• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÖRSELLİ SORU HASSAS OLANLAR GİRMESİN

Burada millet millete neler soruyor da bana cevap verildiği gibi değil daha mantıklı güzel yanıtlar alıyor allah aşkına ya :KK70: teşhis değil başına gelen var mıdır diye sordum algılayamıyorsunuz
24 kasımdan beri gebelik şüphesi üzerine konu açıp durmuşsunuz. 1.5 aydır yerinizde sayacağınıza hastaneye gitseydiniz . Algı sorunu olan ama düşünme yetisi olmayan biz değiliz bence

Yani direk iç çamaşırı böyle çekip atılmaz bari direk o beyaz şeyi kırpıp atsaydınız daha az mide bulandırıcı olurdu ki besbelli mantar olduğu int.araştırıp bile anlaşılabilir , görüntüyü biraz daha iyi hale getirip atabilirdiniz direk çamaşsrı çekmişsin , şimdi bana da dövecej gibi yorum yaparsın :)
Birde diğer konulara baktım gebelik mi istiyorsunuz ?

Yani direk iç çamaşırı böyle çekip atılmaz bari direk o beyaz şeyi kırpıp atsaydınız daha az mide bulandırıcı olurdu ki besbelli mantar olduğu int.araştırıp bile anlaşılabilir , görüntüyü biraz daha iyi hale getirip atabilirdiniz direk çamaşsrı çekmişsin , şimdi bana da dövecej gibi yorum yaparsın :)
Birde diğer konulara baktım gebelik mi istiyorsunuz ?
tabii ki gebelik istiyorum bunun stresi de var üzerimde mantar olduğunu düşünmüyorum kaşıntım yok vs vs araştırdım döllenme sonrası olabiliyormuş böyle beyaz akıntı onun heyecanıyla geldim sordum

tabii ki gebelik istiyorum bunun stresi de var üzerimde mantar olduğunu düşünmüyorum kaşıntım yok vs vs araştırdım döllenme sonrası olabiliyormuş böyle beyaz akıntı onun heyecanıyla geldim sordum
Bence mutlaka iki doktora görünmelisiniz. İkinciyi tahmin edersiniz

Back