Görücü Usulü İlk Buluşma

Olumsuz bir şey görmedim ama kız ne düşünüyor bilmem mi demiş ben mi yanlış okudum 😂 birisi şu çocuğa öğrenmek için bir şey yapması gerwktiğini bildirsin derhal

Ya benim eşim ilk görüşmeden sonra on gün aramadı, o aramadı diye ben hiç aramadım hatta ,halbuki ilk buluşmada çok güzel vakit geçirmiştik (aynı okuldaydık ama bir arkadaşımız çöpümüzü çatmıştı) niye aramamıştın diyorum ee sen de aramadın ama der hala 😀😂 Az önce bu konuyu okuyunca yine sordum “ Ya sen beni 14 yıl önce niye aramamıştın😁” Ömrüm oldukça üç dört ayda bi sorucam🤓😎

Velhasıl arkadaşına söyle o arasın canım bişe olacağı varsa olur zaten 💃

Görücü usulüyse kıza da sorup olumlu olumsuz çocuğa da bildirmeleri gerekir kızın beğendiğini bilmeden adım atmak istemiyor olabilir

Ee mesaj atsa yani adım bekliyor belki yani bişey kaybetmez yazsın bence görüşme güzel geçmiş ne de olsa

Tercüme ediim adamın dediğini madem;

çok iyi biri = çekici ve peşinden koşturacak biri değil

ben olumsuz birşey görmedim = size iyi görünmem lazım şimdi etkilenmedim demiim, benden yana sıkıntı yok nötr havasındayım

ama kız ne düşünüyor bilmiyorum = sorumluluğu kıza atayım, beğenmemiştir inşallah ta böylece kızı nie beğenmedin diye didiklemezsiniz beni...Ben aramam, beğenmediğim kızı ne arıcam ama kız ararsa da uzata uzata geçiştiririm zamanla...

Tercüme ediim adamın dediğini madem;

çok iyi biri = çekici ve peşinden koşturacak biri değil

ben olumsuz birşey görmedim = size iyi görünmem lazım şimdi etkilenmedim demiim, benden yana sıkıntı yok nötr havasındayım

ama kız ne düşünüyor bilmiyorum = sorumluluğu kıza atayım, beğenmemiştir inşallah ta böylece kızı nie beğenmedin diye didiklemezsiniz beni...Ben aramam, beğenmediğim kızı ne arıcam ama kız ararsa da uzata uzata geçiştiririm zamanla...
Tespitin dibii :KK9:

X