- 2 Ekim 2019
- 2.868
- 10.284
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
o zaman kesinlikle olumsuz....zorlama umutsuz, adam beğenmemiş, sonraki nasibe geç, next bestOyle çekingen biri değilmiş ki zaten görüşmeden bi kaç hafta mesajlaşmışlar sürekli
Tamda aynısını yazacak tımAracıya olumsuz birşey demekten çekinmis
olabilir.
Gerçekten olumlu düşünse "arkadaşınla" irtibata geçerdi rahatlıkla, öncesinde mesajlaşmislar diyorsun.
Aynen etkilenmemişEe telefonları almamışlar mı?
Aracılar gerekeni yapmış zaten
Çocuk yazmalıydı kıza 5 günde
Yazmadığına göre etkilenmedi demektir
Yok bacıı işin aslı öyle değilmişKadın tarafından olumsuzdur diye çekiniyodur muhtemelen
Yok bacıı işin aslı öyle değilmiş
Dün haber gelmiş aracıdan sonuç belli yorumlarınız için teşekkürler kızlar
hanım hanımcık,düzgün biri, konuşması çok iyi hali tavrı ama ısınamadım demiş çocuk aracıyaişin aslı neymiş peki
hanım hanımcık,düzgün biri, konuşması çok iyi hali tavrı ama ısınamadım demiş çocuk aracıyaNe demiş ??
Şaka gibisiniz gerçektenBir arkadaşım ekolü biteli çok olmadı mı ya?
Tespitin dibiiTercüme ediim adamın dediğini madem;
çok iyi biri = çekici ve peşinden koşturacak biri değil
ben olumsuz birşey görmedim = size iyi görünmem lazım şimdi etkilenmedim demiim, benden yana sıkıntı yok nötr havasındayım
ama kız ne düşünüyor bilmiyorum = sorumluluğu kıza atayım, beğenmemiştir inşallah ta böylece kızı nie beğenmedin diye didiklemezsiniz beni...Ben aramam, beğenmediğim kızı ne arıcam ama kız ararsa da uzata uzata geçiştiririm zamanla...
Tespitin dibii
Hayır yani niye baştan söylemeyip umut veriyo anlamıyorum resmen sevincin kursagında kalmasıHakketen aynen böyle olmuş yalnız adam itiraf etmiş :)
Aynen öyle olmuş şekerim peki telefonunu instagram hesabını silsin mi arkadaşım napsınAracıya olumsuz birşey demekten çekinmis
olabilir.
Gerçekten olumlu düşünse "arkadaşınla" irtibata geçerdi rahatlıkla, öncesinde mesajlaşmislar diyorsun.