Ben yadırgamadım, yani olabilir ailesi merak etmiştir. mesela bana biri aracı olmuştu annesi ve yengesi çıkıp gelmişti, benim ısrarla çocuğu da getirin dememe rağmen. yani oraya çok takılmayın bence, vakit geçirin tanımaya çalışın. Aklınıza, mantığınıza uyuyorsa neden olmasın? Bana bir arkadaşım şey demişti ; biriyle tanıştığın da şunu da sorgula ben bu adamla öpüşebilir miyim :) cevap evetse şans verilebilir :)merhaba
Beraber calıstığım iş yerindeki bir abla beni biriyle tanıstırdı çok fazla flörtüm konustuğum oldu ama sevemedim bağ kuramadım 3 4 senedir hayatımda kimse yok. Çok ısrar etti tanısmam konusunda tamam bi kaç kere bahane uydurdum gitmedim ama en son artık gideyim görüşeyim sonra beğenmedim der geçerim dedim. Çocuk görüşmeye annesi ve babasıyla geldi ben 27 yasına gireceğim o 31 yasında lisans mezunu bende ön lisans. Ailesiyle gelmesinden dolayı farklı geldi aslında ilk defa böyle bişey yaşadım ve olaylar gelişti 1 bucuk aydır konusuyoruz biraz a sosyal biri çevresi pek yok kötü alışkanlığı yok genelde evcimen gözlemlediğim kadarıyla. 3 4 defa yanlız buluştuk herhangi bir girişimi yok yanlış anlarım kızarım diye korkuyor önemsiyor , Tüüm sülalesi beni biliyor 2 kardeşler ablasına tanıstırmaya götürdü teyzelerine götürdü. Baktığımda Çirkin dediğim biri değil ama duygusal bi bağ da daha kuramadım. Ailesinin niyeti ciddi en yakn zamanda ailemle tanısmak istiyor. Sormak istediğim nasıl bi aileden geldiğini biliyoruz nasıl biri olduğunu biliyoruz senelerdir kimseyle duygusal bir bağ kuramıyorum. Görücü usulü veya mantık evliliği Hakkında düşünceleriniz nelerdir zamanla sıcaklık kurulur mu sevgi oluşur mu sizce ? kafam allak bullak araştırdık çok insan aracı oldu saygısından vs şüphem yok ama korkuyorum galiba bi anda 1 bucuk ayda gelişti herşey
İlk görüşmeye anne baba getirilir mi ya?Ben yadırgamadım, yani olabilir ailesi merak etmiştir. mesela bana biri aracı olmuştu annesi ve yengesi çıkıp gelmişti, benim ısrarla çocuğu da getirin dememe rağmen. yani oraya çok takılmayın bence, vakit geçirin tanımaya çalışın. Aklınıza, mantığınıza uyuyorsa neden olmasın? Bana bir arkadaşım şey demişti ; biriyle tanıştığın da şunu da sorgula ben bu adamla öpüşebilir miyim :) cevap evetse şans verilebilir :)
Aşkım görücü usulü de evlenebilir ben öyle evlendim ama ilk görüşmede kocam getirmedi anasını babasını. Sadece “gelin” arayışındalar belli ki duygu his beğenmek vakit geçirmek yok. Sanki saksı bakıyorlar.Siz mantık evliliği ve görücü usulünü sormuşsunuz ama benim dikkatimi ailesinin niyeti ciddi demeniz ve ailesiyle gelmesi çekti.
Ailesiyle ilk buluşmaya gelmiş adam. Ailesinin niyeti ciddi nedir? Ailesiyle evleneceksiniz sanırım.
Hepimiz o yorumu yaparız. Evlenince aileyle de evleniyorsun deriz ama sizin durum gerçekten onlarla evlenecekmişsiniz gibi ilerliyor. Teyzeyle görüştürme. Kız kardeşle de. Yani birbirinizi tanımaya çalışmaktan çok aileye tanıtılıyorsunuz.
Belli ki kalabalık bir aileniz olacak, sık sık ailesiyle olacaksınız. Evliliğinizin gidişatında söz sahibi olacaklar. İstiyor musunuz bunları?
Adama çok ısınamamışsınız bile.
Çok da gençsiniz. Sevdiğiniz biriyle olmak istemez misiniz? Çekilmez adam sevmeyince aynı evde sürekli.
Mantık nerde anlayamadım. Zengin mi?
Kesinlikle. Nasıl tanıştığı önemli değil de kalanı fena.Aşkım görücü usulü de evlenebilir ben öyle evlendim ama ilk görüşmede kocam getirmedi anasını babasını. Sadece “gelin” arayışındalar belli ki duygu his beğenmek vakit geçirmek yok. Sanki saksı bakıyorlar.
Bir buçuk ay çok erken. Birde sizi yargılamıyorum yanlış anlamayın ama siz daha kendiniz kaynaşmamışken bu kadar ailenin içine girmek herkesle tanışmak doğru değil bence. Hele ilk buluşmaya anne babayla gelmenin elle tutulur bir yanı yok. Daha adam size yabancı bir de üstüne 2 yabancı daha. Ne anlaşılabilir ki öyle bir buluşmadan.merhaba
Beraber calıstığım iş yerindeki bir abla beni biriyle tanıstırdı çok fazla flörtüm konustuğum oldu ama sevemedim bağ kuramadım 3 4 senedir hayatımda kimse yok. Çok ısrar etti tanısmam konusunda tamam bi kaç kere bahane uydurdum gitmedim ama en son artık gideyim görüşeyim sonra beğenmedim der geçerim dedim. Çocuk görüşmeye annesi ve babasıyla geldi ben 27 yasına gireceğim o 31 yasında lisans mezunu bende ön lisans. Ailesiyle gelmesinden dolayı farklı geldi aslında ilk defa böyle bişey yaşadım ve olaylar gelişti 1 bucuk aydır konusuyoruz biraz a sosyal biri çevresi pek yok kötü alışkanlığı yok genelde evcimen gözlemlediğim kadarıyla. 3 4 defa yanlız buluştuk herhangi bir girişimi yok yanlış anlarım kızarım diye korkuyor önemsiyor , Tüüm sülalesi beni biliyor 2 kardeşler ablasına tanıstırmaya götürdü teyzelerine götürdü. Baktığımda Çirkin dediğim biri değil ama duygusal bi bağ da daha kuramadım. Ailesinin niyeti ciddi en yakn zamanda ailemle tanısmak istiyor. Sormak istediğim nasıl bi aileden geldiğini biliyoruz nasıl biri olduğunu biliyoruz senelerdir kimseyle duygusal bir bağ kuramıyorum. Görücü usulü veya mantık evliliği Hakkında düşünceleriniz nelerdir zamanla sıcaklık kurulur mu sevgi oluşur mu sizce ? kafam allak bullak araştırdık çok insan aracı oldu saygısından vs şüphem yok ama korkuyorum galiba bi anda 1 bucuk ayda gelişti herşey
Normal de getirilmemesi lazim ama getirmisler ne diyelimİlk görüşmeye anne baba getirilir mi ya?
kankasını onu geçtim ablasını getirse bile belki okey derim anne baba çok yanlış çok ütopik ve çok tehlikeli başka bir şey var bundaNormal de getirilmemesi lazim ama getirmisler ne diyelimyani belki yasadigi yer de öyledir. Benm cevrem de de oluyor. Eger biri araci olmussa tabi.
Olabilir de olmayabilir de ama dedigim gibi benm cevrem de oldugu icin ben yadirgamadim. Bu tarz görüsmeler de daha cok erkegin ailesi ön ayak oluyor. Bizm oglana kiz ariyoruz var mi vs falan diye. Hatta basta anne ya da yaninda yenge,hala,teyze vs bile getiren oluyor. Cocuk olmadankankasını onu geçtim ablasını getirse bile belki okey derim anne baba çok yanlış çok ütopik ve çok tehlikeli başka bir şey var bunda
Mağazaya gidip biblo bakıyorlar sanki pehOlabilir de olmayabilir de ama dedigim gibi benm cevrem de oldugu icin ben yadirgamadim. Bu tarz görüsmeler de daha cok erkegin ailesi ön ayak oluyor. Bizm oglana kiz ariyoruz var mi vs falan diye. Hatta basta anne ya da yaninda yenge,hala,teyze vs bile getiren oluyor. Cocuk olmadan
Gibi gibi. Tercih meselesi ne diyelim.Mağazaya gidip biblo bakıyorlar sanki peh
Ben diyemem de neyseGibi gibi. Tercih meselesi ne diyelim.
Benm basima geldi ama sonuc olumsuzduBen diyemem de neyse
Mutsuz olursun.merhaba