- 31 Ocak 2020
- 2.477
- 9.588
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
İlk evliliginizde babanız 3 saniye gösterip eşinizi karar mı ver dediIlk once arkadasiniza soleyin iyice tabisin bende gorucu usulu evlendim ve aban babam 3 saniye kadzriyla gosterdi o kisiyi sonrasinda karar ver dedi bende onlar razi diye evet dedim suanda ayrildim yeniden evlendim baskasiyla ve o kisiyle yuz yuze konusurken konusmalarina cok dikkat ettim nasil diye sonrasinda tabi bizde hic konusmadik ayni bu durum gibiydi ama onlar bizden haber beklediler kiz ne dicek diye ben numarasibi isteyip iyice konusdum 2ay kadariyla sonra karar verdim o yuzden cok iyi dusunsun karar versin cunku gorucu usulu evlenmek cok zor oluyo iyice konussun ve tanisin yuzukler takilmadan once
Bir arkadaşım ekolü biteli çok olmadı mı ya?Kızlar Merhaba
Bu konuyu bir arkadaşım adına açıyorum
Onun başından geçen bir olay, yorumları kendisine okutacağım.
Arkadaşım görücü usulü biriyle tanıştırıldı. Arkadaşımın akrabası ve çocugun akrabası aynı işyerinde çalışıyorlar o şekilde vesile oldular
Neyse bundan 5 gün önce yüz yüze görüştüler çocukla.
Ama görüşmeden sonra ne mesaj ne arama hiç birşey olmamış.
Sadece görüşmeden bi gün sonra çocugun akrabası yani aracı çocuğu arayıp görüşmenin nasıl geçtiğini vs sormuş. Çocukta demiş ki çok iyi biri ben olumsuz birşey görmedim ama kız ne düşünüyor bilmiyorum demiş.
Bugün 5.gün halen ses seda yok
Sizce bu ne anlama geliyor?
Açık ve net dgeil mi?Oyle çekingen biri değilmiş ki zaten görüşmeden bi kaç hafta mesajlaşmışlar sürekli
Neden üstünüze alındınız anlam veremedim... Eğer evliliginizle ilgili bir sorununuz yoksa savunma yapmamanızı öneririm.Ben de görücü usulu evlendim hanımefendi. Eşim arkadaşımın abisiydi. Bir sefer görüştük ve eşim benim evlenmek için her türlü fedakarlığı yaptı. İlk gün bana tekrar mutlaka görüşeceğiz dedi. Ben de öğretmenim ayrıca (tabiri caizse okumamış cahil bir insan değilim) Şuan çok şükür çok mutluyuz. Bence sevgi geri planda kalıyor diyerek biraz önyargılı davranmışsınız.
Olumsuz düşünüyor malesefOyle çekingen biri değilmiş ki zaten görüşmeden bi kaç hafta mesajlaşmışlar sürekli