- 6 Aralık 2018
- 9.824
- 8.499
- 148
Bence geri çekin kendinizi.Zaten bişey hissetse yazar.Daha önce sevgilisi olmuş. Acaba ona karşıda mı böyleydi. Yoksa sıkıntı benim ben olmam mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence geri çekin kendinizi.Zaten bişey hissetse yazar.Daha önce sevgilisi olmuş. Acaba ona karşıda mı böyleydi. Yoksa sıkıntı benim ben olmam mı
Beni beğenmek bana ısınmak zorunda değil. Hayatımda ilk kez gördüğüm biri bana beni beğenmediğini söylese hiç kırılmam gücenmem. Böyle alengirli işlere sinir oluyorum asıl.Netlik istiyorum demişsiniz de
Lafın tamamı deliye söylenir demişler.
Kaç kişi "ben seni beğenmedim, ısınamadım, görüşmeyelim" diyebiliyor, diyeni tebrik ederim o ayrı da.
Mesaj atmamak, sen açmadan konu açmamak zaten "sana ilgim yok" mesajını yeterince iletiyor.
Bırak gitsin. Ben böyle biriyle evlendim. Kafamı duvarlara vuruyorum. Bir de evladım var yüreği yaralı. Seni şimdiden önemsemeyen sonra paspas yapar. Üzgünüm ama polyannaciligin bedelini 5 yıl ile ödedim. Yazık etme kendine.Daha önce de burada görücü usulu görüşsem mi diye başlık açmıştım. O şahısta çok ilgisizdi günlerce habersiz bırakmıştı sürekli bahane buluyordu gelmemek için.
O zamanlar görücü usulune tövbe etmiştim. Şimdi yine annemin ve arayı yapan kadının ısrarlarına dayanamadım ve tamam dedim.
15 gün önce buluştuk. Konuştuk. Fikirlerimiz, hayata bakış açımız vs. Gibi şeyler uyuşuyor. Gayet hoş aklı başında birine benziyor. O da benim için olumlu düşünmüş. Sonra telefon numaramı aldı ve yazışmaya başladık.
Ama kızlar çok ilgisiz. Muhabbet açmıyor. Benim açtıgım konulara cevap veriyor ama hiç bana soru sormuyor. Beni tanımaya çalışmıyor. Hiç bir çaba göremiyorum. En sonunda ona söyledim bu düşüncelerimi. O da 'mesaj yazmayı sevmiyorum. Yazmaya üşeniyorum. Video izlemeyi seviyorum ve bu alışkanlıklarımı hemen değiştiremem zaman alır' diyor. Ben dedim konuşmak istemiyorsan söyle, belki kaafanı kurcalayan şeyler vardır söyle diyorum ama buna hiç bir cevap vermiyor sadece mesaj yazmayı sevmiyorum. Telefonum çekmiyor. Msjını görmüyorum diyor.
Ben anlayamadım. Açık açık görüşmek istemiyorsan söyle diyorum. Msj yazmayı sevmiyorum diyor başka birşey demiyor. E normal atramıyorsunda biz nasıl tanıyacagız birbrimizi. Ararım ben diyor.
Hiç birşey anlamadım bu işten. Normal mi bu sizce? Tanımak isteyen insan allem eder kallem eder bi zaman yaratır konuşur. Sanki tehditle konuşturuyorlarmış gibi.
+1000000normal değil.
hoşlanmamış sizden.
Senden hoşlansa idi bak nasıl severdi yazışmayı da arama sormayı daDaha önce de burada görücü usulu görüşsem mi diye başlık açmıştım. O şahısta çok ilgisizdi günlerce habersiz bırakmıştı sürekli bahane buluyordu gelmemek için.
O zamanlar görücü usulune tövbe etmiştim. Şimdi yine annemin ve arayı yapan kadının ısrarlarına dayanamadım ve tamam dedim.
15 gün önce buluştuk. Konuştuk. Fikirlerimiz, hayata bakış açımız vs. Gibi şeyler uyuşuyor. Gayet hoş aklı başında birine benziyor. O da benim için olumlu düşünmüş. Sonra telefon numaramı aldı ve yazışmaya başladık.
Ama kızlar çok ilgisiz. Muhabbet açmıyor. Benim açtıgım konulara cevap veriyor ama hiç bana soru sormuyor. Beni tanımaya çalışmıyor. Hiç bir çaba göremiyorum. En sonunda ona söyledim bu düşüncelerimi. O da 'mesaj yazmayı sevmiyorum. Yazmaya üşeniyorum. Video izlemeyi seviyorum ve bu alışkanlıklarımı hemen değiştiremem zaman alır' diyor. Ben dedim konuşmak istemiyorsan söyle, belki kaafanı kurcalayan şeyler vardır söyle diyorum ama buna hiç bir cevap vermiyor sadece mesaj yazmayı sevmiyorum. Telefonum çekmiyor. Msjını görmüyorum diyor.
Ben anlayamadım. Açık açık görüşmek istemiyorsan söyle diyorum. Msj yazmayı sevmiyorum diyor başka birşey demiyor. E normal atramıyorsunda biz nasıl tanıyacagız birbrimizi. Ararım ben diyor.
Hiç birşey anlamadım bu işten. Normal mi bu sizce? Tanımak isteyen insan allem eder kallem eder bi zaman yaratır konuşur. Sanki tehditle konuşturuyorlarmış gibi.
Zaten görücü usulü ile tanıştıgın kişi kaderindeki kişiyse hemencecik aşık oluveriyosun ve kırk yıldır tanışıyomuş gibi bi muhabbet oluyo aradaNeden görücü usulü? Sevip, sayıp yıllarca aşk ile bağlananların bile keşke dediği oluyorken neden zar atıyorsunuz ısrarla?
Beni beğenmek bana ısınmak zorunda değil. Hayatımda ilk kez gördüğüm biri bana beni beğenmediğini söylese hiç kırılmam gücenmem. Böyle alengirli işlere sinir oluyorum asıl.
Ben olsam söylerdim
bu sitede boyle cok bilmis dunyayi kendi etrafinda sanan tipler cok.Tövbe etme nedeninizi tekrar düşünün.
Bu nedenler asla değişmez.
O yüzden tövbe edilen şeyin tekrar yapılmaması gerektiğini anlamışsınızdır.
Hem bu devirde neden ya
Görücü usulü ne demek,
Ben kendimi aşağılanmış hissederdim,
O kadar çirkin ya da beceriksiz miyim de işgüzar konu komşu bana birisini bulacak,
Bu kadar çaresiz görünmeyin lütfen,
Kimseye de bir şey sormadan uzaklaşın o adamdan.