Görücü Usulü İlk Buluşma

İlk evliliginizde babanız 3 saniye gösterip eşinizi karar mı ver dedi.
Ne kadar sürdü evliliğiniz?

Bir arkadaşım ekolü biteli çok olmadı mı ya?

Tamam gorucu usulu olur. Birileri vesile olur insanlar tanisir fakat o andan itibaren araci olan kisilerin aradan cekilmesi gerekir. Ben de birkac sefer bu sekilde birileri ile tanistirildim ama onun sonrasinda araci kisilerin aradan cekilmesini sart kostum. Sonucta o kisi ile tanismis isem, o artik benim ozelimdir, ozel hayatimdir. Neden olumlu mu olumsuz mu diye direk tanistigim kisiye sormuyorum da araci olan kisiye soruyorum. O araci gidecek diger araciya soracak, sonra o da tanistigim kisiye soracak. Ohoooo ölme esegim ölme.

Eskiden akilli telefonlar yok iken bu sekilde olmasi cok normal ama su iletisim caginda hala araciya muhtac olmak asiri sacma. Ben de o kisinin numarasi var ise direk o kisiye sorarim dusuncen nedir diye. Ki bunu yaptim da. Yetiskin iki birey degil miyiz ne gerek var herkesi araya sokmaya? Arkadasiniz direk o kisiye sorsun ne olacak?

Neden üstünüze alındınız anlam veremedim... Eğer evliliginizle ilgili bir sorununuz yoksa savunma yapmamanızı öneririm.

Size cahilsiniz de dememiştim üstelik. Ama okuma zahmetine katlansaydınız alıntı yapılmamasını rica ettiğimi görürdünüz.

Doğrudan size hedef almadığım sürece lütfen alıntı yapmayın.

Madem olumsuz birşey görememiş neden yazmıyor?
Böyle durumlarda erkek tarafı geri dönüş yapar. Birşey oldu da vaz mı geçtiler?

Tüh başlıgı görünce ben olayın kahramanını sen sanmıştım.. Senin konuları hep okuyordum da bu sefer dikiş tutturacak dedim ta ki "konuyu arkadaşım adına açıyorum..." diyene kadar neyse başka sefere artık.

Ben eski eşimle ilk kez görüştükten sonra 3 gün hiç yazmamıştı, ki biz de öncesinde 1 aydır fln mesajlaşıyorduk. Ben beğenmedi herhalde derken, 3. gün yazmıştı ve zaten ben seninle görüşmek istedim benim niyetim belli, senin olumlu yada olumsuz fikrini belli etmen gerekirdi, olumlu düşünüyorsan senin yazman gerekirdi ilk, ben öyle düşündüm demişti. Belki öyle düşünüyordur, aracı olan kişiye olumlu demiş, kızdan yanıt bekliyor olabilir. Ama tabi bana da saçma geliyor, ben de erkeğin beğendiyse yazması taraftarıyım. Yada beğenmedi ama aracı kişiye söyleyemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…