Kız İsteme Görücü usulü ? Fikrinizi ihtiyaçim var:/

Merhaba direk konuya giriyorum.Ben 24 yaşındayım .Simdi görücü usulü beni isteyen biri var aynı yaştayiz işi durumu iyi kendi evi varmış ve namazinda , alkol gibi kötü huyu yok mus. Tanıdığımız bir akraba vesile oluyor.Ben ilk erken (26-28 arası düşünüyorum) diye hayır dedim kadın ısrar etti bı görus çok iyi kısmet felan dedi.Simdi sizce görüşmeli miyim ? Önceden gelenleri hep reddetmiştim.Bunda çok kararsız kaldım.:KK43:
Kararsız kaldıysan görüş demekkı gorısmek istiyosun . Bunun kararını burdakıler degul sen verebılırsın ancak 🥰

Merhaba direk konuya giriyorum.Ben 24 yaşındayım .Simdi görücü usulü beni isteyen biri var aynı yaştayiz işi durumu iyi kendi evi varmış ve namazinda , alkol gibi kötü huyu yok mus. Tanıdığımız bir akraba vesile oluyor.Ben ilk erken (26-28 arası düşünüyorum) diye hayır dedim kadın ısrar etti bı görus çok iyi kısmet felan dedi.Simdi sizce görüşmeli miyim ? Önceden gelenleri hep reddetmiştim.Bunda çok kararsız kaldım.:KK43:
Bence bi görüş 😁 aynı şeyleri ben de yaşadım arkadaşımın nişanında halasının oğlu görmüş beni çok ısrar etmiş tanıştır bizi diye 6 ay boyunca yok olmaz dedim en son beni kandırdı bi akşam buluşalım dedik gittik oturuyoruz halasının oğlu geldi bi anda inanmazsın elimdeki kahve fincanı düştü 🤭🤭 şu an 2 yıllık evliyiz çok da mutlu bi evliliğimiz var. İnşallah sen de böyle olursun. Hayır deyip kestirip atma Rabbim alnına yazmışsa istediğin kadar hayır de bi şekilde olur zaten 🌼

Görücü usulü de olsa takiplerini gör.
Konuşma fırsatın olsun ve acele etme.
İyice tanı karşındakini.
İster aşık ol evlen ister görücü usulü evlen zaten herkes birbirini net tanımıyor.
Gör,begenirsen,hoslanirsan konuşmaya başlarsın.

Görüş tabii de, öyle 6 ay içinde hadi nişan hadi nikah evleneyim falan deme. Tanı önce.

Valla senin ne hisettiğin önemli çünkü evlenmeye hazır değilsen biz ne desek boş. Evlilik şakaya gelmez ki. Ama tabi bir göreyim belki konuşuruz anlaşırız evlenmesek bile birbirimizi tanırız dersen o ayrı olabilirde bizim sınıf hocamız görücü usulü evlenmişti çok memnundu ama bu nadir görülen bi şey. Senin o adamın huyunu suyunu bilmen önemli akrabaların bilemez ki evliliğnizin nasıl olacağını dediğim hiç şakaya gelmez evlilik

Görüş

Tabi ki görüşün hoslanmazsaniz kararınızı belirtin. Bende görücü usulü evlendim ve eşime aşık oldum. Çok şükür çok güzel giden bir evliligimiz var. Bazen şans vermek gerekiyor

Tabi ki görüşün hoslanmazsaniz kararınızı belirtin. Bende görücü usulü evlendim ve eşime aşık oldum. Çok şükür çok güzel giden bir evliligimiz var. Bazen şans vermek gere

Bence bi görüş 😁 aynı şeyleri ben de yaşadım arkadaşımın nişanında halasının oğlu görmüş beni çok ısrar etmiş tanıştır bizi diye 6 ay boyunca yok olmaz dedim en son beni kandırdı bi akşam buluşalım dedik gittik oturuyoruz halasının oğlu geldi bi anda inanmazsın elimdeki kahve fincanı düştü 🤭🤭 şu an 2 yıllık evliyiz çok da mutlu bi evliliğimiz var. İnşallah sen de böyle olursun. Hayır deyip kestirip atma Rabbim alnına yazmışsa istediğin kadar hayır de bi şekilde olur zaten 🌼
Ay ne güzel sizinki.❤️Görüşmeyi düşünüyorum çok teşekkür ederim ❤️

X