- 30 Eylül 2017
- 473
- 312
- 33
Eve istemiyorum demesi gerekiyorNiye illa birşey söylemek zorunda, adam 15 günde bir kere aramamış, mesajlaşmayı sevmiyor güya yani illa istemiyorum demesi mi lazım, istemiyor çok açık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eve istemiyorum demesi gerekiyorNiye illa birşey söylemek zorunda, adam 15 günde bir kere aramamış, mesajlaşmayı sevmiyor güya yani illa istemiyorum demesi mi lazım, istemiyor çok açık.
Katlanamam.Siz bitirin , sizden hoşlanmamış belliki. Şimdiden böyle ilgisizliğine tahammülünüz yoksa ilerde hiç katlanamazsınız.
Bu önceki konumdaki kişi değil yalnız.Siz neden taktınız bu adama bu kadar , çok fazla pesinden koştunuz, onceki konunuzuda hatırlıyorum. Bence adam istemiyor .
Pardon aynı kişi sandım.Bu önceki konumdaki kişi değil yalnız.
İllaki sözle mi anlatması gerek , davranışlarıyla anlatıyor aslında .Eve istemiyorum demesi gerekiyor
Bence konu sahibini direk söyleyerek kırmak, incitmek istemiyor.İllaki sözle mi anlatması gerek , davranışlarıyla anlatıyor aslında .
Bence de öyle. Ya da sırf evlenmek için evleniyorBence konu sahibini direk söyleyerek kırmak, incitmek istemiyor.
Pes etmesini sağlamaya çalışıyor.
Davranışlar farklı şekillerde yorumlanabiliyor ama tek bi istemiyorum dese sorun kalmayacak ortadaİllaki sözle mi anlatması gerek , davranışlarıyla anlatıyor aslında .
sonra ne oldu acaba,Görüşüp konuştuğumuzfa böyle biri gibi durmuyordu. İlgiliydi. Soru spruyordu tanımaya çalışıyordu. O zaman beğenmiştim
Malesef o dediğin gibi olmuyor bırak kendi halineBu şekilde istemiyorum tabiki de. Ben istiyprum ki kafasında ne varsa bana onu açık bir şekilde söylesin. İlla benimle kobuşmak zprunda değil. Dürüst olsun rol yapmasın istiyorum sadece
32 yaşında. Gayet büyük bir şehirin merkezinde yaşıyor.hiç olgun tavırlar değil bunlar dengesiz olduğu çok belli.. kaç yaşında bu adam nerede çalışıyor da şebeke çekmiyormuş konuşmak istese illaki bir yolunu bulur
Ben anşamadım ki, annesine de tam istediğim gibi biri demiş. Değişiksonra ne oldu acaba,
ama anlattıklarınıza göre....hiç ilgilenmeyin ,hatta kaçınnnnn
bir süre sessiz kalın mesaj atmazsa atmayın (size sitem etmeye hakkı yok) aramıyorsa da kendi bilir.. sanki biraz peşinden koşmanızı istiyor gibi32 yaşında. Gayet büyük bir şehirin merkezinde yaşıyor.
Daha önce de burada görücü usulu görüşsem mi diye başlık açmıştım. O şahısta çok ilgisizdi günlerce habersiz bırakmıştı sürekli bahane buluyordu gelmemek için.
O zamanlar görücü usulune tövbe etmiştim. Şimdi yine annemin ve arayı yapan kadının ısrarlarına dayanamadım ve tamam dedim.
15 gün önce buluştuk. Konuştuk. Fikirlerimiz, hayata bakış açımız vs. Gibi şeyler uyuşuyor. Gayet hoş aklı başında birine benziyor. O da benim için olumlu düşünmüş. Sonra telefon numaramı aldı ve yazışmaya başladık.
Ama kızlar çok ilgisiz. Muhabbet açmıyor. Benim açtıgım konulara cevap veriyor ama hiç bana soru sormuyor. Beni tanımaya çalışmıyor. Hiç bir çaba göremiyorum. En sonunda ona söyledim bu düşüncelerimi. O da 'mesaj yazmayı sevmiyorum. Yazmaya üşeniyorum. Video izlemeyi seviyorum ve bu alışkanlıklarımı hemen değiştiremem zaman alır' diyor. Ben dedim konuşmak istemiyorsan söyle, belki kaafanı kurcalayan şeyler vardır söyle diyorum ama buna hiç bir cevap vermiyor sadece mesaj yazmayı sevmiyorum. Telefonum çekmiyor. Msjını görmüyorum diyor.
Ben anlayamadım. Açık açık görüşmek istemiyorsan söyle diyorum. Msj yazmayı sevmiyorum diyor başka birşey demiyor. E normal atramıyorsunda biz nasıl tanıyacagız birbrimizi. Ararım ben diyor.
Hiç birşey anlamadım bu işten. Normal mi bu sizce? Tanımak isteyen insan allem eder kallem eder bi zaman yaratır konuşur. Sanki tehditle konuşturuyorlarmış gibi.
Şuan çok üstüne düşüyormuşum gibi görünmek istemiyorum. Bir kaç gün sonra arayıp söylicemÇok net söylüyorum, salla gitsin. Bu ne böyle insanın içi çekilir. Heyecan yok, tanıma isteği yok vs. Tmm görücü olur, ama ufak da olsa bir hoşlantı, heyecan olmalı. Sadece mantıkla olmaz. Ki adam belli ki çok mıymıy bir tip.
Ben normalde tenezzül bile etmeyip engeli basarım da arada büyükler olunca pek mümkün olmuyor bu. Yarın artık ilk ve son kez sormayı düşünüyorum.Sonuç olarak siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?