- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
Bu işler kader kısmet .. Görücü usulü olsa nolur Allah yazmadıktan sonra ..
Bencce tanışarak evlenmeli en az 1 yıl flört de bile çok iyi tanıyamıyorken görücü usulüyle 2 3 ay tanışıp ( 3 4 ay da artık nasıl tanışıklık olacaksa ) evlenmenin sonucu da hüsran olabilir yani . 3 4 ay tanıdığın bi adamla evlendiğinde zaten onu tam tanımadan evlenmiş oluyorsun bi de evlilikte bir sürü kötü huyuyla karışlaştığın zaman ne olacak ?
Tanışarak evlenmek en mantıklısı . Annem hiç sevmez tokatlıları .. Kızlarımı asla vermeyeceğim tokatlılara derdi ..
En yakın arkadaşı tokatlıAblamın eşi tokatlı benim eşim tokatlı
Annem istese nolur istemese nolurkader herşey ..
aaaaa neden sevmez miiisBende tokatliyim cok merak ettim ya
Bilmem ki Ailecek egeliyz kendi yöremiz kendi çevremiz diyordu hep bölge farklı ya adetler gelenekler falan da farklı anlaşamayız diye mi düşünüyordu artık biz zorlanırız falan diye düşünüyordu byük ihtimal bu yüzden .. Ama bence saçma şeyler bunlar önemli olan kişinin düzgün olması ne fark eder tokatlı ankaralı vs..vs.. :)
benim ex nisanlimda egeliydiannesi hic istemezdi beni
Aynen..... maalesef hic begendiremedim kendimi ona :))Ne geri kafslilik ya bu insanlarin sehir ayrimi ..
ben görücü usulu bi evlilik yaptım ve yaptıgınız tanımlarada pek uymuyorum ünv.mezunuyum ayrıca çalısıyordum annemin vefatıyla cıkamk zorunda kalmasam oldukça sosyal da biriyim ama yaşantım ve inancım gereği sevgili ve flötr olayına karşı oldugumdan böyle bi evlilikde yapmak istemedim 4 aylık evliyim 5 aylık bi tanışma (nişaan söz )olayından sonra evlendim aama hiç pişman değilim birbirimizi fark ederke herseyi ilk ve heycanla yaşamak evliliğimizi uzun sureli tutuyor inşallah öylede devam eder:)görücü usulü evlilik yapanların büyük bir çoğunluğu ev kızı diye tabir edilen, dışarıya çok az çıkan kişilerdir
bu sırada tabi eş bulacağı bir ortam karşısına çıkmamaktadır
zaten okumasına izin verilmeyen kızların aileleride baskıcı tavırdadırlar
kendi buldukları damat adayları ile evlenilmesini istemektedirler
böyle bir evlilik yapan bir kadın ise ekonomik özgürlüğü olmadığı için
boşanmaya gidemeza.s
böylece görücü usulu evlilikler daha uzun sürer:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?