Görücü Usulü İlk Buluşma

umutsuzvaka01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
5.023
2.919
Kızlar Merhaba
Bu konuyu bir arkadaşım adına açıyorum
Onun başından geçen bir olay, yorumları kendisine okutacağım.
Arkadaşım görücü usulü biriyle tanıştırıldı. Arkadaşımın akrabası ve çocugun akrabası aynı işyerinde çalışıyorlar o şekilde vesile oldular
Neyse bundan 5 gün önce yüz yüze görüştüler çocukla.
Ama görüşmeden sonra ne mesaj ne arama hiç birşey olmamış.
Sadece görüşmeden bi gün sonra çocugun akrabası yani aracı çocuğu arayıp görüşmenin nasıl geçtiğini vs sormuş. Çocukta demiş ki çok iyi biri ben olumsuz birşey görmedim ama kız ne düşünüyor bilmiyorum demiş.
Bugün 5.gün halen ses seda yok
Sizce bu ne anlama geliyor?

Sizden cevap bekliyorlar. Adam zaten olumsuz bişe görmediğini belirtmiş, daha ne yapacaktı diz üstü çöküp evlenme teklifi mi edecekti..

Başlığı görünce sen görüşüyorsun sanmıştım, en kısa zamanda ınşallah sende biriyle görüşür ve gidersinde gelininizde bi nefes alır.

Görücü usulü evliliklerde sevgi geri planda kalıyor. Sadece mantıkla hareket ediliyor.

Bu sebeple taraflardan ilgi ve alaka beklentisinin az tutulması gerekiyor.

Ama gördüğüm kadarıyla bu hiç ilgilenmiyor. Bu kadar da olmamaliydı. Hiç sevgi ilgi merak yok. Hic etkilenmemiş.

Bana kalırsa olumsuz sonuç.

Ilk once arkadasiniza soleyin iyice tabisin bende gorucu usulu evlendim ve aban babam 3 saniye kadzriyla gosterdi o kisiyi sonrasinda karar ver dedi bende onlar razi diye evet dedim suanda ayrildim yeniden evlendim baskasiyla ve o kisiyle yuz yuze konusurken konusmalarina cok dikkat ettim nasil diye sonrasinda tabi bizde hic konusmadik ayni bu durum gibiydi ama onlar bizden haber beklediler kiz ne dicek diye ben numarasibi isteyip iyice konusdum 2ay kadariyla sonra karar verdim o yuzden cok iyi dusunsun karar versin cunku gorucu usulu evlenmek cok zor oluyo iyice konussun ve tanisin yuzukler takilmadan once

Ailelerimizle bile tam anlamıyla görüşemediğimiz bir dönemde gönül işleri sebebiyle görüşmüşler valla cesaret işi Ayrıca tanıştırmaya vesile olanlar olmuş tamam artık gerisi o iki yetişkinin arasında olmalı. Nasıl buldun vs gibi konuşmalar bana hoş gelmiyor.
Arkadaşınız olumlu düşünüyorsa beyefendiyle ilgili o da yazabilir sorabilir.

Kız bemimle alıp vermediğiniz ne allasen
Ama kızla çocuğun birbirlerinde telefon numaraları var
Daha neyin cevabını bekliyor ki

Kız bemimle alıp vermediğiniz ne allasen
Ama kızla çocuğun birbirlerinde telefon numaraları var
Daha neyin cevabını bekliyor ki
Uf valla sana çok sinir oluyorum, uzun zamandır bekliyodum bi konu açsada biraz sarsam diye. Allahtan başka bişe isteseydim keşke

Kız bi kere nasılsın diye yazsın, ondan sonra erkeğin hal ve hareketlerine göre devam eder. Çünkü oğlan ne düşündüğünü belirtmiş ama kızdan bşe duymamış, beni beğenmedi falan diye düşünmüş olabilir.

Ben de görücü usulu evlendim hanımefendi. Eşim arkadaşımın abisiydi. Bir sefer görüştük ve eşim benim evlenmek için her türlü fedakarlığı yaptı. İlk gün bana tekrar mutlaka görüşeceğiz dedi. Ben de öğretmenim ayrıca (tabiri caizse okumamış cahil bir insan değilim) Şuan çok şükür çok mutluyuz. Bence sevgi geri planda kalıyor diyerek biraz önyargılı davranmışsınız.

Cocuk olu.lu düşünüyorum niye dedi o zaman dalga mi geçiyor
Aracıya olumsuz birşey demekten çekinmis
olabilir.
Gerçekten olumlu düşünse "arkadaşınla" irtibata geçerdi rahatlıkla, öncesinde mesajlaşmislar diyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…