Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok saklasın :)Aynen öyle olmuş şekerim peki telefonunu instagram hesabını silsin mi arkadaşım napsın
Ya şimdi benim konularım bol reytingli ilgi uyandırıcı olduğu için benden rica ettiÖncesinde yazan adam yüzyüze görüşmeden sonra iletişimi kestiyse ilgilenmiyordur
Arkadaşın neden konuyu açmadı? Konu seninle alakaliysa cekinmene gerek yok. Böyle arkadaş, kuzen yazınca zaten belli oluyor
Haber dün geldi amaYok saklasın :)
Tabiki silecek.
Hayır yani niye baştan söylemeyip umut veriyo anlamıyorum resmen sevincin kursagında kalması
Arkadaşım ve ailesi çok sevinmişlerdi bu iş olacak diye çocuk aracıya olumlu diyince
Kız laf yapana kadar icraate geçinBen de umutsuzvaka birini buldu gelinin tepesinden düşecek diye seviniyordum.
Böyle konular açarak heyecanlandırıyorsun insanı
Dediğin gibi aracıya söyleyememiş görüşmeden sonra dalga geçer gibi ben olumlu düşünüyorum ama kız ne düşünüyor bilemem demişBen eski eşimle ilk kez görüştükten sonra 3 gün hiç yazmamıştı, ki biz de öncesinde 1 aydır fln mesajlaşıyorduk. Ben beğenmedi herhalde derken, 3. gün yazmıştı ve zaten ben seninle görüşmek istedim benim niyetim belli, senin olumlu yada olumsuz fikrini belli etmen gerekirdi, olumlu düşünüyorsan senin yazman gerekirdi ilk, ben öyle düşündüm demişti. Belki öyle düşünüyordur, aracı olan kişiye olumlu demiş, kızdan yanıt bekliyor olabilir. Ama tabi bana da saçma geliyor, ben de erkeğin beğendiyse yazması taraftarıyım. Yada beğenmedi ama aracı kişiye söyleyemedi.
arkadaşıma söylerim başka kısmetlerine baksıno zaman kesinlikle olumsuz....zorlama umutsuz, adam beğenmemiş, sonraki nasibe geç, next best
Onu da arkadaşın düşünsün umutsuz, sen değil.Aynen öyle olmuş şekerim peki telefonunu instagram hesabını silsin mi arkadaşım napsın
bu beyin cevabına kızdım neden erkekler kendini hint kumaşı sanıyor adam gibi söyle bir hafta sonra kem küm etmek nedir
Yikilmadim ayaktayim dertlerimle basbasayimbu beyin cevabına kızdım neden erkekler kendini hint kumaşı sanıyor adam gibi söyle bir hafta sonra kem küm etmek nedir