- 9 Aralık 2018
- 576
- 244
-
- Konu Sahibi Pinkrose14141
Amin inşallah, çok sağolunEvlenmk icin bin turlu seyi vesile kilar Allah sokakta da tanusabilirsiniz internettede okuldada gorucu usulu olarak da. Allah neyi nasil nasip ediyorsa en guzeli olsun sizin icin insallah
Teşekkür ederim gerçek yaşım doğru yazdımKonuşma şekliniz yaşınızın daha küçük olduğunu hissettirdi bana bende pek anlamam görücü olaylarından Allah mutlu etsin inşallah
Bizde merak ettik burda :) oğullarını bekliyor olsalar da eğer olumlu olsaydı nezaketen arayıp oğlumuz gelince bir kahvenizi içmeye geleceğiz diyebilirlerdi.Dönüş olmadı mi daha?
3 günde dönüş olmadıysa olmaz zaten. En azından bir telefon edilir "oğlumuz su gün gelecek, bir gorussunler" falan denirdi.Bizde merak ettik burda :) oğullarını bekliyor olsalar da eğer olumlu olsaydı nezaketen arayıp oğlumuz gelince bir kahvenizi içmeye geleceğiz diyebilirlerdi.
Hayırsizin fotonuzu oğlana göstermişler mi ?
Olabilir kısmet hayırlısı olsun3 günde dönüş olmadıysa olmaz zaten. En azından bir telefon edilir "oğlumuz su gün gelecek, bir gorussunler" falan denirdi.
Hayır yapmadılar hayırlısı olsun hakkımdamerak ettim ben de, noldu, geri dönüş yaptılar mı ?
Hayır olmadı hayırlısı olsunDönüş olmadı mi daha?
O da olabilir bilemiyorum. Evet bundan sonra öyle yapsam daha iyi olurbelki de çocuğun haberi yoktur . Bir kaç tanıdığım oğullarının haberi olmadan böyle görücüye gittiler oğulları öğrenince istemediler vs karşı tarafa da bir şey diyememişlerdi. Olayi kişisel algılayıp canını sıkma bi arkadaşım o da öğretmendi aynı bu şekilde aşk evliliği yaptı onlar da ilk buluşma evde gerçekleşti bana çok sağlıklı gelmiyor ama herkesin tarzı bundan sonra sosyal medya veya dışarda görüşürsünüz:)
Bence cok mantikli. Bunu diyen ben asiri modern bir aileye sahibim. Ama bilsinler ki davul bile dengi dengine. Gorucu usulu tamamen sizin mantiginiza uyarsa gonlunuze yatar mi diye bakilir.Merhaba ablalarım...
Ben 25 yaşında atanmış bir öğretmenim.
Dün bana görücü geldi. Aracı, çocuğun annesi ve ablaları.. Şöyle ki çocukla ben birbirimizi görmedik. Memur o da ve yaş olarak da bir kaç yaş büyük benden.
Size görücü usulü hakkında sorularım olacak. Cevaplarsanız çok sevineceğim
Geri dönüş ne zaman olur? Olumsuzsa bildirirler mi yoksa sessiz mi kalırlar? Bir daha ki görüşme olursa çocuk da gelir değil mi? Kusura bakmayın çok soru sordum ablalarım yorumlarınız benim için çok değerli teşekkür ederim şimdiden