• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görücü usulu ilgisiz erkek

Canım bence olumsuz giden bir şeyler var normal değil bende böyle olurum istemediğimde

Netlik istiyorum demişsiniz de
Lafın tamamı deliye söylenir demişler.
Kaç kişi "ben seni beğenmedim, ısınamadım, görüşmeyelim" diyebiliyor, diyeni tebrik ederim o ayrı da.
Mesaj atmamak, sen açmadan konu açmamak zaten "sana ilgim yok" mesajını yeterince iletiyor.
Beni beğenmek bana ısınmak zorunda değil. Hayatımda ilk kez gördüğüm biri bana beni beğenmediğini söylese hiç kırılmam gücenmem. Böyle alengirli işlere sinir oluyorum asıl.
Ben olsam söylerdim

"Mesaj yazmayı sevmiyorum, video izlemeyi seviyorum."
Üzülmenizi istemem ama gayet net olumsuz tavır sergilemiş karşınızdaki.
Şayet sizden hoşlanmış olsa arardı, görüşmek isterdi. E bunların hiçbiri de yok. Net bir cevap vermesine de pek gerek kalmamış ki.

Daha önce de burada görücü usulu görüşsem mi diye başlık açmıştım. O şahısta çok ilgisizdi günlerce habersiz bırakmıştı sürekli bahane buluyordu gelmemek için.
O zamanlar görücü usulune tövbe etmiştim. Şimdi yine annemin ve arayı yapan kadının ısrarlarına dayanamadım ve tamam dedim.

15 gün önce buluştuk. Konuştuk. Fikirlerimiz, hayata bakış açımız vs. Gibi şeyler uyuşuyor. Gayet hoş aklı başında birine benziyor. O da benim için olumlu düşünmüş. Sonra telefon numaramı aldı ve yazışmaya başladık.

Ama kızlar çok ilgisiz. Muhabbet açmıyor. Benim açtıgım konulara cevap veriyor ama hiç bana soru sormuyor. Beni tanımaya çalışmıyor. Hiç bir çaba göremiyorum. En sonunda ona söyledim bu düşüncelerimi. O da 'mesaj yazmayı sevmiyorum. Yazmaya üşeniyorum. Video izlemeyi seviyorum ve bu alışkanlıklarımı hemen değiştiremem zaman alır' diyor. Ben dedim konuşmak istemiyorsan söyle, belki kaafanı kurcalayan şeyler vardır söyle diyorum ama buna hiç bir cevap vermiyor sadece mesaj yazmayı sevmiyorum. Telefonum çekmiyor. Msjını görmüyorum diyor.

Ben anlayamadım. Açık açık görüşmek istemiyorsan söyle diyorum. Msj yazmayı sevmiyorum diyor başka birşey demiyor. E normal atramıyorsunda biz nasıl tanıyacagız birbrimizi. Ararım ben diyor.

Hiç birşey anlamadım bu işten. Normal mi bu sizce? Tanımak isteyen insan allem eder kallem eder bi zaman yaratır konuşur. Sanki tehditle konuşturuyorlarmış gibi.
Bırak gitsin. Ben böyle biriyle evlendim. Kafamı duvarlara vuruyorum. Bir de evladım var yüreği yaralı. Seni şimdiden önemsemeyen sonra paspas yapar. Üzgünüm ama polyannaciligin bedelini 5 yıl ile ödedim. Yazık etme kendine.

Bu arada bu benim evlendiğim şahıs da telefonla konuşmayı sevmiyorum demişti. Evlendim gördüm ki bayan kankalarla saatlerce konuşuyor. Fıstığım gülüm diye. Sonra da beni beğenmedi. Olsa da olur olmasa da olur diyor bu da.

Daha önce de burada görücü usulu görüşsem mi diye başlık açmıştım. O şahısta çok ilgisizdi günlerce habersiz bırakmıştı sürekli bahane buluyordu gelmemek için.
O zamanlar görücü usulune tövbe etmiştim. Şimdi yine annemin ve arayı yapan kadının ısrarlarına dayanamadım ve tamam dedim.

15 gün önce buluştuk. Konuştuk. Fikirlerimiz, hayata bakış açımız vs. Gibi şeyler uyuşuyor. Gayet hoş aklı başında birine benziyor. O da benim için olumlu düşünmüş. Sonra telefon numaramı aldı ve yazışmaya başladık.

Ama kızlar çok ilgisiz. Muhabbet açmıyor. Benim açtıgım konulara cevap veriyor ama hiç bana soru sormuyor. Beni tanımaya çalışmıyor. Hiç bir çaba göremiyorum. En sonunda ona söyledim bu düşüncelerimi. O da 'mesaj yazmayı sevmiyorum. Yazmaya üşeniyorum. Video izlemeyi seviyorum ve bu alışkanlıklarımı hemen değiştiremem zaman alır' diyor. Ben dedim konuşmak istemiyorsan söyle, belki kaafanı kurcalayan şeyler vardır söyle diyorum ama buna hiç bir cevap vermiyor sadece mesaj yazmayı sevmiyorum. Telefonum çekmiyor. Msjını görmüyorum diyor.

Ben anlayamadım. Açık açık görüşmek istemiyorsan söyle diyorum. Msj yazmayı sevmiyorum diyor başka birşey demiyor. E normal atramıyorsunda biz nasıl tanıyacagız birbrimizi. Ararım ben diyor.

Hiç birşey anlamadım bu işten. Normal mi bu sizce? Tanımak isteyen insan allem eder kallem eder bi zaman yaratır konuşur. Sanki tehditle konuşturuyorlarmış gibi.
Senden hoşlansa idi bak nasıl severdi yazışmayı da arama sormayı da

Ver yolu gitsin

Kaç yaşında bilmiyorum ama artık evlen baskısı yapmışlardır alın görüştüm olmadı demek için yapıyordur.

Beğenen ve evlilik isteyen adam gece sabahlara kadar telefonun başından ayrılmıyor. Burada kimse aksini inkar edemez. Ben de eşimden önce bir sürü insanla seninkine benzer bir sürü tecrübe yaşadım. Hep diyordum ki ben abartıyorum. Eşimle tanışınca anladım ki hayır abartmıyormuşum. Önemseyen adam gerçekten hissettirriyor.

senin önceki konunu da hatırlıyorum. yanılmıyorsam ona da yazmıştım aynı şeyi yine yazıyorum. seninle görüşmek için can atacak seni düşünmeden duramayacak adamlara harca şu değerli vaktini. boşver.

Neden görücü usulü? Sevip, sayıp yıllarca aşk ile bağlananların bile keşke dediği oluyorken neden zar atıyorsunuz ısrarla?
Zaten görücü usulü ile tanıştıgın kişi kaderindeki kişiyse hemencecik aşık oluveriyosun ve kırk yıldır tanışıyomuş gibi bi muhabbet oluyo arada:KK36:
Hani bircok insan görücü usulunde ask yok sanıyoya sizin aracılıgınzla acıklık getirmek istedim bu konuya:KK6:

Beni beğenmek bana ısınmak zorunda değil. Hayatımda ilk kez gördüğüm biri bana beni beğenmediğini söylese hiç kırılmam gücenmem. Böyle alengirli işlere sinir oluyorum asıl.
Ben olsam söylerdim

Ya uç bir örnek diyenler olabilir ama bence değil. Türkiye'de özellikle geleneksel ailelere mensup eşcinsel erkeklerin yaşadığı "Ne zaman evleneceksin, bana ne zaman torun vereceksin?" gibi anne-baba istekleri yüzünden yaptıkları, "Tamam anne tanıştır birini evleneyim" şeklinde gerçekleşen paravan evliliklerin sayısı inanın az değil. Dolayısıyla öyle bir amaçla dahi evlenmek istiyor olabilir bu adam. Bazıları da annesine tamam beni tanıştır birileriyle diyor ama aynen böyle bile isteye soğuk davranıyor sonra "Ya anne olmuyor boşver benimle evlenmek isteyen yok" tarzında evlenmekten yırtmaya çalışanları da oluyor. Görücü usulü evlenmek isteyebilirsiniz ama böyle tiplerle de kendinizi yakmayın derim. Belli ki hevesli değil.

Ben olsam açıkça söylerdim demişsiniz de insanlar sizin istediğiniz gibi davranmak zorunda değil. Ben de söylerdim ama o söylemiyor. Sizi beğenmemiş, hoşlanmamış. Neden mutlaka ağzından duymanız lazım? Annesine tam istediğim gibi birisi demesi neyi kanıtlar? Belki sizine evlenecek ve hayatınız zindan edecek belki siz terkedin diye bekliyor, o sebeten renk vermiyor annesine. Yani illaha başınızı yakmanız mı lazım? Bitirin bu ilişkiyi, ben mutsuz oluyorum, aradığım bu değil deyin.

5 senelik sevgilimle evlenince mi ne bana coook uzak geliyor görücü usulü:) ama yok mu? Var hemde güzel örnekleri bile çok var. Hakkında hayırlısı olsun belki mesaj yazmayı sevmiyor arayarak konuşmak istiyordur daha iyi. Kafa denginmis hem biraz daha zaman tanı derim herşey zamanla oturur

Tövbe etme nedeninizi tekrar düşünün.
Bu nedenler asla değişmez.
O yüzden tövbe edilen şeyin tekrar yapılmaması gerektiğini anlamışsınızdır.
Hem bu devirde neden ya
Görücü usulü ne demek,
Ben kendimi aşağılanmış hissederdim,
O kadar çirkin ya da beceriksiz miyim de işgüzar konu komşu bana birisini bulacak,
Bu kadar çaresiz görünmeyin lütfen,
Kimseye de bir şey sormadan uzaklaşın o adamdan.
bu sitede boyle cok bilmis dunyayi kendi etrafinda sanan tipler cok.
neden sizin olmadiginiz dusuncede yada yasayista olan insanlara hakaret ediyorsunuz.bana uymuyor deyin gecin.kusura bakmayinda bu isin gorucusu filan yok.nice ask yasayip evlenip sonra pisman olan nice insan var.
cirkinde beceriksizde degildim ama esimi gorucu usulu tanidim ve cok buyuk bir askla evlendim hemde bu devirde!hamdolsun hicde pisman degilim.gorur gormez ask gorucu usulundede olabiliyormus demekki.gorucu usulu evlenen erkekde ilgisiz yada her onune gelene nasil olsa oldu bu is diye yaklasan insanlar degil.tanisir tanismaz surekli mesaj atip arayan birisiydi.gayette romantikdi.anlayacaginiz insanlari yaftalamadan hareket edin.herkes sizin gibi yasamak zorunda degil

Back