli oğullarına alacaklar!!!!
sence hoş bir durummu bu? boşver hiç düşünme böyle şeyleri. ne güzel saçma bir olayın içerisine girmiyorsun işte..
buradan duyurulur asla ve asla kızlarıma görücü kabul etmiyorum evime
...müstakbel kayınvalide adaylarının beni çok beğenip ısrarla istemeleri,baygın baygın bakışları,evet demem için yalvarışları hoşuma giderdi...
çok iyi moral verdinyapmayın kızlar bence görücü gelmesi güzel bir durum.babam görücülerime çikolata almaktan bıkardı artık.bende gelenlere servis yapmaktan...ama o kadar insanın müstakbel kayınvalide adaylarının beni çok beğenip ısrarla istemeleri,baygın baygın bakışları,evet demem için yalvarışları hoşuma giderdi.beni ne doktorlar,fabrikatörler,kuyumcular istedi.ama ben hiç birine gitmedim.aşkımı tercih ettim.ve doğru bir tercih yaptım...