Görücü Usulü İlk Buluşma

Öncesinde yazan adam yüzyüze görüşmeden sonra iletişimi kestiyse ilgilenmiyordur

Arkadaşın neden konuyu açmadı? Konu seninle alakaliysa cekinmene gerek yok. Böyle arkadaş, kuzen yazınca zaten belli oluyor
Ya şimdi benim konularım bol reytingli ilgi uyandırıcı olduğu için benden rica etti :KK70:
Kendisinin üyeliği yok burda
Kız benle alakalı olsa niye çekineyim :KK70: Herşeyimi anlatmıyom mu zaten size :KK70:

Ben eski eşimle ilk kez görüştükten sonra 3 gün hiç yazmamıştı, ki biz de öncesinde 1 aydır fln mesajlaşıyorduk. Ben beğenmedi herhalde derken, 3. gün yazmıştı ve zaten ben seninle görüşmek istedim benim niyetim belli, senin olumlu yada olumsuz fikrini belli etmen gerekirdi, olumlu düşünüyorsan senin yazman gerekirdi ilk, ben öyle düşündüm demişti. Belki öyle düşünüyordur, aracı olan kişiye olumlu demiş, kızdan yanıt bekliyor olabilir. Ama tabi bana da saçma geliyor, ben de erkeğin beğendiyse yazması taraftarıyım. Yada beğenmedi ama aracı kişiye söyleyemedi.
Dediğin gibi aracıya söyleyememiş görüşmeden sonra dalga geçer gibi ben olumlu düşünüyorum ama kız ne düşünüyor bilemem demiş
Aradan 5 gun geçtikten sonra diğer aracı da öbürüne hayırdır bı sıkıntı mı var niye mesaj atmıyomuş çocuk diye sormus o da ısınamadıgını falan söylemiş işte

Böyle olaylara aşırı sinirleniyorum ya, aracı tanıştırmış artık rolü bitmiş iki medeni insansınız beğenmediysen beğenmedim elektrik alamadım vs de kardeşimmm ne diye insanı 5 gün bekletiyorsun olumsuz dahi olsa net olmak her zaman iyidir ya görüştükten sonra zaten herşey kafanda oturmuştur düşünceni bildir ki karşı tarafta düşünüp durmasın başıma geldi de ordan biliyorumm:) çok sinir oldum.

X